Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Novokuzněck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.)
Ufa – Lev 1:5 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Lev Praha
Úterý 07.01.2014, 12:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to máme za bůra. Pro domácí je to docela krutý výsledek, ale v poslední části to tam tedy hostům padá jak o závod. Krásnou střílenou přihrávku vyslal Sekáč a PATRIK ZACKRISSON byl přesně tam, kde bylo třeba. Sice se dotkl spolu s hokejou i svou bruslí, ale i videorozhodčí potvrdil platnost páté branky v síti, teď už náhradníka Volkova. Asistence: Jiří Sekáč, Nathan Oystrick.
     
    50:17
    Kolcov oslabuje svůj tým, když zahákoval Řepíka a je tu přesilovka pro českého zástupce v KHL.
     
    49:53
    Sochackij má pro dnešní den dohráno, na jeho místo jde brankář Volkov.
     
    49:53
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je tedy sekáč ten pan JIŘÍ SEKÁČ. Další bod si připisuje Němec, který puk přihrál do jízdy svému kolegovi a prudkou ranou překonává nejistého Sochackiho, který se asi bude červenat. Ta střela se dala chytit. Pravděpodobně už je rozhodnuto, Lev vede již o tři branky. Asistence: Ondřej Němec.
     
    49:07
    Už to mohlo být o jeden gól. Fantastický zákrok předvedl Engren, který se natáhl betonem k levé tyči a zachytil střelu Kajgorodova.To byla skutečně paráda v podání brankáře pražského Lva.
     
    46:10
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je odpověď. Parádní akce velice dobře hrajícího ONDŘEJE NĚMCE. Azevedo si sice klepal na přihrávku, ale hostující útočník to vzal celé na sebe, najel si do prostoru brány a perfektní střelou propálil domácího brankáře. Lev se z inkasované branky rychle otřepal a je moc dobře, že znovu odskočil svému soupeři. Asistence: Jiří Sekáč, Nathan Oystrick.
     
    44:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. ANTTI PIHLSTRÖM byl ve správný čas na správném místě. Kotouč se od modré čáry dostal do klubka těl před bránou a nakonec se finský útočník k němu velice rychle dostal. Rychlou střelou překonal svého krajana mezi betony. Asistence: Kirill Kolcov, Alexander Kajgorodov.
     
    43:57
    Komplikace jsou na světě. David Ullström vyloučen za držení.
     
    39:45
    No to jsou věci panečku. Mohlo být sníženo a dnes již poněkolikáté zvoní u brankářů tyče. Dvakrát u Sochackiho a teď jednou u Engrena. Tentokrát byl na dělovku Kolcova krátký a pomohlo mu břevno. Ufa tak v závěru třetiny nedokázala snížit z velice dobré šance.
     
    36:06
    Další vyloučení pro český tým. Vypadá to na větší trest pro Justina Azeveda. 2+2 za hru vysokou holí, když čepelí zasáhl Antti Pihlströma.
     
    33:48
    Není to gól. Diváci spíše sledovali souboj Nakládala s Makarovem, který tedy ruskému hráči pořádně naložil, ale hrálo se především před Engrenem. Tam byl zcela sám Kajgorodov, před ním byla zcela volná klec, jenže se domácí hráč trestuhodně netrefuje.
     
    29:59
    A opět zvoní tyč u ruského brankáře. Pro změnu to byl Sekáč, který si najel z pravé strany a orazítkoval svižnou střelou brankovou konstrukci.
     
    29:47
    Obrovská šance Lva, už to mohlo být 3:0. Justin Azevedo vypálil z levého kruhu a trefuje břevno!
     
    27:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Výbornou práci odvedl Ullström, který vybojoval na modré kotouč a vypálil přímo na bránu. Přízemní střelu šikovně protečoval JIŘÍ NOVOTNÝ a bylo to do protipohybu Sochackiho, který nestačil reagovat. Asistence: David Ullström, Ondřej Němec.
     
    25:37
    Znovu skvěle Engren, který drží svůj tým. Nejprve střílel z úhlu Záborský a posléze dorážel před bránou Mereskin, ale ani tohle není gól. Puk končí na hrudi hostujícího brankáře.
     
    24:48
    Nedovolený zákrok na Záborského bude potrestán. Na fauly tedy 1:1. Dvě minuty jde odsedět za podražení Jiří Novotný.
     
    22:39
    Velká šance pro Anttiho Pilhströma, který se dostal do rychlého brejku a po přihrávce Kolcova se řítil sám na Engrenovu bránu. V souboji krajanů uspěl hráč pražského Lva.
     
    19:17
    Už se hraje poslední minuta třetiny a vyrovnat mohl Mirnov, který byl sám před bránou, ale dlouho puk zpracovával a nakonec pálil vedle pravé šibenice, kam původně chtěl zamířit.
     
    18:16
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a ten gól stál skutečně za to. Obránce MARTIN ŠEVC neskutečně napřáhl od modré a jeho bomba zapadla do sítě Salavatu. Sochackij vůbec nic neviděl, dobrou práci a clonu v brankovišti předvedl Novotný. Hosté tak jdou do vedení. Asistence: Justin Azevedo, David Ullström.
     
    17:49
    První přesilovka zápasu pro Lev Praha. Hosté už měli výhodu, ale k nějaké střele se nedostali. Za katrem sedí Gordějev za hákování.
     
    14:48
    Obrovská šance Lva, kterou vymyslel Ondra Němec. Nádherně se protáhl přes modrou čáru a centroval zadovkou na Jiřího Novotného. Český reprezentant stál před Sochackim zcela sám, ale trefuje jen stojicky klidného ruského mága.
     
    13:49
    Výborně Engren, který lapil velkou šanci Pankova. Ta rána šla do horního rohu, ale finský gólman vytasil lapačku a perfektně zasáhl.
     
    08:59
    Obrovská šance pro Lva. Ridderwall od mantinelu nahodil kotouč, ujal se ho Klepiš a sám před Sochackim trefuje pouze tohoto ruského brankáře. Ten má puk někde pod sebou, musel si to ještě potvrdit, nebyl si zcela jist.
     
    03:48
    Dobrá šance, tedy mohla být. Makarov zpoza brány centroval na Višněvskiho, kterému v poslední moment přeskočil kotouč nachystanou hůl. Už stál sám před Engrenem, ale ten měl spolu se svým týmem pořádnou kliku.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 45. Pihlström (Kolcov, Kajgorodov) – 19. Ševc (Azevedo, Ullström), 28. Novotný (Ullström, Němec), 47. Němec (Sekáč, Oystrick), 50. Sekáč (Němec), 55. Zackrisson (Sekáč, Oystrick)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (50. Volkov) – Sčitov, Babčuk, Višněvskij, Kulda, Zubarev, Kolcov, Isangulov, Gurkin – Mereskin, Chlystov, Záborský – Makarov, Filatov, Pankov – Mirnov, Pilhström, Kajgorodov – Stěpanov, Dubrovskij, Gordějev.
    Lev Praha: Engren (Vehanen) – Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick, Gragnani, Jaakola, J. Mikuš, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Zackrisson, Sekáč, Thörnberg – Vrána, Klepiš, Ridderwall – Řepík, Cingel, Matai.

    Rozhodčí: Rönn, Vasiljev – Aljošin, Balodis.

    Diváci: 7580
    bahis siteleri