Toronto – NY Rangers 1:7 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 2:1 (kon.) | Florida – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 6:2 (kon.)
Dallas – Detroit 1:5 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 3:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 6:5 (kon.)
po s.n. (2:1)
Florida Panthers
5:4 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:0)
Nashville Predators
Neděle 05.01.2014, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Nejslavnější hokejová soutěž světa má na programu další sérii utkání. Jedním z nich je duel Floridy Panthers a Nashvillu Predators. Úvodní buly bude v BB&T Center, tedy domovském stánku Panthers, vhozeno v 01:00 CET. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Nashville Predators
    Mužstvo z města country stále zaostává za postupovými pozicemi do vyřazovacích bojů. V současné době jsou svěřenci Barryho Trotze na dvanácté pozici západní konferenci. V rámci Centrální divizi se pak Predátoři nacházejí na poslední příčce. Po dvou cenných vítězstvích přišlo zklamaní v podobě další porážky. Nashville si však z půdy silného Bostonu Bruins odvezl alespoň bod za porážku 2:3. Nejproduktivnějším hráčem mužstva je s pětadvaceti body David Legwand. Post nejlepšího střelce okupuje s jedenácti přesnými zásahy Craig Smith. Lídrem týmu je ale bezpochyby kapitán Shea Weber, který je společně s Erikem Karlssonem z Ottawy nejčastěji skórujícím zadákem, oba rozsvítili červené světlo již desetkrát.
     
    Florida Panthers
    Panterům patří ve Východní konferenci taktéž dvanácté místo. V Atlantické divizi jsou pak borci ze slunné Floridy předposlední, horší je pouze Buffalo. Panthers nemají nikterak oslnivou formu, z posledních tří utkání dokázali ovládnou pouze jedno. V závěrečném utkání letošního roku neuspěli, když podlehli New Yorku Rangers těsně 1:2. Produktivitě týmu vládne Tomáš Fleischmann. České levé křídlo nasbíralo 20 bodu. Nejlepším střelcem je desetibrankový Brad Boyes.
     
    Vzájemné zápasy
    Klání dvou dnešních soků povětšinou vyznívá lépe pro Floridu. Poslední duel však ubojoval Nashville, který získal dva body za výhru 4:3. Tento zápas byl zatím jediným v tomto ročníku NHL.
     
    Československá stopa v utkání
    Do utkání nastoupí tři zástupci zemí bývalého Československa. Za Floridu to bude Tomáš Fleischmann a Slovák Tomáš Kopecký. Dres Nashvillu pak oblékne talentovaný brankář Marek Mazanec.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Petrovic, Weaver, Kulikov – Upshall, Bjugstad, Fleischmann – Boyes, Barkov, Bergenheim – Huberdeau, Goc, Kopecký – Hayes, Matthias, Barch

    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Stalberg, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Hendricks, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Morton, Sutherland – Galloway, Cherrey.
     
    Vše se pomalu chystá k zahájení utkání, obě mužstva se již pomalu trousí na ledovou plochu. Florida zažívá velký návrat, poprvé v letošní sezoně se v zápase předvede zkušený kapitán Ed Jovanovski. Půjde o vítězný návrat, nebo se budou radovat Predátoři?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hned v úvodu se domácí vydali do útoku, nakonec z otočky vypálil neúspěšně Barkov. Kotouč zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    01:18
    Na druhé straně hrací plochy zahrozili také Predátoři. Ke střele se ale svěřenci Barryho Trotze nedostali.
     
    01:49
    Jovanovski za potlesku diváků poslal puk Tomáši Kopeckému, který z pravé strany trefuje pouze dobře povyjetého Mazance. Buly po levici hostujícího brankáře.
     
    02:41
    Hraje se spíše opatrný hokej, ani jedno z mužstev se nikam bezhlavě nežene. I během tohoto opatrného pojetí se ale dostal ke střele Kulikov. Prudká rána od modrá ale branku minula.
     
    03:19
    Poměrně dlouhou sekvenci bez přerušení zastavuje přihrávka rukou v podání Floridy. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže domácí brance.
     
    03:31
    Domácí jsou při přechodu do útoku zchyceni do ofsajdové pasti. Znovu vhazování v neutrální zóně, kde žádné nebezpečí nehrozí.
     
