PSG – Sochaux 5:0 (kon.) | Lorient – Rennes 2:0 (kon.) | Remeš – Nice 1:0 (kon.)
Valenciennes – Guingamp 1:1 (kon.)
konec
Valenciennes FC
1:1 (1:0)
EA Guingamp
Sobota 07.12.2013, 20:00 • Stade du Hainaut, Valenciennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    87
    Massampu (VLN) dohrál souboj na útočné polovině, Langilovi se těžko zvedá ze země.
     
    86
    Hosté naposledy střídají. Mandanne dnes zahrál směrem dopředu dobře, defenzivnější práci jde nyní odvést v závěru utkání Alioui.
     
    81
    Ze hřiště odchází Ciss, do hry jde na posledních deset minut Massampu.
     
    79
    Ale, ale... Defenzíva Valenciennes nyní zaspala. Fauré si seběhl na pravé straně na pěkný pas, vřítil se směrem na branku Penneteaua, kterou nakonec netrefil, ale minimálně ho pořádně vystrašil.
     
    70
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Akce na jeden dotek těsně za šestnáctkou totálně vyšachovala valencienneskou obranu, takže sklepnutí od Mandanneho na YOUNOUSSEHO SANKHARÉHO mělo výborné parametry. Hostující záložník se opřel do střely z voleje a vyběhnuvšího Penneteaua z blízkosti v klidu překonal. Asistence: Christophe Mandanne.
     
    68
    Velká možnost pro Bahabecka! Ten si zaběhl za obranu, zapomněl ho totiž hlídat Kerbrat. Nakonec ho ve vápně skřížil vracející se Sorbon, jenž odkopl míč do zámezí.
     
    67
    Tohle bylo na "oranžovou"... Sudí Kalt se nakonec rozhodl pro žutou kartu. Lemaitre (GUG) si opravdu pořádně vyšlápl na Ducourtiouxe.
     
    63
    První žlutá karta zápasu, do Bahebecka u lajny ve skluzu zajel ostřějším způsobem Kerbrat (GUG).
     
    55
    Gingamp sahá po dvou střídaních. Ze hry odchází Diallo, jehož nahrazuje Douniama, Martins Pereira přišel střídat Sankharého.
     
    52
    ...Melikson poslal prudkou přihrávku z rohového kruhu na Angouu, který z první vypálil. N'dy Assembé ani teď doteď neví, jak se mu podařilo dělovku z blízkosti vyrazit jednou rukou, ačkoli stál přibitý nohama do země.
     
    47
    Velký závar ve vápně hostů! Bahebeck se dostal k odraženému míči, napálil však pouze obránce před sebou. K dorážce se však dostal ještě Doumbia, jenž svou levačkou poslal míč po zemi, kde stál připravený N'dy Assembé.
     
    40
    Masuaku přetlačil ve vápně svého soupeře, který ho nestíhal, snažil se odcentrovat, balón ovšem vzduchem proletěl malé vápno a skončil v autu. Je pravda, že byl v šestnáctce zezadu kopnut svým protihráčem. Ale nemá se čemu divit, hned zkraje utkání přece zbytečně dohrával souboj s Kerbratem.
     
    18
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    VAFC se prosazuje ze své první nebezpečnější standardky tohoto zápasu. Meliksonův centr zleva byl v šestnáctce tečovaný a prodloužený hlavou Kagelmacherem chytře na zadní tyč, kde z první opět hlavou zamířil přesně k tyči nehlídaný TONGO HAMED DOUMBIA. Asistence: Gary Christofer Kagelmacher Pérez.
     
    11
    Dva nebezpečné momenty, o které se postaral domácí Doumbia. K prvním centru z přímého kopu se nedostal o kousek, následný rohový kop ale hlavičkou již trefil, mířil nakonec těsně nad N'dy Assembého svatyní.

    Patrik Sandev

    Branky: 18. Doumbia (Kagelmacher) – 70. Sankharé (Mandanne)

    Karty:   87. Massampu (VLN) – 63. Kerbrat (GUG), 67. Lemaître (GUG)


    Valenciennes FC: Penneteau (C) – Néry, Angoua, Kagelmacher, Ciss (81. Massampu) – Ducourtioux, Doumbia, Melikson, Enza-Yamissi, Masuaku – Bahebeck.
    Náhradníci: Novaes – Lala, Chitu, Dossevi, Camara, Saez, Massampu.

    EA Guingamp: N´dy Assembé – Sankoh, Kerbrat, Sorbon, Lemaître – Mandanne (86. Alioui), Diallo (55. Douniama), Mathis (C), Sankharé (55. Martins Pereira), Langil – Fauré.
    Náhradníci: Samassa – Martins Pereira, Cerdan, Dos Santos, Giresse, Douniama, Alioui.

    Rozhodčí: Kalt – Dansault, Moreau
    bahis siteleri