Florida – NY Rangers 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:5 (kon.)
Carolina – Montreal 5:4 (po pr.) | Winnipeg – Buffalo 3:0 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (kon.)
Colorado – Columbus 5:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 6:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 1:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 4:3 (po pr.) | Detroit – Toronto 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Středa 01.01.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hráli dohromady v přečíslení šest na čtyři, ale vůbec se jim to nevyplatilo. Hned po vhazování přes celé kluziště do prázdné branky se totiž velice přesně trefuje BRAYDON COBURN. Ten tak nejspíše pojišťuje dnešní výhru Philadelphie. Asistence: Sean Couturier.
     
    50:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velice důležitá branka pro hostující Philadelphii, která nyní uniká na rozdíl dvou zásahů ve skóre. Přestože od začátku třetí části jsou Flyers pasivnějším celkem, přidávají třetí trefu do sítě soupeře. Na modré čáře dostal krásně puk na svou hůl Luke Schenn, který pouze nahodil touš na branku a po parádní teči SCOTTA HARTNELLA před svatyní končí kus černé gumy v síti. Asistence: Luke Schenn, Brayden Schenn.
     
    38:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je ovšem minulostí a Flyers se vzápětí nebáli zaútočit. Nejdříve Jakub Voráček ohrozil branku domácích a Berra ještě dokázal kotouč zachytit pravým betonem a následně jej vyrazit daleko od sebe. Při druhém zakončení v podání hráče jménem BRAYDEN SCHENN už ale Letci unikají do vedení 2:1. Střelec Flyers se trefuje z prostoru v mezikruží. Asistence: Andrej Meszároš, Wayen Simmonds.
     
    34:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se fanoušci Calgary dočkali vytouženého vyrovnání. A to ještě v průběhu druhé třetiny, když se Flames trefují z většího tlaku po skončení vlastního oslabení. Domácí unikali v přečíslení dva na jednoho a v této situaci už si nevěděl rady ani brankář Letců Emery. SEAN MONAHAN sice měl na pravém křídle volného spoluhráče. Nakonec ale volil střelu a prostřeluje brankáře soupeře. Asistence: Paul Byron.
     
    03:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na první gól dnešního zápasu jsme příliš dlouho čekat nemuseli. Hosté se po delší době dostali k puku a zároveň i do útočné třetiny a okamžitě bez váhání z toho těží. Rychlá kombinace napříč celou útočnou třetinou Flyers se nakonec donesla až na hůl střelecky připraveného MARKA STREITA, jenž zakončením zápěstím do horní poloviny branky otevírá skóre. Asistence: Brayden Schenn, Wayne Simmodns.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 35. Monahan (Byron) – 4. Streit (Schenn, Simmond), 39. Schenn (Meszároš, Simmonds), 51. Hertnell (Schenn, Schenn), 59. Coburn (Couturier)


    Calgary Flames: Berra – Giordano, Šmíd, Butler, Brodie, O'Brien, Smith – Byron, Backlund, Cammaleri – Jones, Stajan, Bouma – Stempniak, Monahan, Hudler – McGrattan, Colborne, Galiardi
    Philadelphia Flyers: Emery – Coburn, Timonen, Grossmann, Streit, Meszároš, Schenn L. – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Schenn B., Hartnell – Lecavalier, Couturier, Read – Rinaldo, Hall, Downie

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Francis Charron – Shane Heyer, Brad Lazarowich

    Diváci: 19289
    bahis siteleri