    04:17
    Bergenheim dlouho bojoval o kotouč v útočném pásma, avšak nedokázal jej vydolovat od mantinelu. Poté poslal Spalin touš na vlastní střídačku, což zapříčiňuje buly v obranném pásmu Preds.
     
    04:43
    Po chybě domácí obrany se ocitl v dobré pozici Wilson. Forvard Preds ale nikým neohrožován trefil pouze hruď připraveného Thomase. Toto může Nashville mrzet, neboť je Florida zatím lepším celkem.
     
    05:41
    Další souvislejší tlak Panterů končí lehkým nahozením, které Mazanec bez větších potíží schovává do rukavice. Poté raději přerušuje hru. Buly po levici českého rodáka.
     
    06:15
    Opět pokus Panterů, nyní z hole Campbella. Rána z uctivé vzdálenosti ale neměla potřebné parametry, Mazanec byl znovu stoprocentní. Následuje krátká komerční přestávka. Zatím je vidění aktivní hokej s převahou Floridy. Na branku zatím stále čekáme.
     
    06:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se probudili a vydali se do útoku. Nejprve pálil Legwand, jehož pokus z pravé strany ještě Thomas vytěsnil. Následně ale v rohu vybojoval puk Nick Spaling, který jej poslal před bránu, kde jej důrazný CRAIG SMITH dopravil za záda domácího brankáře. Asistence: Nick Spaling, David Legwand.
     
    07:40
    Florida ale pokračuje v úvodním tlaku a pokouší se bleskově vyrovnat. Boyes ale trefuje z hranice pravého kruhu pouze hostujícího zadáka.
     
    08:25
    Nashville soupeři také zatopil, po delším pobytu v útočném pásmu dostal nabito Ekholm. Rána od modré čáry ale pouze orazítkovala plexisklo za Thomasem. Další útok zastavuje ofsajd.
     
    09:34
    Stalberg byl v útočném pásmu odzbrojen, načež se domácí vydali do útoku. Ani nyní ale neměl dlouhého trvání. Další pokus o ofenzivu končí icingem a vhazováním před Thomasem.
     
    10:28
    Obrovská šance Preds gólem nekončí, David Legwand dostal z levého rohu ideální přihrávku, po které se octl sám před Thomasem. Jako by se ale zalekl této pozice, kotouč si přerovnal na bekhend, kterým trefil pouze ležícího domácího muže v masce. Další komerční přestávka. Nashville je zatím v defenzivě, Florida má lepší pohyb. Více brankových příležitostí si ale vytváří družina z města country.
     
    11:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi šťastná branka Panterů. Již se zdálo, že přečíslení dvou na jednoho nebude využito, neboť pokus Barkova držel Mazanec ve své moci. To však nebyla tak úplně pravda, BRAD BOYES se opřel kamsi pod beton hostujícího mága a doslova silou vůle dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Aleksander Barkov, Tom Gilbert.
     
    12:25
    Florida i nadále určuje tempo hry, leč nyní se jí nedaří probít do pásma, defenziva Preds je pozorná.
     
    13:12
    Stalberg se hnal za kotouč, u kterého byl ale dřív český forvard Tomáš Fleischmann. Ten poté zahájil útok, na jehož konci pálil z mezikruží Bergenheim. Touš ale zamířil mimo tři tyče.
     
    14:10
    Stále stejný scénář, když už se Predátoři dostanou do ofenzivy, ihned přijdou o kotouč a dají možnost Floridě. Ani ona si ale nevede nejlépe.
     
    15:01
    Zčistajasna se zjevil v mezikruží Hendricks, který briskně vypálil a trefil levou tyč za nič netušícím Thomasem. Na druhé straně využil volnější modré čáry Boyes. Ani on ale druhou branku nepřidal.
     
    15:50
    Po Fleischmannově střele zápěstím Mazanec přerušuje hru. Po komerční přestávce se bude vhazovat po levé ruce českého brankáře, který má možná malinko černé svědomí. Vyrovnávací branka padá zčásti na vrub českého mladíka, který si nepohlídal pod betony se povalující puk.
     
    16:34
    Stalberg zavezl puk do pásma a poté přihrál na modrou čáru, odkud pálil Klein. Thomas ale nemusel zasahovat, poměrně tvrdý pokus srazil domácí obránce do bezpečí.
     
