Česko U20 – Německo U20 0:3 (kon.) | Rusko U20 – Finsko U20 1:4 (kon.) | Kanada U20 – Slovensko U20 5:3 (kon.)
Švýcarsko U20 – Norsko U20 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko U20
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Norsko U20
Pondělí 30.12.2013, 19:08 • Malmö Arena • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už byl i norský čaroděj Svendsen krátký, země helvétského kříže si bere zpět ztracené vedení! Kevin Fiala nabil na modré čáře vedle sebe stojícímu ANTHONYMU ROUILLEROVI, který z mohutného nápřahu bez přípravy vypálil, a našel tak účinný recept na přesouvajícího se gólmana Svendsena! Asistence: Kevin Fiala.
     
    49:00
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemnost pro papírového favorita, Norové udeřili podruhé a vyrovnávají! Po přiťuknutí Erlenda Lesunda vypálil na modré čáře bez přípravy Jens Tonjum, brankář Nyffeler hrudí jeho dělovku vyrazil vedle sebe, kde číhal připravený CHRISTOFFER RASCH, který zametl puk do odkryté brány! Asistence: Jens Tonjum, Erlend Lesund.
     
    46:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    teď už se ale hráči ze země helvétského kříže radují a ujímají se vedení! Ostrou ránu vyslal z vrcholu levého kruhu Sandro Zangger a gólman Svendsen betony vyrazil kotouč před sebe, kam si najel MIRCO MÜLLER, potáhl si puk zkušeně do strany a přehodil beton ležícího Joachima Svendsena! Asistence: Sandro Zangger.
     
    34:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Favorit přihrává po brance, jež byla fantastická! Kevin Fiala zavezl podél pravého mantinelu kotouč do útočného pásma a z kruhu hledal před brankou vysokou nahrávkou FABRICE HERZOGA, který ze vzduchu sklepl kotouč za záda bezmocného gólmana Svendsena! Asistence: Kevin Fiala.
     
    09:27
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro favorita týmu, Norové se ujímají překvapivého vedení! S kotoučem si až do prostoru mezi kruhy najel ERLEND LESUND, který se rozpřáhl a nechytatelnou dělovkou přišpendlil kotouč pod horní tyčku gólmana Nyffelera! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 35. Herzog (Fiala), 47. Mi. Müller (Zangger), 52. Rouiller (Fiala) – 10. Lesund, 49. Rasch (Tonjum, Lesund)


    Švýcarsko U20: Nyffeler (Rochow) – Mi. Müller, Jecker, Kreis (A), Rouiller, Baltisberger, Rathgeb, Paschoud, Frick – Herzog, Simion, Fuchs – Praplan, F. Schmutz, Fiala – Zangger (A), Sieber, Balmelli (C) – J. Schmutz, Ma. Müller, Dunner.
    Norsko U20: J. Svendsen (Haukeland) – Norstebo (A), Haugen, Lyngseth, Lesund (C), Klavestad, Simonsen – Rasch, Johnsgard, Karterud (A) – Fischer, Henriksen, Medby – Hoff, Tonjum, Soberg – D. Svensen, M. Nilsen, Ronnild – S. Nielsen.

    Rozhodčí: Timothy Mayer (USA), Devin Piccott (CAN) – Peter Šefčík (SVK), Rudolf Tošenovjan (CZE).

    Diváci: 418
    bahis siteleri