Innsbruck – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 28.12.2013, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a příjemný sobotní večer. (19:37:19)
     
    Takovou třetí třetinu si Znojmo určitě nepředstavovalo. Domácím stačilo na rozhodnutí dnešního zápasu pár minut zvýšené aktivity, z níž pramenil vedoucí gól Donatiho, a především výborný výkon brankáře Adama Munro, který zastavil nespočet znojemských střel a má lví podíl na tom, že Žraloci si z dnešního utkání odnáší oba body. Znojmo naopak odjíždí zpět domů s prázdnou a je to ztráta, která jej může v konečném účtování hodně mrzet.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Pavlikovský trefuje tyč. Orlům už nezbývá čas a tato akce symbolizuje marnost jejich dnešního snažení.
     
    59:18
    Znojemská šance na body se potápí na dno. Přesilovka zůstává nevyužita a do konce utkání už chybí jen vteřiny.
     
    57:18
    Mössmer (INS) vyloučen na 2 minuty za držení. Útočník domácích musel hasit požár před vlastní brankou po Podešvově sólu. Domácí nakonec situaci zvládli, budou se ale muset bránit v oslabení.
     
    55:24
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí dotahují lekci z efektivity do vítězných rozměrů. Po jednom z útoků Orlů vyrazil Ulmer do protiútoku, zpoza branky našel volného ANDREASE HANSCHITZE a ten zblízka doráží do sítě. Asistence: Jeff Ulmer.
     
    53:47
    Znojmo se tlačí za vyrovnáním, ale tak jako v celém dnešním zápase mu chybí efektivita v zakončení.
     
    51:14
    Znovu scházely Orlům centimetry. Beránek přihrál Bořutovi, jeho pokus míří těsně nad.
     
    50:23
    Lattner měl na holi vyrovnání. Po skvělé přihrávce Bartoše byl sám před brankářem, jenže ani pokus o blafák ani následná dorážka, ke které se znojemský forvard dostal, úspěch nepřinesla.
     
    49:32
    Dvojčata Donatiova znovu zahrozila. Tyler vybojoval puk u hrazení a mířil do horního růžku, Hovi dobře zasahuje.
     
    47:49
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou. Jejich zvýšená aktivita v úvodu třetí třetiny nese ovoce, poté co se prosazuje JUSTIN DONATI. Ke gólu mu hodně pomohlo zaváhání Müllera, který chtěl ze vzduchu srazit vysokou Ulmerovu přihrávku rukavicí, jenže promáchl. Donati tak zůstal sám před Hovim a střelou mezi betony skóruje. Dokáže Znojmo se zápasem ještě něco udělat? Asistence: Jeff Ulmer.
     
    45:13
    Justin Donati a Ulmer připravili střeleckou pozici pro Tylera Donatiho, ten byl při střele tvrdě atakován. Domácí hráči se velmi zlobí, ale rozhodčí se vylučovat nechystají.
     
    43:30
    Innsbruck má tlak. Dnes velmi nebezpečná formace se Salazarem a Juríkem připravila skvělou možnost Höllerovi. Ten stál sám před Hovim, střílí však těsně mimo branku.
     
    42:11
    Poprvé v závěrečné části hrají s pukem Orli. Munro předvádí dva rutinní zásahy proti akcím hostů.
     
    41:27
    Tyler Donati teď místo zakončení chtěl celou akci ještě vyšperkovat přihrávkou na spoluhráče, puk ovšem získali znojemští hráči.
     
    40:52
    Podobně jako ve druhé třetině nastoupil Innsbruck z kabiny velmi aktivně a má šance. Pittl ani Ulmer je nevyužili, domácí se ale tlačí do zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: 11:20 (celkem 19:48)

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 21. Salazar (Malík, Jurík), 48. J. Donati (Ulmer), 56. Hanschitz (Ulmer) – 29. Beránek (Podešva, Bořuta)


    HC TWK Innsbruck: Munro (Machreich) – Pittl, Sims, Malík, Pedevilla, Switzer, Stern, Lindner – T. Donati, J. Donati, Ulmer – Höller, Jurík, Salazar – Hörtnagl, Schennach, Mössmer – Echtler, Steiner, Hanschitz.

    Trenér: Daniel Naud.

    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Štach, Thomas, Müller, Bořuta – Lattner, Blatný, Havlík – Procházka, Pucher, Fiala – Beroun, Bartoš, Šeda – Finsterle, Podešva, Beránek – Jarůšek.

    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Dremelj, Erd – Cerne, Nikolić

    Diváci: 2200
    bahis siteleri