    17:14
    Kotouč skončil na střídačce Panthers, před níž se dostali borci obou táborů do mírné rozmíšky, kterou přerušili čároví sudí. Vylučovat se nebude, tyto potyčky jsou "denním chlebem" nejslavnější hokejové soutěže světa.
     
    18:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre. Goc prudce vypálil z levé strany, poté se puk odrazil za branku a následně zpět před ní. Po změti nepochopitelných pohybů kotouč se k zakončení dostal TOMÁŠ KOPECKÝ. Mazanec neměl nárok, slovenský forvard přidal ranou do pravého horního rohu svou čtvrtou branku v sezoně. Asistence: Marcel Goc, Jonathan Huberdeau.
     
    19:03
    Mike Fisher se snažil vyrovnat z pravé strany hrací plochy. Přízemní střela ale nemohla uspět, Thomas ji pohodlně vytěsnil levým betonem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla jednoznačnou převahu Floridy. Více brankových příležitostí si ale vytvářeli hosté, kteří se také ujali zásluhou Craiga Smithe vedení. Panteři však dokázali brankami Brada Boyese a Tomáše Kopeckého zvrátit nepříznivý vývoj duelu. Jak se bude zápas nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 10:10
    Vhazování: 11:8
    Hity: 11:19
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Druhá perioda začíná totožně jako ta první, Florida se vydává do útoku a svírá Preds v defenzivě. Ke střele se ale nemůže dostat.
     
    21:36
    Nyní svou sílu předvedli také hosté, Josi zachytil na modré kotouč, vydal se kupředu a bekhendem prověřil pozornost Thomase. Domácí brankář se nezalekl a ránu vytěsnil.
     
    22:15
    Domácí se museli uvolni pouze za cenu zakázaného uvolnění, které pramenilo ze špatné rozehrávky. Opět tak buly po levici Thomase.
     
    22:55
    K vidění je velmi opatrná pasáž, bojuje se spíše ve středním pásmu. Lehké nahození právě z tohoto území schoval Mazanec do rukavice. Poté raději přerušil hru, neboť se blížil domácí borec.
     
    23:52
    Pěkná kombinace domácí družiny končí velkým závarem před Mazancem. Autorem tohoto počinu byl Brad Boyes, který vyjel z rohu a natlačil se do brankoviště. Hostující mág ale stihl zareagovat.
     
    24:45
    Po delší době okusil chuť útočného pásma také Nashville. Jak s říká, rychle nabyl, rychle pozbyl. Přesně toto přirovnání by se dalo použít pro pobyt hostí před Thomasem.
     
    25:19
    Gólman Floridy musel dvakrát zasahovat. Nejprve proti ráně od modré, poté se zjevil v mezikruží Cullen. Ani on ale nenalezl recept na vstřelení branky.
     
    22:39
    Po přihrávce Gaustada si Josi sjel do středu hrací plochy a tvrdě vypálil. Rána se od obránce domácích odrazila až do středního pásma. Nashville začíná vystrkovat růžky.
     
    27:21
    Craig Smith ranou z uctivé vzdálenosti nadělal Thomasovi poměrně dost problémů. Nakonec si s ní zkušený gólman poradil a necha své spoluhráče rozehrát. Následovalo však zakázané uvolnění.
     
    27:59
    A další icing. Predators přidávají na výkonu. Bude zajímavé sledovat, zda se jedná pouze o chvilkové zlepšení, nebo se bude měnit skóre.
     
    28:05
    Bude se poprvé vylučovat. Za krosček putuje na lavici hanby domácí Brian Capbell (FLA). Dobrá příležitost pro Predators. Vývoj početní výhody ale bude znám až po skončení komerční přestávky.
     
    28:40
    Domácí se osvobozují, Predators budou muset zahájit své snažení zpoza vlastní brány.
     
    29:24
    Hosté mají po přesilové hře. Za nedovolené bránění je totiž potrestán Nick Spaling (NSH). Chvíli se bude hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená početní výhoda Panterů.
     
    30:05
    Stalber si sjel z pravé stranu do středu a tvrdým příklepem donutil Thomase z zásahu. Domácí muž v masce si s pomocí svého levého betonu poradil.
     
    30:58
    Fisher výtečně šetří vteřinky v útočném pásmu, Florida se zatím v podstatě nedostala ke střeleckému pokusu. Hosté mají dobře nakročeno k přežití tohoto oslabení.
     
