Havlíčkův Brod – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:1 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Třinec – Olomouc 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:11 (kon.) | Havířov – Opava 1:7 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 05.01.2014, 11:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Vomáčka nakonec čisté konto neuhájí. Po situaci podobné jako při čtvrté brance hostů zakončuje zametá zblízka puk do branky hostů KRYŠTOF CHYLÍK a střílí tak první gól svého týmu v novém roce. Asistence: Vojtěch Pražák, David Čermák.
     
    56:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    A nyní už je o vítězi rozhodnuto určitě. V další situaci před brankou si obrana Dukly nepohlídala FILIPA MONÍKA, který se prosazuje zblízka po přihrávce Martina Hejny. Tři body dnes putují do Hradce Králové. Asistence: Martin Hejna, Tomáš Kynčl.
     
    40:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je bleskový nástup hostů do závěrečné periody. Po závaru před brankou posílá svůj tým do třígólového vedení PATRIK HIDVEGHY. Bez asistence.
     
    37:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vítek Fanderlik se dostal na modré čáře ke střele, na nic nečekal, vypálil a jeho střelu těsně před Škarkem tečoval do levého horního rohu MARTIN HEJNA. Hosté tak utíkají na rozdíl dvou gólů. Asistence: Vítek Fanderlik.
     
    31:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Fanderlikovu střelu od modré našel před Škarkem kapitán Hradce RADOVAN PAVLÍK a zblízka jí umístil za záda domácího gólmana. Asistence: Vítek Fanderlik.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Chylík (Pražák, Čermák) – 32. Pavlík (Fanderlik), 38. Hejna (Fanderlik), 41. Hidveghy, 57. F. Moník (Hejna, Kynčl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Smutný, Pražák, Huňáček, Váňa, Habermann, Mareš – Branský, Najman, Kousal – Čermák, Mejzlík, Oščádal – Chylík, Adam, Prokš. Trenér: Patrik Augusta.
    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Šalda, Hroudný, Kynčl, Fanderlik, Jonáš, J. Moník, Martinec – Hodveghy, Pavlík, Matějček – F. Moník, Hejna, Matouš – Jirásek, Štohanzl, Matouš – Maršík, Pažourek. Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Jeletz – Brabec, Horký
    bahis siteleri