Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 06.01.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se dočkáme nájezdů, neboť se hostům povedlo vyhodit kotouč z pásma. Domácí však rychle otočili hru, puk se dostal až na levý kruh kam si sjel COREY PERRY a pouhých šest desetin vteřin před koncem rozhoduje o výhře Anaheimu! Asistence: Ryan Getzlaf, Nick Bonino.
     
    58:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se domácí hráči dočkali vyrovnání, o které se postaral NICK BONINO, jenž dostal přesný pas mezi kruhy a střelou nad lapačku poslal puk do hostující sítě! Asistence: Daniel Winnik.
     
    41:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin vyslal z rohu útočného pásma přihrávku na modrou čáru, kde stál obránce KEVIN BIEKSA, který poslal puk na domácí branku a ten zapadl přesně k levé tyči! Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    36:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sirtuaci dva na dva vyřešili domácí na výbornou, po levé straně se prohnal Palmieri, poslal puk před branku, kde jen nastavil hůl MATT BELESKEY a backhandem poslal kotouč za Lackova záda! Asistence: Kyle Palmieri.
     
    20:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Cogliano se přiřítil do útočného pásma a ač byl evidentně faulován, dokázal ještě poslat přesný pas do prostoru mezi kruhy, kam si najel Silfverberg, jenž švihem vypálil na branku hostí. Jeho ránu ještě tečoval SAKU KOIVU, který je tedy autorem branky! Asistence: Jakob Silfverberg, Andrew Cogliano.
     
    11:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou početní výhodu, z pravého kruhu tvrdě vypálil HENRIK SEDIN a puk se od brusle domácího hráče odrazil do sítě! Asistence: Jason Garrison, Daniel Sedin.
     
    09:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER dostal přesný pas napříč kluzištěm od Henrika Sedina a z prostoru levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 21. Koivu (Silfverberg, Cogliano), 37. Beleskey (Palmieri), 59. Bonino (Winnik), 65. Perry (Getzlaf, Bonino) – 10. Kesler (H. Sedin, D. Sedin), 12. H. Sedin (Garrison, D. Sedin), 42. Bieksa (H. Sedin, D. Sedin)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Allen, Vatanen – Perry, Getzlaf (C), Silfverberg – Selanne (A), Winnik, Penner – Cogliano, Koivu (A), Palmieri – Jackman, Bonino, Beleskey.
    Vancouver Canucks: Lack (Laurie) – Hamhuis, Tanev, Weber, Bieksa (A), Corrado, Garrison – Hansen, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Kesler, Santorelli, Ferriero – Kassian, Richardson, Booth – Weise, Dalpe, Sestito.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Heyer, Gibbs

    Diváci: 17.174
    bahis siteleri