    32:09
    Bourque dlouho držel puk levém rohu, ale nebyl zde nikdo, kdo by tísněnému forvardovi pomohl. Florida se tak zmocnila kotouče a zažehnala nebezpečí.
     
    33:08
    Pantery zastavuje při přechodu do pásma ofsajd. Druhá perioda příliš hokejové krásy nepřináší, sledujeme na brankové příležitosti velice skoupé utkání. Doufejme, že následující minuty přinesou zlepešní. Komerční přestávka.
     
    33:34
    Kotouč na hráčské lavici Predators. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    33:47
    Zakázané uvolnění Floridy. Vhazovat se bude před Thomasem, konkrétně po jeho pravici. Ani jeden z brankářů nyní příliš práce nemá.
     
    34:15
    Bergenheim se dostal v těsné blízkosti Mazance k dorážce, kterou si ale český brankář pohlídal. Další útok Panterů končí znovu icingem, který vrací hru před domácího mága.
     
    35:28
    Viktor Stalberg dlouho operoval u pravého mantinelu, avšak optimálního příjemce přihrávky se mu nalézt nepodařilo. Nakonec se hosté sami vyhnalu do středního pásma.
     
    36:15
    Garbriel Bourque nalezl z otočky najíždějícího Hendrickse, který z těsné blízkosti trefuje Thomase. Prakticky první větší příležitost druhé třetiny. Zůstává ale nevyužita, Nashville si bude muset na vyrovnání počkat. Následuje další komerční přestávka.
     
    36:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    je vyrovnáno! Fantastická akce Nashvillu, Wilson se probojoval mezi dvěma beky Floridy, načež zcela naslepo přihrál zadovkou na najíždějícího MIKA FISHERA. Dobrou formou oplývající forvard pak z voleje trefil odkrytou levou část domácí branky. Asistence: Colin Wilson.
     
    37:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Sotva hosté vymazali vedení Panterů, vede mužstvo ze slunné Floridy znovu. Před Mazancem si narazili Aleksander Barkov a SEAN BERGENHEIM. Druhý jmenovaný pak přesně trefil prostor mezi pravým betonem a vyrážečkou – místo, které mají brankáři nejméně rádi. Asistence: Sean Bergenheim, Brad Boyes.
     
    38:43
    Predators aktivně napadají domácí rozehrávku, ale nakonec jsou to Panteři, kdo se dostává do šance. Fleischmann ale z poozice pravého kruhu pálí vysoko nad.
     
    39:41
    Třetina se dohrává převážně ve středním pásmu, hosté pomocí kombinací kontrolují hru, Zdá se, že se již nic závažného nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina velice dlouho překypovala skutečně bídnou podívanou. Klidné vody byly rozvířeny až v jejím závěru, kdy složitě ubojované vyrovnání zařídil pro hosty Mike Fisher. Hostující vystřízlivění však přišlo velice záhy, Panterům, konkrétně Seanu Bergenheimovi, stačila k vyrovnání necelá minuta. Utkání je tak stále otevřené, leč o něco málo navrch má Florida. Sledujte náš on-line přenos i v závěrečném dějství!

    Střely na branku: 17:22
    Vhazování: 17:22
    Hity: 20:28
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Florida začal opět aktivně, o první rozruch před Mazancem se postaral Gilbert. Hostující brankář byl ale v tomto minisouboji úspěšnějším mužem.
     
    41:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní to již s hosty vypadá bledě. Jones vyrobil za bránou fatální minelu, špatnou přihrávku zachytil Huberdeau ,který následně poslal puk na v předbrankovém prostoru stojícího MARCELA GOCE. Neměcký reprezentant poté pohodlně zakončil do horní části branky. Asistence: Jinathan Huberdeau.
     
    42:41
    Hosté se ale nevzdávají a stále aktivně napadají rozehrávku Floridy. Panthers se zatím prezentují velmi dobře.
     
    43:52
    Soustavnější tlak Predators končí bekhendovou střelou Craiga Smithe. Útočník v bílém dresu ale trefil pouze před sebou stojícího borce.
     
    44:34
    Další příležitost hostí, tentokráte se na Thomase řítil zcela sám Hörnqvist. Forhendový blafák se útočnékovi Predators nevydařil, domácí brankář si s nastalou situací poradil.
     
