Slovensko – Švýcarsko 0:3 (kon.) | USA – Německo 7:4 (kon.)
konec
USA
7:4 (1:2, 4:2, 2:0)
Německo
sk Neděle 10.11.2013, 16:45Německý pohár
Partner:
     
    54:14
    USA dalo gól!
    A už je asi definitívne rozhodnuté ! Skóre upravuje USA na 7:4 z ich pohľadu. Američanom vyšiel rýchly brejk a radujú sa zo 7. gólu v bránke Nemecka. Ten strelil po prihrávke od Wilsona krásnou strelou PHIL McRAE.
     
    43:50
    USA dalo gól!
    A USA už vedie 6:4 !
    Zmätky pred brankárom Pätzoldom USA využilo dokonale. Puk sa kotúľal pred bránkou Nemecka a za chrbát nemeckého brankára ho pretlačil STEVE MOSES.
    Asistencia : Kolarik.
     
    38:53
    USA dalo gól!
    A divoká prestrelka pokračuje ! USA dáva gól na 5:4 z ich pohľadu. Nevídané veci sa tu teraz dejú. Už 6.gól padol v druhej tretine. USA zatlačilo Nemcov a po prvý krát sa v zápase dostávajú do vedenia zásluhou MACARTHURA, ktorý ťahanou strelou prekvapil brankára Pätzolda.
    Asistencia : Moses, Kolarik.
     
    34:14
    USA dalo gól!
    Hneď po vhadzovaní v obrannom pásme Nemcov využili USA presilovku 5:3. Na tvrdú strelu príklepom, ktorú vyslal CHAD KOLARIK nedokázal Pätzold zareagovať.
    Asistencia : Sexston , Wilson
     
    25:25
    Nemecko dalo gól! Tak a teraz padá gól za gólom a je to už 4:3 z pohľadu Nemcov !
    Teraz bol obrovský zmätok pred brankárom Zapolskim a to využili Nemci a strelili gól. Konkrétne ho strielil MARCUS KINK.
    Asistencia : Reul.
     
    23:55
    USA dalo gól!
    A je vyrovnané 3:3 !
    Tak s gólmi sa nám roztrhlo vrece ! V krátkej dobe ich už v 2.tretine vidíme 3. Tento raz sa usadili v obrannom pásme Nemcov hráči USA a dokázali streliť gól na 3:3. Podarilo sa to Muellerovi.
    Bez asistencie.
     
    21:37
    USA dalo gól!
    USA na nič nečaká a hneď znižuje na 2:3 !
    Hneď po vhadzovaní sa dostalo do obranného pásma Nemcov a strelili gól vďaka GRANTOVI LEWISOVI.
    Asistencia : Sexston.
     
    21:14
    Nemecko dalo gól! A hneď v úvode 2.tretiny sa skóre mení v prospech Nemcov na 3:1 !
    Nemci vyrazili do rýchleho brejku a ten skončil gólom. Puk potiahol Schutz, ktorý prihral osamotenému MICHAELOVI WOLFOVI a ten krásnou strelou strelil svoj druhý gól v zápase a upravuje tak skóre na 3:1 z pohľadu Nemcov.
    Asistencia : Schutz.
     
    10:14
    USA dalo gól!
    A USA znižuje na 1:2 !
    USA sa na dlhšiu dobu usadilo v obrannom pásme Nemcov a vyťažili z toho gól. S pukom sa okolo brány otočil Connoly a trafil betóny brankára Pätzolda, puk sa odrazil ku voľnému JEREMYMU DEHNEROVI a ten pretlačil puk za Pätzolda.
    Asistencia : Connoly.
     
    3:22
    Nemecko dalo gól! A Nemci dávajú USA v krátkosti už druhý gól !
    Opäť na vlas podobná situácia ako pri prvom góle. Tentoraz puk po pravej strane potiahol Schutz a prihral puk úplne voľnému MICHAELOVI WOLFOVI a ten tvrdou strelou prekonal Zapolskiho. Stav je teda už 2:0.
    Asistencia : Schutz
     
    00:25
    Nemecko dalo gól! A Nemci sa v úvodných sekundách ujímajú vedenia 1:0 !
    Puk po pravej strane krásne potiahol Mauer, ktorý prihral úplne voľnému PATRICKOVI HAGEROVI a ten krásnym blafákom prekonal Zapolskiho.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 11. Dehner (Connoly), 22. Lewis (Sexston), 24. Mueller, 35. Kolarik (Sexston, Wilson), 39. Macarthur (Moses, Kolarik), 44. Moses (Kolarik), 55. Mcrae (Wilson) – 1. Hager (Mauer), 4. Wolf (Schutz), 22. Wolf (Schutz), 26. Kink (Reul)


    USA: Zapolski (Frazeei) – Reese, Wozniewski ( C ), Palmieri, Kolarik, Moses – Wilson, Bailen, Borque, Stapleton, Mueller – Dehner, Lewis, Sexston, Connoly, Shannon – Guentzel, McRae, Macarthur, Ryan
    Německo: Pätzold ( Aus den Birken ) – Schopper, Ankert, Mauer, Hager, Pietta – Boyle, Lindlbauer, Barta, Ullman, Weiss – Kohl, Kettemer, Kink, Buchwiester, Seidenberg – Reul, Petermann, Wolf, Plachta, Schutz, Festerling

    Rozhodčí: Mullner – Steinecke, Erdle , Hutrik
    bahis siteleri