Doněck – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Donbass Doněck
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
Spartak Moskva
Pondělí 06.01.2014, 18:00 • Tatneft-Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:40
    Doněck právě vstřelil branku!
    Tak Donbass vítězí alespoň v prodloužení. MAXIM JAKUCENJA si sjel s kotoučem od mantinelu až mezi kruhy a prostřelil Glasse, kterému výborně stínil Nedorost. Hostující gólman tak nemohl vidět nic jiného než číslo na dresu českého útočníka domácích. Asistence: Peter Podhradský.
     
    58:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak to dokázal! Většinu zápasu neškodní hosté vyrovnávají. Byl to OLEG KVAŠA, kdo zasunul puk za záda Leightona. Asistence: Igor Volkov.
     
    55:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic přichází snížení! Domácí přišli ve svém obranném pásmu o kotouč a jsou za to potrestáni. PAVEL MEDVĚDĚV nejprve dostal přihrávku na vzdálenější tyčku, kde však nedokázal přehodit kotouč přes položený beton Leightona. Hostující útočník se však k puku dostal znovu, objel branku a Leighton si nakonec srazil kotouč do sítě sám! Asistence: Vladimir Pešechonov.
     
    20:53
    Doněck právě vstřelil branku!
    Trochu štastný gól domácích. Kiiskinen za brankou obral o puk Quinta a nabil na pravý kruh JEVGENIJI DADONOVOVI. Jeho střelu sice srazil Quint, ale tak, že kotouč zůstal ležet před brankovištěm, vyjetý Glass o něm vůbec nevěděl a dojíždějící Dadonov tak mohl doklepávat do zcela prázdné branky. Asistence: Tuomas Kiiskinen.
     
    19:47
    Doněck právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku nakonec využívají a 13 sekund před koncem první části jdou do vedení. Po spolupráci s Kašparem zavezl puk do útočného pásma Fedotěnko. Zkušený útočník pak zpětnou přihrávkou našel DMITRIJE KAGARLICKÉHO, který se z první trefil mezi betony Glasse. Asistence: Ruslan Fedotěnko.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 20. Kagarlickij (Fedotěnko), 21. Dadonov (Kiiskinen), 62. Jakucenja (Podhradský) – 56. Medvěděv (Pešechonov), 59. Kvaša (Volkov)


    HC Donbass Doněck: Leighton (Laco) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Razin, Bartulis, Silnickij – Wirtanen, Laine, Kiiskinen – Dadonov, Nedorost, Jakucenja – Kašpar, Kagarlickij, Fedotěnko – Varlamov, Zacharov, Torjanik.
    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Grišin, Želdakov, Mamkin – Špirko, Anderson, Wandell – Junkov, Kozlov, Krutov – Kvaša, Volkov, Toluzakov – Bobrov, Ignašin, Medvěděv – Pešechonov.

    Rozhodčí: Nalivaiko, Ščenjov – Maitak, Pronskich

    Diváci: 3997
    bahis siteleri