    45:41
    Alexsander Barkov vyslal z mezikruží jedovatou střelu, která končí v náručí Mazance. Vhazovat se bude po levé ruce českého mága.
     
    46:49
    Predators se začínají zlepšovat, avšak je již poměrně pozdě. Hnedle po přejetí modré nyní pálil Nyström. Rána takového charakteru ale nemůže Thomase překvapit. Následuje komerční přestávka.
     
    47:14
    Velká příležitost hostí, Stalberg se snažil využit na pravé straně ležícího Thomase a zasunout puk do odkryté klece. Útočník Preds ale svůj záměr příliš uspěchal, vinou čehož puk pouze procestoval brankovištěm.
     
    48:20
    Zápas nabírá tempo, bleskový útok zakončoval střelou mezi betony Mike Fisher. Domácí brankář je ale dokázal sklapnout včas. Thomas je dnes velmi pozorný.
     
    49:27
    Kopecký pálí z útočné modré mimo tři tyče. Rána však byla prudká, Mazanec se za ní stihl pouze ohlédnout. Obraz hry se nyní obrací, Predátoři se valí do útoku, přičemž se domácí soustředí na protiútoky.
     
    50:05
    Fisher ale tentorkáte přechod do pásma příliš uspěchal a byl chycen v ofsajdové pasti. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Nashvillu se čas krátí, zbývá mu necelých deset minut hry. Na řadě je reklamní pauza.
     
    50:26
    Hosté se navíc oslabují. Mike Fisher (NSH) najel při svém ofenzivním výpadu do Thomase, kterého povalil. Jeden z hlavních arbitrů toto posoudil jako nedovolené bránění.
     
    50:47
    Nashville ale vyhazuje přes všechny čáry, kde navíc Gaustad šetří cenné vteřinky. Floridě se ztím přesilová hra nedaří.
     
    51:55
    Až nyní se domácí dostali ke střeleckému pokusu, o který se postaral Barkov. Tuto situaci ale Mazanec zvládl. Hosté si v oslabení počínají velice dobře.
     
    52:51
    Cullen zavezl puk do pásma, kde o něj ale ihned přišel. Panthers stále pohodlně kontrolují dvoubrankové vedení, nic nenasvědčuje tomu, že by se stav měl měnit.
     
    53:41
    Upshall trefuje z mezikruží pouze Mazance, který byl na správném místě. Poté se hosté osvobozují.
     
    54:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Roman Josi podnikl útočný výpad, objel branku, načež přijrál na modré čáže stojícímu SETHU JONESOVI, který trefil přesně levý horní roh branky. Obránce Preds tak alespoň trochu odčinil chybu z předchozí inkasované branky. Asistence: Roman Josi, Shea Weber.
     
    55:59
    Tak to je velká šance na vyrovnání. Predators si zahrají přesilovou hru. Za hákování je potrestán Scottie Upshall (FLA). Pro Panthers nastávají krušené chvilky. Dokáží Predators tuto nabídnutou šanci využít?
     
    56:14
    Domácí zalehli kotouč u mantinelu, a tak hlavní sudí přerušil hru. Vhazuje se před Thomasem, konkrétně po jeho levici.
     
    57:22
    Hosté dlouho kombinovali, avšak vyplynulo z toho pouze vyhození Floridy, která se brání velmi dobře.
     
    57:59
    Domácí jsou v plném počtu, nyní to již budou mít Predators velice obtížné.
     
    58:37
    Florida bojuje v útočném pásmu, což jí v tuto chvíli stačí.
     
    59:01
    Pred to zkoušejí bez brankáře.
     
    59:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    To je závěr! Hosté vytvořili před Thomasem velký tlak, z něhož vyplynula Weberova dělovka od modré. V brankovišti ležící kotouč poté s přispěním Hörnqvistova přistrčení doklepl za brankovou čáru PAUL GAUSTAD. Asistence: Patrick Hörnqvist, Shea Weber.
     
    59:13
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:15
    Kopecký se ještě snažil od levého mantinelu strhnout vední na stranu domácích, leče neúspěšně. Mazanec schoval lehkou střelu do rukavice.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi třetí třetina. Nejprve se domácí ujali dvoubrankového vedení, následně ale Predators díky mohutnému závěru toto manko vymazali. O vítězi duelu tak bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.

