Rakousko U15 – Willowdale 1:3 (kon.) | Rakousko U16 – Sport school Minsk 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:3 (kon.)
Sparta – Martin 2:4 (kon.)
konec
Rakousko U16
3:5 (3:2, 0:3)
Sport school Minsk
Sobota 28.12.2013, 12:00O pohár Jana Gusty Havla (U16)
Partner:
     
    39:49
    Minsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, ve vlastním oslabení se do opuštěné klece trefuje hrdina utkání SERGEJ ADAŠKEVIČ a přidává svůj čtvrtý zásah v utkání. Bez asistence.
     
    35:42
    Minsk právě vstřelil branku!
    Čepice, ať letí na led – je tu totiž hattrick. Ihned po buly se do puku opřel SERGEJ ADAŠKEVIČ a svým třetím gólem v utkání otáčí vývoj zápasu na stranu běloruského týmu. Asistence: Alexej Severyn.
     
    34:15
    Minsk právě vstřelil branku!
    Minsk ještě nejprve Piatrouskim nastřelil brankovou konstrukci, poté už však dvojnásobnou přesilovku dokázal proměnit ve vyrovnávací gól. Šťastným střelce jen SERGEJ ADAŠKEVIČ, který tak střílí svůj druhý gól v utkání. Asistence: Maxmilian Kaminskij.
     
    19:55
    Minsk právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem první třetiny hosté snižují na rozdíl jediné branky. SERGEJ ADAŠKEVIČ prostřelil Holzera mezi betony a dává utkání opět náboj. Asistence: Jevgenij Piatrouskij.
     
    09:23
    Rakousko U16 právě vstřelilo branku!
    A z aktivity je vytěžena třetí branka v běloruské síti. Na přihrávku zpoza branky si najel ALEXANDER MAXA a zamířil mimo dosah brankáře Pekarského. Asistence: Samuel Witting.
     
    05:24
    Rakousko U16 právě vstřelilo branku!
    Rakousko otáčí gólový průběh utkání. U tyčky si počkal DANIEL OBERSTEINER a zasunul touš do poloodkryté klece. Asistence: Samuel Witting.
     
    01:38
    Rakousko U16 právě vstřelilo branku!
    Brzo je ale vyrovnáno. Pouhých sedmnáct vteřin uplynulo od úvodní branky soupeře, když si před gólmana Minsku nabruslil DOMINIC THALHAMMER. Asistence: Fabio Artner.
     
    01:21
    Minsk právě vstřelil branku!
    Úvod utkání se povedl běloruskému týmu, po rychlém brejku skóruje JEVGENIJ KURACHIN. Asistence: Alexej Severyn.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 2. Thalhammer (Artner), 6. Obersteiner (Witting), 10. Maxa (Witting) – 2. Kurachin (Severyn), 20. Adaškevič (Piatrouskij), 35. Adaškevič (Kaminskij), 36. Adaškevič (Severyn), 40. Adaškevič


    Rakousko U16: Holzer (Haselbacher) – Duran, Goritschnig, Pilgram, Steurer, Wolf, Wolfshofer, Artner, Demuth, Feldner, Hammerle, Larcher, Maca, Obersteiner, Pilloni, Rodiga, Schwab, Thalhammer, Witting.
    Sport school Minsk: Pekarskij (Šlykovič) – Adaškevič, Gavrilovič, Kurachin, Piatrouskij, Kaminskij, Čarynovskij, Čarnucha, Šlykovič, Klimovič, Navasilnyj, Severyn, Babrou, Pekarskij, Šturma, Rabtsevič, Jakuščonok, Puhač, Mikelis.

    Rozhodčí: Frodl – Lassig, Klouček

    Diváci: 26
    bahis siteleri