Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Záhřeb 4:0 (kon.)
Ufa – Doněck 2:3 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Minsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Riga – Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Dinamo Riga
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 17.11.2013, 16:00 • Riga Arena, Riga. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:43
    Další chyba hostů na útočné modré. Stejně jako v první a ve druhé třetině si Jugra nyní na modré čáře vybrala slabší chvilku, konkrétně Ivan Jacenko (JUG), který fauloval Wilsona. Ten by jinak šel zleva sám na Kuzněcova. Hráč Jugry dostává dvě minuty za podražení.
     
    35:00
    Upilis se už ale sbírá z ledu a Denis Sokolov (JUG) putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    32:38
    Kirill Knjazev se nejprve pokusil zakončit u pravé tyče Sedláčka a poté byl ještě důrazný při clonění českému gólmanovi po střele Trončinského. To už bylo ale moc na Kristapse Sotniekse (RIG), který ho podrazil a půjde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    28:37
    Kirill Djakov (JUG) dostává dvě minuty za krosček, takže Riga bude mít možnost přesilové hry, ve které by se rádá pokusila vyrovnat nepříznivý stav zápasu.
     
    18:06
    Vzápětí přichází druhé vyloučení Jugry Chanty-Mansijsk. Cipulis ujel po pravé straně, odkud si nabruslil až před Kuzněcova. Byl však držen Jevgenijem Chvostovem (JUG), který už míří na trestnou lavici. Na vyloučení: 1-2.
     
    13:34
    Hossa se probíjel k puku, což se mu povedlo a jel sám na Kuzněcova. Tomáš Starosta (JUG) jej ale sekl po holi a dostává za tento prohřešek dvě minuty. První přesilová hra pro Dinamo Riga. Na vyloučení: 1-1.
     
    05:20
    Arvidsu Rekisovi (RIG) při rozehrávce před Sedláčkem přeskočil puk hůl, který se dostal k napadajícímu Plotnikovovi. Ten byl jel sám na Sedláčka, takže Rekisovi nezbylo nic jiného než podrazit hráče soupeře, za což dostává dvě minuty. Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Indrasis (Pavlovs), 37. Wilson (Hossa, Robinson), 41. Hossa, 62. Indrasis (Pavlovs, Robinson) – 22. Smoleňák (Dixon, Savinainen), 24. Buljanskij (Starosta), 50. Knjazev (Sitnikov, Žukov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Redlihs, Augstkalns – Hossa, Haščák, Wilson – Cipulis, Szczechura, Niživijs – Upitis, Pavlovs, Indrašis – Bičevskis, Skvorcovs, Begovs
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov (Birjukov) – Chvostov, Šefer, Starosta, Trončinský, Sokolov, Pepeljajev, Djakov – Žukov, Sitnikov, Buljanskij – Smoleňák, Dixon, Savinainen – Gusev, Knjazev, Krysanov – Jacenko, Gorbunov, Plotnikov – Petrov

    Rozhodčí: Michail Buturlin, Vladislav Kiseljov – Hleb Lazarov, Andrej Putilin
    bahis siteleri