    Střely na branku: 28:38
    Vhazování: 23:29
    Hity: 26:36
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Fisher hledal přihrávkou od pravého mantinelu najíždějícího Josiho. Dal ale pasu přílišnou razanci, švýacrský zadák na něj nedosáhl.
     
    61:50
    Obě mužstva velmi dobře brání modrou čáru, nikdo nechce udělat osudovou chybu.
     
    62:36
    Kulikov mohl vypálit, ale raději se rozhodl pro kličku. To se ukázalo jako špatné rozhodnutí, neboť byl vzápětí odzbrojen.
     
    63:29
    Velká šance hostí. Wilson vložil hůl do rány Josiho. Příliš nechyběla a změna trajektorie zavedla kotouč za Thomasova záda. Neujala se ani rána Jonese od modré.
     
    64:26
    Nashville držel dlouho kotouč, ale nepodařilo se mu dostat do větší šance. Utkání pomalu, ale jistě míří do samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Je to tak. O vítězi utkání rozhodne dovednostní disciplína. Kdo nakonec uzme bonusový bod? Nenechte is rozuzlení dramatického duelu ujít, přineseme vám jej prostřednictnvím našeho on-line přenosu!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první se vstříc samostatnému nájezdu vydá Craig Smith. Hostující forvard trefuje prudkou střelou tyč – 0:0.
     
    Floridský Aleksander Barkov bekhendovým blafákem Mazance nezaskočil – 0:0.
     
    Matador David Legwand famózně zasunul kotouč mezi Thomasovy betony, čímž posílá Preds do vedení – 0:1.
     
    Jonathan Huberdeau ale učebnicovým forhendem dává tu nejpádnější odpověď – 1:1.
     
    Colin Wilson neproměňuje, Florida může rozhodnout o zisku bonusového bodu – 1:1.
     
    Brado Boyes ale nesupěl, Mazanec vysthil jeho pohyb a nájezd zlikvidoval – 1:1.
     
    Matt Hendricks si položil Thomase, avšak zasunout kotouč nedokázal – 1:1.
     
    Ani Bjugstad ale neuspěl, drama pokračuje – 1:1.
     
    Patrick Hörnqvist Thomase neprostřelil – 1:1.
     
    Dmitrij Kulikov si najel obloukem, ale prudkou střelou taktéž nechal vyniknout Mazance – 1:1.
     
    Gabriel Bourque dobře rozhýbal domácího brankáře, leč poté netrefil bránu – 1:1.
     
    Tomáš Kopecký trefuje nad lapačku Mazance a rozhoduje o vítězi duelu – 2:1!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Autorem branky je TOMÁŠ KOPECKÝ.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Prvnotní nepříliš zajímavou podívanou vystřídaly brankové hody a dramatický závěr. Po heroickém vyrovnání hostí přišlo poklidné prodloužení, načež následovaly samostané nájezdy. O vítězi utkání rozhodl až dvanáctý exekutor, jímž byl slovenský forvard Tomáš Kopecký. Florida tak zdolala Nashville 5:4 po samostatných nájezdech. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 29:42
    Vhazování: 24:31
    Hity: 26:36
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Marcel Goc (FLA) 1+1
    2. Aleksander Barkov (FLA) 0+2
    3. Seth Jones (NSH) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Fleischmann (FLA) 0+0, 6 střel, čas na ledě 17:36
    Tomáš Kopecký (FLA) 1+0, 5 střel, čas na ledě 18:56
    Marek Mazanec (NSH) 65 minut, 25 zákroků, 0 gólů, 86,2% (03:58:52)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 12. Boyes (Barkov, Gilbert), 19. Kopecký (Goc, Huberdeau), 38. Bergenheim (Barkov, Boyes), 42. Goc (Huberdeau), rozh. náj. Kopecký – 7. Smith (Spaling, Legwand), 37. Fisher (Wilson), 55. Jones (Josi, Weber), 60. Gaustad (Hörnqvist, Weber)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Petrovic, Weaver, Kulikov – Upshall, Bjugstad, Fleischmann – Boyes, Barkov, Bergenheim – Huberdeau, Goc, Kopecký – Hayes, Matthias, Barch
    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Stalberg, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Hendricks, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Morton, Sutherland – Galloway, Cherrey

    Diváci: 15 796
    bahis siteleri