Monterrey – Al Ahly 5:1 (kon.) | Casablanca – Mineiro 3:1 (kon.)
konec
Raja Casablanca
3:1 (0:0)
CA Mineiro
Středa 18.12.2013, 20:30 • Stade de Marrakech • Mistrovství světa klubů
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Casablanca právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Velké překvapení je na světe. Mineiro dalo vše do útoku a zrodil se protiútok Raji. Dva hráči domácího celku šli sami na Victora. Přišel lob ,který skončil na břevnu, odrazil se zpět do hřiště a balón do odkryté branky odklidil VIVIEN MABIDE.
     
    88
    Na hřiště jde Coulibaly, který střídá Iajoura.
     
    84
    Casablanca právě vstřelila branku!
    MOHSINNE MOUTAOUALI penaltu poslal do protipohybu brankáře a Raja jde těsně před koncem do vedení! Ovšem penalta, kterou sudí nařídil, byla více než přísná a pro Mineiro možná zničující.
     
    83
    Rever poslal k zemi Iajoura, teda poslal... Útočník Raji faulován snad ani nebyl, ale Iajour po souboji upadl a rozhodčí píská penaltu. Navíc vytahuje žlutou kartu pro Revera.
     
    83
    Je tady penalta pro Casablancu!
     
    76
    Domácí střídají. Z hrací plochy odchází Hafidi a nahrazuje ho Kanda.
     
    74
    Zblokovaná střela se od obránce Raji odrazila na hlavičku Joa, který z penalty trefil jen připraveného gólmana Askriho.
     
    63
    Mineiro právě vstřelilo branku!
    RONALDINHO ukázal, že ač není tak rychlý, v noze má stále neskutečný cit a přesnost. Jeho přímý kop proletěl přes zeď, trefil tyč a odrazil se do sítě. Brankář Askri jen stál a nevěřícně sledoval, jak míč zapadl od tyče do brány.
     
    63
    Marcos Rocha odchází ze hřiště a nahradí ho Luan.
     
    58
    Ke střídání se rozhodlo i Mineiro. Na trávník nastupuje Donizete a odchází Josue.
     
    56
    První střídání zápasu. Ze hřiště odchází Chtibi a přichází Mabide.
     
    51
    Casablanca právě vstřelila branku!
    Ronaldinho zahrál roh, který skončil na domácím obránci. Následoval rychlý protiútok po straně. Míč táhl Chtibi a poslal ho na střed hřiště, kde se ho zmocnil MOUHSSINE IAJOUR, který vypálil z hranice velkého vápna a poslal míč přesně k tyči. Victor byl bez šance.
     
    40
    Jedna šance za druhou, tentokrát na straně Casablancy. Iajour vyslal do šance Moutaoualiho, který se po hranici velkého vápna prosmýkl až k bráně, poslal přízemní střelu a ta skončila jen těsně vedle tyče Victorovi brány.
     
    38
    Ronaldinho zahrával roh. Z něj se nikdo ke střele nedostal, ale akce pokračovala. Další centr na malé vápno, kde stáli tři volní hráči Mineira. Střílel Jo, ale netrefil míč zrovna ideálně, takže zamířil mimo.
     
    36
    Rychlá akce a velká šance domácích. Karrouchy dostal míč do běhu a od postranní čáry ho poslal před bránu, kde ho lehce tečoval Moutaouali. Victor musel vytáhnout reflexivní zákrok rukou.
     
    33
    Největší šance zápasu! Fernandinho dostal centr ze strany přímo na nohu. Jeho střela sice z boku, ale velké blízkosti skončila těsně vedle levé tyče Askriho brány. Brazilský útočník se musí chytat za hlavu.
     
    22
    Akce po ose Ronaldinho, Fernandinho a zakončující Jo. Fernandiho vyslal z hranice pokutového území přihrávku před bránu, kde se do ní skluzem vložil Jo. Míč ale podsekl a tak ač byl sám před odkrytou bránou, minul.

    Michal Sedláček

    Branky: 51. Iajour, 84. Moutaouali (pen.), 90+4. Mabide – 63. Ronaldinho

    Karty:   83. Rever (MIN)


    Raja Casablanca: Askri – El Hachimi, Oulhaj, Karrouchy, Benlamalem – Moutaouali (C), Chtibi, Hafidi, Guehi, Erraki – Iajour
    Náhradníci: El Had, Rahmani, Kanda, Dine, Kachani, SoulaiMani, Mabide, Salhi, Kouchame, Dardouri, Coulibaly, Zaari

    CA Mineiro: Victor – Marcos Rocha, L. Silva, Réver (C) – Piere, Lucas, Josue, Ronaldinho – Jo, Diego Tardelli, Fernandinho
    Náhradníci: Cesar, Donizete, Gilberto, Guilherme, Alecsandro, Lee, Neto Berola, Carlos Cesar, Luan, Michel, Giovanni, Rosinei

    Rozhodčí: Velasco Carballo – Alonso Fernandez, Yuste Jimenez (všichni ESP)
    bahis siteleri