Jihlava – Pardubice 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Dukla Jihlava
4:5 (0:0, 0:2, 4:2 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 06.01.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.
    Jediným úspěšným střelcem byl hned z prvního nájezdu JAN VESELÝ, který tak zkompletoval v dnešním utkání hattrick, což znamená, že si hosté odvážejí z Jihlavy dva body za výhru na nájezdy.
     
    58:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po podprůměrné první třetině sledujeme zápas jako břitva. Je znovu srovnáno! Dundáček přihrál puk na modrou na Jíchu, který vystřelil, k odraženému puku se dostal TOMÁŠ STŘECHA a zblízka vyrovnává. Asistence: Lukáš Jícha, Filip Dundáček
     
    57:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka Dukly. Březina s pukem šikovně nabruslil k pravému kruhu, vystřelil a jeho pokus tečoval LUKÁŠ JÍCHA za záda bezmocného gólmana Pardubic. Asistence: David Březina, Filip Dundáček.
     
    53:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Štědrý rozehrál puk na Poulíčka, který ho zavezl do útočného pásma a přihrál na střed DANIELU VOŽENÍLKOVI. Centr Pardubic se prosazuje u levé tyče Svobody a posílá hosty do možná rozhodujícího náskoku. Asistence: Patrik Poulíček, Michal Štědrý.
     
    51:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení, když rychle využívají přesilovou hru. Poulíček našel mezi kruhy MICHAELA ŠPAČKA, který prostřeluje gólmana Svobodu. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    48:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích hokejistů, to se musí nechat. Střecha zavezl puk do útočného pásma, zpoza branky přihrál MARKU VANTUCHOVI, který se neodhodlal ke střele z pravého kruhu z první, ale šikovně potáhl kotouč do středu, naznačil střelu, položil si Vejmelku a zakončil do odkryté klece. Asistence: Tomáš Střecha.
     
    46:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Až třináct minut před koncem prolomila Dukla střelecké prokletí a poprvé překonává zatím výborného Vejmelku. I přes vyhození hostů zavezla Jihlava puk rychle do útočného pásma, když LUKÁŠ JÍCHA prostřelil zblízka Karla Vejmelku. Utkání tak dostává nový náboj. Asistence: Tomáš Střecha, Alexandr Molnár.
     
    38:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Šest vteřin před vypršením prvního trestu Dukly se hosté při dvojnásobné přesilovce prosazují. Hosté bleskově zavezli puk do útočného pásma a nyní se už JAN VESELÝ od modré trefuje přesně mezi beton a lapačku Svobody. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    28:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nekoncentrovanost v obraně Dukly přináší vedoucí gól Pardubic. JAN VESELÝ se chopil ve středním pásmu puk, po levé straně projel až před Svobodu, obkroužil jeho branku a vzápětí zasunul puk k levé tyči domácí svatyně. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 47. Jícha (Střecha, Molnár), 49. Vantuch (Střecha), 58. Jícha (Březina, Dundáček), 59. Střecha (Jícha, Dundáček) – 29. Veselý, 39. Veselý (Poulíček), 52. Špaček (Poulíček), 54. D. Voženílek (Poulíček, Štědrý), rozh. náj. Veselý


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Fučík) – Žáček, Čermák, Půža, Dundáček, Vala, Polívka, Košař – Březina, Jícha, Severa – Molnár, Mahút, Střecha – Sladký, Beran, Lupač – Nováček, Vantuch, Balaštík. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Bažant, Štědrý, Schneider, Vácha, Pilný, M. Voženílek – Poulíček, Špaček, Veselý – Brida, D. Voženílek, Fiala – Pipek, Chvojka, Kysela – Procházka. Trenér: Jiří Seidl.

    Rozhodčí: Pešina – Kostka, Jindra
    bahis siteleri