Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Záhřeb 4:0 (kon.)
Ufa – Doněck 2:3 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Minsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Riga – Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Dinamo Riga
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 17.11.2013, 16:00 • Riga Arena, Riga. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Rigy končí dnešní prodloužení a stejně tak celý zápas. Robinson získal ve středním pásmu puk, posunul ho doleva na Pavlovse, který nezpanikařil, uviděl na pravém kruhu zcela volného MIKSE INDRASISE (6+6) a ten zakončuje dnešní zápas tak, jak ho začal – gólem. Asistence: Vitalijs Pavlovs (2+8), Mat Robinson (6+8).
     
    59:31
    Hráči Jugry teď neví, kde jim hlava stojí. Indrasis si před Kuzněcovem zpracoval puk a přihrál ho k levé tyči, kde stál Wilson, ale ten nedokázal propasírovat puk pod betonem Kuzněcova do sítě.
     
    59:03
    V obrovském tlaku je nyní Dinamo. Střelu Hossy bravurně vyrazil Kuzněcov.
     
    49:58
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů. Sitnikov se uvolnil na levém kruhu a naznačil střelu, ale viděl na druhé straně zcela volného KIRILLA KNJAZEVA (6+2), kterému naprosto přesně přihrál. Útočníkovi Jugry nedělalo žádný problém následně zamést puk do zpola odkryté branky. Asistence: Vitalij Sitnikov (9+8), Michail Žukov (7+5).
     
    47:43
    Riga si nepohlídala konec vyloučení Jacenka a jeho návrat na led. Ten se dostal k puku a zprava upaloval na Sedláčka, který ale předvedl výborný zákrok. Následně Jacenko své zakončení neustál a skončil spolu se Sedláčkem v brance, která je nyní vychýlena z konstrukce.
     
    45:43
    Další chyba hostů na útočné modré. Stejně jako v první a ve druhé třetině si Jugra nyní na modré čáře vybrala slabší chvilku, konkrétně Ivan Jacenko (JUG), který fauloval Wilsona. Ten by jinak šel zleva sám na Kuzněcova. Hráč Jugry dostává dvě minuty za podražení.
     
    40:46
    Riga právě vstřelila branku!
    Bleskový nástup domácích do závěrečné části! Marcel Hossa (11+13) se se štěstím dostal k přihrávce Szczechury zpoza branky Kuzněcova a z první překonává gólmana Jugry Chanty-Mansijsk. Asistence: Paul Szczechura (8+6).
     
    36:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu se puku ujal Robinson, prihrál ho na Hossu, který kus černé gumy zavezl po levé straně do útočného pásma. Za Hossou jel ještě KYLE WILSON (10+17), což Slovák moc dobře viděl, přenechal mu puk a nejlepší střelec domácích přidává svůj desátý gól v sezoně, když z pravého kruhu překonává Kuzněcova. Asistence: Marcel Hossa (10+13), Mat Robinson (6+7).
     
    35:00
    Upilis se už ale sbírá z ledu a Denis Sokolov (JUG) putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    32:38
    Kirill Knjazev se nejprve pokusil zakončit u pravé tyče Sedláčka a poté byl ještě důrazný při clonění českému gólmanovi po střele Trončinského. To už bylo ale moc na Kristapse Sotniekse (RIG), který ho podrazil a půjde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    30:23
    Pujacs střílel od modré, jeho pokus zkoušel ještě tečovat před Kuzněcovem Cipulis, ale gólman hostů si vše pohlídal.
     
    28:37
    Kirill Djakov (JUG) dostává dvě minuty za krosček, takže Riga bude mít možnost přesilové hry, ve které by se rádá pokusila vyrovnat nepříznivý stav zápasu.
     
    23:29
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Starosta přihrál zpoza branky na modrou čáru, kde ke střele napřáhl ARŤJOM BULJANSKIJ (2+1) a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Starosta (1+6).
     
    21:20
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Veli-Matti Savinainen se dostal ve středním pásmu k puku a přenechal jej Stephenu Dixonovi, který ho zavezl mezi kruhy. Tam byl tísněn obráncem Rigy, ale stačil puk postrčit doleva na RADKA SMOLEŇÁKA (1+1), který střílí ve třetím zápase za Jugru Chanty-Mansijsk svůj první gól a vyrovnává stav zápasu. Asistence: Stephen Dixon (1+4), Veli-Matti Savinainan (4+4).
     
    18:06
    Vzápětí přichází druhé vyloučení Jugry Chanty-Mansijsk. Cipulis ujel po pravé straně, odkud si nabruslil až před Kuzněcova. Byl však držen Jevgenijem Chvostovem (JUG), který už míří na trestnou lavici. Na vyloučení: 1-2.
     
    14:09
    Marcel Hossa neuspěl střelou z těsné blízkosti, Kuzněcov byl u své levé tyče úspěšnější a zakryl veškerý prostor. Na následnou dorážku už Hossa nedosáhl.
     
    13:34
    Hossa se probíjel k puku, což se mu povedlo a jel sám na Kuzněcova. Tomáš Starosta (JUG) jej ale sekl po holi a dostává za tento prohřešek dvě minuty. První přesilová hra pro Dinamo Riga. Na vyloučení: 1-1.
     
    12:37
    Opět se ukázala šikovnost Indrasise, který zatím hraje velký zápas. Ve středním pásmu se chopil puku a i když měl proti sobě dva beky Jugry, nebál se mezi ně jít a ještě vystřelit. Kuzněcov ale kryje a bude se vzahovat před jeho brankou.
     
    10:41
    Velká šance Marcela Hossy, který se zjevil zcela sám u pravé tyče Kuznětsova. Netrefil ale puk ideálně a gólmana Jugry Chanty-Mansijsk ani neohrozil.
     
    09:27
    Po chybě Cipulise se dostal mezi kruhy ke střele Veli-Matti Savinainen, ale Sedláček výborně vyráží.
     
    07:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Žukov se velmi kostrbatou kombinací snažil zavést puk do útočného pásma, když mu do něj lehce sekl Vitalijs Pavlovs a vypíchl mu ho. Stačil ho ještě přihrát k MIKSOVI INDRASISOVI (5+6), který se jej zmocnil ve středním pásmu, upaloval sám na Kuzněcova a se štěstím jej překonal. Gól v oslabení. Asistence: Vitalijs Pavlovs (2+7).
     
    05:20
    Arvidsu Rekisovi (RIG) při rozehrávce před Sedláčkem přeskočil puk hůl, který se dostal k napadajícímu Plotnikovovi. Ten byl jel sám na Sedláčka, takže Rekisovi nezbylo nic jiného než podrazit hráče soupeře, za což dostává dvě minuty. Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Indrasis (Pavlovs), 37. Wilson (Hossa, Robinson), 41. Hossa, 62. Indrasis (Pavlovs, Robinson) – 22. Smoleňák (Dixon, Savinainen), 24. Buljanskij (Starosta), 50. Knjazev (Sitnikov, Žukov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Redlihs, Augstkalns – Hossa, Haščák, Wilson – Cipulis, Szczechura, Niživijs – Upitis, Pavlovs, Indrašis – Bičevskis, Skvorcovs, Begovs
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov (Birjukov) – Chvostov, Šefer, Starosta, Trončinský, Sokolov, Pepeljajev, Djakov – Žukov, Sitnikov, Buljanskij – Smoleňák, Dixon, Savinainen – Gusev, Knjazev, Krysanov – Jacenko, Gorbunov, Plotnikov – Petrov

    Rozhodčí: Michail Buturlin, Vladislav Kiseljov – Hleb Lazarov, Andrej Putilin
    bahis siteleri