Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 06.01.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se dočkáme nájezdů, neboť se hostům povedlo vyhodit kotouč z pásma. Domácí však rychle otočili hru, puk se dostal až na levý kruh kam si sjel COREY PERRY a pouhých šest desetin vteřin před koncem rozhoduje o výhře Anaheimu! Asistence: Ryan Getzlaf, Nick Bonino.
     
    63:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    63:54
    Daniel Sedin (VAN) vyrobil obrovskou hrubici a poslal do brejku Bonina, toho v zakončení fauloval a bude vyloučen.
     
    59:50
    Santorelli mohl rozhodnout v samém závěru, kdy se k němu odrazil kotouč do prostoru mezi kruhy, hráč hosté jej však poslal pouze vedle domácí klece!
     
    59:15
    Penner sám před Lackem přestřeluje!
     
    58:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se domácí hráči dočkali vyrovnání, o které se postaral NICK BONINO, jenž dostal přesný pas mezi kruhy a střelou nad lapačku poslal puk do hostující sítě! Asistence: Daniel Winnik.
     
    55:30
    Chybu hostující obrany na modré čáře mohli potrestat domácí, přečíslení dvou proti jednomu vyřešil Palmieri pasem na Beleskeyho, ten ale Lacka nepřekonal!
     
    47:28
    Lack předvedl vynikající zákrok proti ráně Perryho, ke kterému se odrazil kotouč a domácí hráč střílel backhandem v těsné blízkosti hostujícího gólmana!
     
    43:55
    Bonino naskočil zpátky do hry a hned našel na levém kruhu zcela volného Saku Koiva, jeho prudký švih ale vyrazil Lack ramenem!
     
    41:43
    Hosté jsou opět ve vedení a navíc budou hrát přesilovou hru, vyloučen je Nick Bonino (ANA) za sekání.
     
    41:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin vyslal z rohu útočného pásma přihrávku na modrou čáru, kde stál obránce KEVIN BIEKSA, který poslal puk na domácí branku a ten zapadl přesně k levé tyči! Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    38:43
    Zbytečný faul Toma Sestita (VAN) v útočném pásmu znamená početní výhodu pro Anaheim, dvě minuty za podražení pro hostujícího útočníka.
     
    36:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sirtuaci dva na dva vyřešili domácí na výbornou, po levé straně se prohnal Palmieri, poslal puk před branku, kde jen nastavil hůl MATT BELESKEY a backhandem poslal kotouč za Lackova záda! Asistence: Kyle Palmieri.
     
    35:27
    Poměr střel ve druhé třetině 15 – 0 ve prospěch domácího týmu.
     
    33:09
    Vatanen vypálil od modré, Lack vyrazil pouze napravo, kde stál volný Selanne, ale i jeho šanci dokázal brankář hostů skvěle zastavit!
     
    32:41
    Kevin Bieksa (VAN) vyolučen za hrubost, první přesilovka pro Anaheim.
     
    30:40
    Velká šance domácích na vyrovnání, Winnik poslal kotouč před branku, kam si sjel Jackman a z první vystřelil na Lacka, ten se dokázal včas přesunout a kotouč chytit do své výstroje!
     
    20:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Cogliano se přiřítil do útočného pásma a ač byl evidentně faulován, dokázal ještě poslat přesný pas do prostoru mezi kruhy, kam si najel Silfverberg, jenž švihem vypálil na branku hostí. Jeho ránu ještě tečoval SAKU KOIVU, který je tedy autorem branky! Asistence: Jakob Silfverberg, Andrew Cogliano.
     
    17:44
    Za vzájemnou potyčku, v níž "vyhrál" hostující hráč, vyloučeni Kyle Palmieri (ANA) a Brad Richardson (VAN), oba inkasují větší tresty.
     
    11:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou početní výhodu, z pravého kruhu tvrdě vypálil HENRIK SEDIN a puk se od brusle domácího hráče odrazil do sítě! Asistence: Jason Garrison, Daniel Sedin.
     
    10:33
    Další trest na domácí straně, který odpyká Kyle Palmieri (ANA). Provinil se ale celý tým, neboť trest je udělen pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    09:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER dostal přesný pas napříč kluzištěm od Henrika Sedina a z prostoru levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    08:40
    Vyloučen Corey Perry (ANA) za podražení, hosté tak budou hrát přesilovou hru. To vše ale až po skončení reklamní přestávky.
     
    03:39
    Chybu brankáře Hillera, jenž rozehrával zpoza vlastní branky, nedokázal potrestat Santorelli, který netrefil prázdnou domácí klec!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 21. Koivu (Silfverberg, Cogliano), 37. Beleskey (Palmieri), 59. Bonino (Winnik), 65. Perry (Getzlaf, Bonino) – 10. Kesler (H. Sedin, D. Sedin), 12. H. Sedin (Garrison, D. Sedin), 42. Bieksa (H. Sedin, D. Sedin)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Allen, Vatanen – Perry, Getzlaf (C), Silfverberg – Selanne (A), Winnik, Penner – Cogliano, Koivu (A), Palmieri – Jackman, Bonino, Beleskey.
    Vancouver Canucks: Lack (Laurie) – Hamhuis, Tanev, Weber, Bieksa (A), Corrado, Garrison – Hansen, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Kesler, Santorelli, Ferriero – Kassian, Richardson, Booth – Weise, Dalpe, Sestito.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Heyer, Gibbs

    Diváci: 17.174
    bahis siteleri