Česko U20 – Německo U20 0:3 (kon.) | Rusko U20 – Finsko U20 1:4 (kon.) | Kanada U20 – Slovensko U20 5:3 (kon.)
Švýcarsko U20 – Norsko U20 3:2 (kon.)
konec
Rusko U20
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Finsko U20
Pondělí 30.12.2013, 15:08 • Malmö Arena • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Malmö Arenou se znovu rozléhá písnička, jíž organizátoři pouští po každém gólu Finů! A předcházela mu vskutku pohledná akce, když Henri Ikonen při rychlém protiútoku přihrál za sebe volnému JONIMU NIKKOVI, jehož zápěstní střela z mezikruží zapadla přesně k levé Nalimově tyčce! Asistence: Henri Ikonen, Aleksi Mustonen.
     
    35:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A jetu další ledová sprcha pro ruské mladíky, jejich soupeř vede už o dvě branky! Juuso Ikonen tvrdě vystřelil z pravého kruhu a gólman Nalimov vyrazil od přední tyčky betony kotouč jen před brankoviště k volnému RASMUSOVI KULMALOVI,který už měl snadnou úlohu skórovat do odkryté brány! Asistence: Juuso Ikonen, Saku Kinnunen.
     
    30:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Mladíci ze země jezer udeřili z ničeho nic a vedou! Kotouč putoval po ose Esa Lindell – Teuvo Teravainen – HENRIK HAAPALA, přičemž posledně jmenovaný jenom nahodil od modré čáry puk na ruskou bránu, ale kotouč k překvapení všech prošel mezi betony zaskočeného gólmana Nalimova až do sítě! Asistence: Teuvo Teravainen, Esa Lindell.
     
    22:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fanoušci Finů už se mohou radovat, v Malmö Areně je vyrovnáno! Při přesilovkové kombinaci Ville Pokka adresoval z levého kruhu ukázkový pas do předbrankového prostoru na SAKU MAENALANENA, jehož dělovka bez přípravy zapadla přesně pod horní tyčku přesouvajícího se Ivana Nalimova! Asistence: Ville Pokka, Teuvo Teravainen.
     
    05:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná se usadila v útočném pásmu a po krásné akci jde do vedení! Pavel Bučněvič se ujal puku za bránou soupeře, v rohu pásma s ním několikrát zamíchal na holi a poslal ukázkový pas do předbrankového prostoru na volného VALERIHO VASILJEVA, jemuž jen stačilo dobře nastavit svou hůl! Asistence: Pavel Bučněvič, Michail Grigorenko.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Vasiljev (Bučněvič, Grigorenko) – 23. Maenalanen (Pokka, Teravainen), 31. Haapala (Teravainen, Lindell), 36. Kulmala (J. Ikonnen, Kinnunen), 48. Nikko (Ikonen, Mustonen)


    Rusko U20: Nalimov (Vasilevskij) – Zadorov, Mironov (A), Ljubuškin, Trjamkin, Bereglazov, Maslov, Vasiljev – Slepyšev (C), Bučněvič, Grigorenko – Žafjarov, Osnovin, Barabanov – Jakimov (A), Barbašev, Chlopotov – Skladničenko, Busarov, Gimatov – Zykov.
    Finsko U20: Saros (Husso) – Lindell (A), Pokka, Lehtonen, Vainio, Honka, Vainonen – Maenalanen, Teravainen (C), Lehkonen (A) – Nikko, Mustonen, Haapala – J. Ikonen, Kinnunen, Kulmala – Leskinen, Nattinen, H. Ikonen – Rauhala.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš (SVK), Daniel Stricker (SUI) – Benoit Martineau (CAN), Joris Müller (SUI).

    Diváci: 945
    bahis siteleri