Olomouc – Vítkovice 6:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:2 (0:0, 2:2, 4:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 21.11.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mader vystřelil od modré směrem na Kardinála, který tuto střelu vyrazil na střed přímo na hůl MARKA HUSTÁKA, který již neměl problém vstřelit puk do prázdné klece. Asistence: Petr Mader.
     
    53:47
    Šala byl ve vyložené šanci, když byl již skoro sám před Urbanem, ale svou střelou trefil olomouckého brankáře do lapačky, který zákroku přidal svým švihem trochu na efektivitě.
     
    53:12
    Mora půjde na 52 sekund do tří! V útočné třetině úplně zbytečně fauloval Marek Husták (OLO), který je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
     
    52:52
    Přesilová hra hostům však moc dlouho nevydržela, protože je na dvě minuty za hrubost vyloučen Lukáš Slíž (VIT).
     
    52:04
    Vítkovice budou hrát přesilovou hru, když na dvě minuty za hákování je vyloučen Michal Horký (OLO).
     
    50:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DOMINIK HAJŠMAN se krásně prokličkoval až před Kardinála a svou následnou střelou do pravého růžku brány naděluje Vítkovicím nepopulárního bůra. Asistence:Libor Janků.
     
    50:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL HORKÝ s přehledem proměňuje nařízené trestné střílení, když svou kličkou do backhandu trefuje puk k pravé tyči hostující brány.
     
    50:04
    Michal Horký byl faulovaný při samostatném úniku, a domácí tak budou mít možnost trestného střílení!
     
    46:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla obrovská chyba hostujícího obránce, který nahrál přímo na hůl MARKA HUSTÁKA, a ten již svým zakončením posílá poprvé v utkání domácí tým do vedení. Bez asistence.
     
    41:12
    Hosté budou hrát přesilovou hru, když je na dvě minuty za napadení vyloučen domácí Jan Beier (OLO).
     
    39:10
    Horký nahrál pod sebe na Podlahu, který byl ve výborné pozici, ale svou střelou z mezikruží minul bránu Vítkovic.
     
    37:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA si přebral puk ve středním pásmu, kde jej zavezl až do útočného pásma a svou střelou z velkého úhlu překvapil Kardinála v bráně Vítkovic. Bez asistence.
     
    36:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale z rychlého protiútoku nakonec udeřili Vítkovice, když se hnali dva na jednoho Vondál a MATĚJ ŠALA, který vzal všechnu zodpovědnost na sebe a střelou mezi betony Urbana opět posílá Vítkovice do vedení. Asistence: Jan Bernát.
     
    35:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Horký nahrál mezi kruhy zcela volnému MIROSLAVU SKOPALOVI, který měl dostatek času na svou střelou a krásnou střelou do pravého růžku Kardinálovy brány vyrovnává stav utkání: Asistence: Michal Horký.
     
    31:54
    M. Urban nahrával na pravou stranu zcela volnému Pěchovi, který však svou rychlou střelou trefil přesunujícího se Kardinála.
     
    30:13
    Na druhé straně se velmi nebezpečného zakončení dostal Maxner, který vypálil směrem na Urbana, a ten si svým zákrokem nebyl vůbec jistý.
     
    28:33
    Pěcha vypálil puk směrem na Kardinála, který jej vyrazil před sebe přímo na hůl M. Urbana, který však nedokázal překonat ležícího brankáře Vítkovic.
     
    27:53
    Slíž málem ujížděl sám na Urbana, ale obětavým skokem mu vypíchnul na poslední chvíli puk z hole domácí Piska.
     
    27:02
    Domácí tým bude mít ihned příležitost vyrovnat stav utkání, když za napadení je na dvě minuty vyloučen Jonáš Franz (VIT).
     
    26:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ SLÍŽ se dostal k puku na levé straně kluziště odkud vystřelil a propálil svou tvrdou ránou Urbana. Asistence: Dominik Ficek.
     
    22:40
    Za podražení je na dvě minuty vyloučen hostující Jozef Baláž (VIT).
     
    22:20
    Mader se dostal do výborné pozice, ze které vystřelil, ale Kardinál proti jeho střele vytasil nádherný zákrok svou lapačkou.
     
    18:59
    Za nedovolené bránění je vyloučen na dvě minuty Martin Pěcha (OLO).
     
    16:39
    Mader zavezl puk do rohu kluziště, kde jej nahrál na střed Pěchovi, který již byl sám před Kardinálem, ale olomoucký útočník nasměroval svou střelou přímo doprostřed brány.
     
    14:43
    Tak tohle bude možná vítkovické hokejisty mrzet! Z trestné vyjel Bernát, kterého si nevšimla domácí obrana a hostující útočník tak uháněl sám na Urbana, ale ani tento únik nakonec neskončil gólem.
     
    12:51
    Tak to byla nádherná akce Baláže, který se uvolnil přes posledního bránícího hráče, ale v následném zakončení nedokázal vyzrát se svou kličkou na Urbana.
     
    12:33
    Mora bude hrát další přesilovou hru, když na dvě minuty za sekání je vyloučen Jan Bernát (VIT).
     
    11:29
    Baláž se krásně prodral po pravé straně až před Urbana, kterého také málem prostřelil, ale puk se skutálel vedle pravé tyče domácí brány.
     
    04:06
    Síly na ledě se vyrovnají, když na dvě minuty za podražení je vyloučen domácí Vítězslav Beutl (OLO).
     
    03:01
    Za nedovolené bránění je na dvě minuty na trestnou lavici poslán Dominik Raška (VIT), a Mora tak bude zahrávat svou první přesilovou hru v utkání.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 36. Skopal (Horký), 38. Podlaha, 47. Husták, 51. Horký (TS), 51. Hajšman (Janků), 57. Husták (Mader) – 27. Slíž (Ficek), 37. Šala (Bernát)


    HC Olomouc: Urban T. (Nádvorník) – Beutl (C), Dajčar, Galvas, Holiš, Mader, Štreit, Piska, Murla – Podlaha, Horký, Skopal – Hajšman, Beier, Janků – Husták, Pěcha, Urban M. – Hubáček, Wolf, Spatharis.
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (Daňa) – Veřmířovský, Kaláb, Slíž, Kučera, Bijota, Ficek – Bartek, Raška (C), Richtár, Maxner, Baláž, Pastor, Franz, Bernát, Šala, Toman, Vondál.

    Rozhodčí: Cik – Doleček, Novotná
    bahis siteleri