Znojmo – Fehérvár 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
Fehérvár AV19
Středa 01.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:54
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Znojmo se nechalo ukolébat dvougólovým vedením a ponechalo soupeři opět hodně prostoru v útočném pásmu, Fehérvár toho ihned využil. ANDRÁS BENK z otočky poslal puk ke vzdálenější tyči, do protipohybu znojemského brankáře.
    Asistence: Árpád Mihály.
     
    33:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Štach udělal pořádný kus práce, když objel branku, z otočky poslal puk na pravou stranu, kam si najel nehlídaný ADAM HAVLÍK a kotouč poslal do odkryté části branky.
    Asistence: Lubomír Štach.
     
    26:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácích hodná Zlaté helmy. Pucher přebruslil v útočném pásmu svého protihráče, z levé strany poslal přihrávku na najíždějícího ADAMA HAVLÍKA, který ranou z voleje posílá Orly do vedení.
    Asistence: Peter Pucher.
     
    24:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se štěstím srovnávají. Pavlikovský vystřelil od modré čáry, puk se několikrát odrazil a nakonec se dostal na hokejku JANA LATTNERA, před kterým zívala prázdná brána. Domácí hráč neměl problém puk do ní dorazit.
    Asistence: Richard Pavlikovský.
     
    00:27
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Orli ponechali soupeři ve svém pásmu příliš mnoho prostoru a jsou po zásluze potrestáni. Po přihrávce Banhama se s puku dostal nehlídaný BENCE SZIRÁNYI, měl dost času a prostoru k tomu, aby si rozmyslel kam zamíří a nakonec ranou k pravé tyčce otevírá skóre tohoto zápasu.
    Asistence: Frank Banham.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 25. Lattner (Pavlikovský), 27. Havlík (Pucher), 34. Havlík (Štach) – 1. Szirányi (Banham), 35. Benk (Mihály)


    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Hovi) – Pavlikovský, Pojkar, Štach, Thomas, Kolarz, Bořuta, Müller – Lattner, Blatný, Havlík – Podešva, Pucher, Jiránek – Beroun, Bartoš, Šeda – Procházka, Fiala, Beránek – Finsterle.
    Fehérvár AV19: Hetényi Z. (Bálizs) – Sertich, Szirányi, Orbán, Jackman, Hetényi P., Varga, Pozsgai, Kiss – Naglich, Sarauer, Banham – Kovács, Sikorcin, Magosi – Benk, Tóth, Mihály – Nemes, Vincze.

    Rozhodčí: Babić, Zrnič – Piragić, Soos

    Diváci: 2 576
    bahis siteleri