Česko U16 – Švýcarsko U16 4:0 (kon.)
konec
Česko U16
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Švýcarsko U16
Neděle 10.11.2013, 13:00 • ZS Sport Aréna, Třemošná • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se dočkává přesného zásahu, když se k puku před brankou dostal KRISTIAN REICHEL a přesnou ránou přidává čtvrtý český gól! Asistence: Ondřej Najman.
     
    29:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ritz udělal velkou hrubku, když se vydal rozehrávat na kruhy, ale puk odpálil jen na hole českých hráčů. Kodýtek lehce získaný puk poslal MATYÁŠI KAČÍRKOVI, který se prosazuje neomylně do odkryté branky! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    27:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bělohorský vyhodil puk do středního pásma, kde ho převzal MAREK ZACHAR ujížděl sám na branku a zavěsil pod víko! Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    01:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají z prakticky první vážnější akce vedení! Kodýtkovu nahrávku přetavil v první gól MATYÁŠ KAČÍREK! Asistence: Petr Kodýtek.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 2. Kačírek (Kodýtek), 28. Zachar (Bělohorský), 30. Kačírek (Kodýtek), 49. Reichel (Najman)


    Česko U16: Klouček (Kořenář) – Doudera (C), Novák, Starosta, Hrdinka, Kachyňa, Janda, Vála – Zídek, Zachar, Bělohorský (A) – Havelka, Reichel (A), Karafiát – Najman, Kodýtek, Kačírek – Kofroň, Havlát, Michnáč.
    Trenér: Robert Reichel.

    Švýcarsko U16: Ritz (30. Seifert) – Riva, Steinmann, Stadler (C), Brantschen, Öjdemark, Gerber, Anderson – Berni, Suter (A), Puntus – Galasso (A), Volejnicek, Lerch – Roberts, Plüss, Weder – Loosli, Heim, Noll.
    Trenér: Alfred Bohren.

    Rozhodčí: Šindler – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 173
    bahis siteleri