Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Most 2:4 (kon.) | Kadaň – Jihlava 3:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 4:0 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 06.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A máme tu drama! Baránek dostihl dlouhou rozehrávku, svým pokusem sice na Kacetla nevyzrál, dokázal ale puk vybojovat ještě jednou a předložit jej před branku na hůl TOMÁŠE VÁVRY, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Martin Baránek, Martin Hanzl.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru a potřetí v zápase vedou o dva góly. Jiří Kadlec u mantinelu pár metrů za útočnou modrou čárou našel v prostoru před brankou najíždějícího PETRA POLODNU, jenž bekhendovým blafákem vyzrál na Petráska. Asistence: Jiří Kadlec.
     
    38:20
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak to je rychlá odpověď! Martin Hanzl v útočné třetině od mantinelu našel v mezikruží MARTINA BARÁNKA, který na nic nečekal a střelou z první prostřelil Kacetla mezi betony. Asistence: Martin Hanzl.
     
    37:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem tohle už je gól, Rebelové se berou zpět svoje dvougólové vedení. Za brankou bojoval Kučera, který posunul puk na vrchol levého kruhu, odkud pálil Jan Milfait. Puk stačil před Petráskem v rozhodující moment přesně tečovat JAN BERGER. Asistence: Jan Milfait. Kristian Kučera.
     
    34:00
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté se radují, tento gól už jim nikdo nevezme. Po buly pokračovali v klasické přesilovkové úloze, kterou zakončil razantní střelou z pravého kruhu PETR PŘEUČIL a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Pořický, Zbyněk Sklenička.
     
    06:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! DAVID STACH už po několikáté v sezoně ukazuje svoje šikovné ruce. V situaci dva na dva si na pravém kruhu zpracoval kotouč do forhendu a zacílil přesně pod horní tyčku. Petrásek s takto mířenou střelou už toho moc udělat nemohl. Bez asistence.
     
    02:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak domácího mužstva končí vedoucím gólem. Ale nutno dodat, že to byl poněkud kuriózní zásah, ze kterého byl překvapený i samotný autor. DAVID STACH objel branku a na hranici brankové čáry zkoušel přihrávku do prostoru před brankou, jenže místo toho trefil beton přesouvajícího se Petráska, který si puk sám srazil do branky. Asistence: Martin Ondráček.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 3. Stach (Ondráček), 7. Stach, 38. Berger (Milfait, Kučera), 46. Polodna (Kadlec) – 34. Přeučil (Pořický, Sklenička), 39. Baránek (Hanzl), 59. Vávra (Baránek, Hanzl)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Kučera, Berger, Milfait – Ondráček, Stach, Maliník – Štěpánek, Stehlík, Jiří Kadlec – Kozlík
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Dlouhý) – Grin, Sklenička "C", Vobořil, Černý, Brož, Smetana, Vaněk – Přeučil, Alinč "A", Pořický – Loskot, Rod, Tůma – Baránek, Hanzl, Vávra – Dostálek, Videlka, Kuchynka.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Svoboda
    bahis siteleri