Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vsetín 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 5:4 (2:1 po s.n.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.) | Slavia – Pardubice 1:5 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 – 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 30.11.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    63:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostující ADAM RAŠKA dostal puk před domácí klecí, kde překonal gólmana Kochtu střelou mezi betony. Hosté si z Olomouce odváží dva body za výhru v prodloužení. Asistence: Daniel Kunce.
     
    47:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostující celek srovnává gólový účet zápasu. Do útočného pásma se vnořil ADAM RAŠKA, který přes jednoho obránce poslal puk po zemi. Olomoucký gólman spíše očekával střelu do horní poloviny branky, a kotouč mu tak nešťastně projel pod betony. Asistence: Daniel Kunce.
     
    42:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pár vteřin před uplynutím trestu domácího Brančíka se tým Kohoutů ujímá vedení. Ve vlastním oslabení využil zaváhání hostující obrany ALEŠ JERGL, který v následném samostatném úniku poslal Klimeše na druhou stranu a zakončil pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    35:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté srovnávají stav střetnutí po třech minutách od obdržené branky. V závaru před hostující klecí nebylo dlouhou chvíli vidět kotouč, avšak brankář Brna jej ve své moci neměl. V nepřehledné situaci se nakonec nejlépe zorientoval TOMÁŠ MARKL, který doslova dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Dalibor Soukal.
     
    33:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na první branku se čekalo více jak půl hodiny. Na začátku čtyřiatřicáté minuty Sedlák z vlastní obranné třetiny našel na útočné modré dobře postaveného HYNKA GRÜNWALDA, který se několika rychlými pohyby dostal před obránce soupeře a tváří v tvář Kochtovi vymetl růžek olomoucké svatyně. Asistence: Jan Sedlák.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 36. Markl (Soukal), 43. Jergl – 34. Grünwald (Sedlák), 48. Raška (Kunce), 64. Raška (Kunce)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Brančík, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Jergl, Kocián, Rajnoch, Konečný, Králík, Ostřanský (C), Vrána, Beták, Zezula, Hánl.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Cívka, Mytiska, Štancl, Klaus, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Kunce, Kusko, Beneš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán.

    Rozhodčí: Jeřábek – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri