Havlíčkův Brod – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:1 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Třinec – Olomouc 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:11 (kon.) | Havířov – Opava 1:7 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 05.01.2014, 11:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Vomáčka nakonec čisté konto neuhájí. Po situaci podobné jako při čtvrté brance hostů zakončuje zametá zblízka puk do branky hostů KRYŠTOF CHYLÍK a střílí tak první gól svého týmu v novém roce. Asistence: Vojtěch Pražák, David Čermák.
     
    56:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    A nyní už je o vítězi rozhodnuto určitě. V další situaci před brankou si obrana Dukly nepohlídala FILIPA MONÍKA, který se prosazuje zblízka po přihrávce Martina Hejny. Tři body dnes putují do Hradce Králové. Asistence: Martin Hejna, Tomáš Kynčl.
     
    53:26
    Tomáš Mejzlík (JIH) dostává za sekání dvě minuty. Na vyloučení: 3-3.
     
    47:34
    Při přesilovce Dukly se dostal do samostatného úniku kapitán hostů Radovan Pavlík, ale Škarek jeho zakončení vychytal!
     
    45:59
    Vítek Fanterlik (HKR) dostává dvě minuty a usedá na trestnou lavici. Dukla má jednu z posledních šancí na zvrat. Na vyloučení: 2-3.
     
    40:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je bleskový nástup hostů do závěrečné periody. Po závaru před brankou posílá svůj tým do třígólového vedení PATRIK HIDVEGHY. Bez asistence.
     
    38:35
    Prokš zvolil při svém nájezdu kličku doprava, což se mu povedlo, jenže už nedokázal bekhendem zvednout puk a Vomáčka tak zůstává nepřekonán.
     
    38:35
    Jan Prokš se dostal do protiútoku, jel sám na branku Vomáčky. Při zakončení však byl zahákován Adamem Jonášem a sudí nařizuje trestné střílení.
     
    37:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vítek Fanderlik se dostal na modré čáře ke střele, na nic nečekal, vypálil a jeho střelu těsně před Škarkem tečoval do levého horního rohu MARTIN HEJNA. Hosté tak utíkají na rozdíl dvou gólů. Asistence: Vítek Fanderlik.
     
    33:50
    Tomáš Mejzlík se uvolnil přes bránícího Fanderlika a pokusil se oklamat Vomáčku kličkou doprava. I když však gólmana hostů překonal, trefil pouze boční síť.
     
    31:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Fanderlikovu střelu od modré našel před Škarkem kapitán Hradce RADOVAN PAVLÍK a zblízka jí umístil za záda domácího gólmana. Asistence: Vítek Fanderlik.
     
    27:11
    Střela Pavlíka mířila těsně vedle pravé tyčky Škarka.
     
    26:36
    Hradec si zahraje přesilovou hru, Pavel Kousal (JIH) dostává dvě minuty za napadení. Na vyloučení: 2-2.
     
    17:16
    Nyní už se bude vylučovat, po přejetí modré čáry fauluje Pavla Kousala obránce hostů Kryštof Hroudný (HKR). Dvě minuty, podražení.
     
    13:06
    V situaci dva na jednoho přihrál Tomáš Mezlík najíždějícímu Vladimíru Oščádalovi, který u pravé tyče Vomáčky nemohl pořádně zakončit, protože byl zahákován Štěpánem Matějčkem (HKR) – dvě minuty, hákování.
     
    10:34
    Radim Šalda rozezvučel svojí střelou od modré pravou tyč Škarka.
     
    10:16
    Kryštof Chylík (JIH) dostává za sekání dvě minuty. Jsme svědky prvního vyloučení zápasu.
     
    08:09
    V situaci dva na jednoho najížděli na branku Dukly Najman s Kousalem. První jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a z levého kruhu vypálil. Vomáčka vyrazil jen před sebe, kde ještě stihl dorazit puk Najman, ale jeden z beků Hradce vytáhl kotouč mířící do branky a odpálil ho pryč.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Chylík (Pražák, Čermák) – 32. Pavlík (Fanderlik), 38. Hejna (Fanderlik), 41. Hidveghy, 57. F. Moník (Hejna, Kynčl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Smutný, Pražák, Huňáček, Váňa, Habermann, Mareš – Branský, Najman, Kousal – Čermák, Mejzlík, Oščádal – Chylík, Adam, Prokš. Trenér: Patrik Augusta.
    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Šalda, Hroudný, Kynčl, Fanderlik, Jonáš, J. Moník, Martinec – Hodveghy, Pavlík, Matějček – F. Moník, Hejna, Matouš – Jirásek, Štohanzl, Matouš – Maršík, Pažourek. Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Jeletz – Brabec, Horký
    bahis siteleri