Boston – Toronto 3:1 (kon.) | Detroit – Tampa 2:3 (po pr.) | Carolina – Minnesota 2:3 (1:3 po s.n.)
Columbus – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 2:5 (kon.)
Arizona – Washington 4:3 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
Vancouver Canucks
Neděle 10.11.2013, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Situaci dvou proti jednomu vyřešili domácí i se štěstím na jedničku, Toffoli hledal u levé tyče Richardse, ten se ještě pokoušel vrátit zpět na TYLERA TOFFOLIHO, což se mu se štěstím povedlo a domácí forvard tak zvyšuje již na 5:1 pro Kings! Asistence: Mike Richards, Dwight King.
     
    31:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vojnov bojoval za brankou hostí, kotouč se po několika odrazech odrazil ke Kopitarovi, jenž jej backhandem poslal před Lungovu klec, kam si sjel JUSTIN WILLIAMS a švihem poslal puk k pravé tyči! Asistence: Anze Kopitar, Slava Vojnov.
     
    30:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí si rychle berou dvoubrankové vedení zpět! Kings vybojovali kotouč za brankou, Toffoli předal na Kinga, ten ještě našel před brankou najetého MIKEA RICHARDSE, jenž poslal puk pod břevno Luongovy svatyně! Asistence: Dwight King, Tyler Toffoli.
     
    28:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Hosté obléhali domácí klec, Kesler poslal puk zpoza branky na Bieksu, jeho ránu z ostrého úhlu Quick ještě vyrazil, puk se poté odrazil do prostoru mezi kruhy, kde ho z první napálil do branky DAN HAMHUIS! Asistence: Kevin Bieksa, Ryan Kesler.
     
    19:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Richards zavezl puk na středu hřiště do pásma, předal napravo na Doughtyho, který napříč celým kluzištěm poslal pas na TYLERA TOFFOLIHO, jenž zasunul puk bruslí za Luongova záda! Asistence: Drew Doughty, Mike Richards.
     
    12:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vey obral hostujícího obránce o puk, zajel za modrou čáru, obhodil si dalšího protihráče, předal puk na střed hřiště, kam si sjel JORDAN NOLAN, jenž střelou nad pravý Luongův beton posílá domácí do vedení! Asistence: Linden Vey, Alex Martinez.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Nolan (Vey, Martinez), 20. Toffoli (Doughty, Richards), 30. Richards (King, Toffoli), 32. Williams (Kopitar, Vojnov), 33. Toffoli (Richards, King) – 29. Hamhuis (Bieksa, Kesler)


    Los Angeles Kings: Quick (Scrivens) – Doughty, Muzzin, Regehr, Vojnov, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar (A), Brown (C) – Toffoli, Richards, King – Frattin, Lewis, Carcillo – Nolan, Vey, Clifford.
    Vancouver Canucks: Luongo (32. Lack) – Garrison, Edler, Tanev, Hamhuis, Bieksa, Stanton – Kesler (A), Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Burrows, Santorelli, Higgins – Kassian, Richardson, Archibald – Dalpe, Welsh, Sestito.

    Rozhodčí: Lee, Martell – Henderson, Grandt

    Diváci: 18.118
    bahis siteleri