Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Novokuzněck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.)
Ufa – Lev 1:5 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Lev Praha
Úterý 07.01.2014, 12:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to máme za bůra. Pro domácí je to docela krutý výsledek, ale v poslední části to tam tedy hostům padá jak o závod. Krásnou střílenou přihrávku vyslal Sekáč a PATRIK ZACKRISSON byl přesně tam, kde bylo třeba. Sice se dotkl spolu s hokejou i svou bruslí, ale i videorozhodčí potvrdil platnost páté branky v síti, teď už náhradníka Volkova. Asistence: Jiří Sekáč, Nathan Oystrick.
     
    49:53
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je tedy sekáč ten pan JIŘÍ SEKÁČ. Další bod si připisuje Němec, který puk přihrál do jízdy svému kolegovi a prudkou ranou překonává nejistého Sochackiho, který se asi bude červenat. Ta střela se dala chytit. Pravděpodobně už je rozhodnuto, Lev vede již o tři branky. Asistence: Ondřej Němec.
     
    46:10
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je odpověď. Parádní akce velice dobře hrajícího ONDŘEJE NĚMCE. Azevedo si sice klepal na přihrávku, ale hostující útočník to vzal celé na sebe, najel si do prostoru brány a perfektní střelou propálil domácího brankáře. Lev se z inkasované branky rychle otřepal a je moc dobře, že znovu odskočil svému soupeři. Asistence: Jiří Sekáč, Nathan Oystrick.
     
    44:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. ANTTI PIHLSTRÖM byl ve správný čas na správném místě. Kotouč se od modré čáry dostal do klubka těl před bránou a nakonec se finský útočník k němu velice rychle dostal. Rychlou střelou překonal svého krajana mezi betony. Asistence: Kirill Kolcov, Alexander Kajgorodov.
     
    27:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Výbornou práci odvedl Ullström, který vybojoval na modré kotouč a vypálil přímo na bránu. Přízemní střelu šikovně protečoval JIŘÍ NOVOTNÝ a bylo to do protipohybu Sochackiho, který nestačil reagovat. Asistence: David Ullström, Ondřej Němec.
     
    18:16
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a ten gól stál skutečně za to. Obránce MARTIN ŠEVC neskutečně napřáhl od modré a jeho bomba zapadla do sítě Salavatu. Sochackij vůbec nic neviděl, dobrou práci a clonu v brankovišti předvedl Novotný. Hosté tak jdou do vedení. Asistence: Justin Azevedo, David Ullström.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 45. Pihlström (Kolcov, Kajgorodov) – 19. Ševc (Azevedo, Ullström), 28. Novotný (Ullström, Němec), 47. Němec (Sekáč, Oystrick), 50. Sekáč (Němec), 55. Zackrisson (Sekáč, Oystrick)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (50. Volkov) – Sčitov, Babčuk, Višněvskij, Kulda, Zubarev, Kolcov, Isangulov, Gurkin – Mereskin, Chlystov, Záborský – Makarov, Filatov, Pankov – Mirnov, Pilhström, Kajgorodov – Stěpanov, Dubrovskij, Gordějev.
    Lev Praha: Engren (Vehanen) – Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick, Gragnani, Jaakola, J. Mikuš, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Zackrisson, Sekáč, Thörnberg – Vrána, Klepiš, Ridderwall – Řepík, Cingel, Matai.

    Rozhodčí: Rönn, Vasiljev – Aljošin, Balodis.

    Diváci: 7580
    bahis siteleri