Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Novokuzněck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.)
Ufa – Lev 1:5 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
4:3 (2:0, 0:3, 1:0 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 07.01.2014, 14:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:45
    Vzápětí ale půjde znovu do čtyř, i když se mu to velmi nelíbí. Hosté totiž hráli v šesti, za což budou pykat.
     
    44:36
    Situace Slovanu se malinko komplikuje, Tomáš Mojžíš (SBA) dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    35:39
    Situace Neftěchimiku se ještě více komplikuje, střelec úvodní branky Taratuchin (NIZ) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    28:53
    S vyloučenými se nám v tuto chvíli doslova roztrhl pytel. Za katr putuje také za hru vysokou holí hostující Branko Radivojevič (SBA).
     
    26:18
    Početní výhoda ale domácím vydržel něco přes minutu. Georgij Belousov (NIZ) je odkázán na lavici hanby za hru vysokou holí. Znovu se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    25:03
    Příliš dlouho jim to ale nevydrželo, hostující Ján Brejčák (SBA) háčkem zastavil unikajícího Netíka a za svůj přestupek si budeme muset odsedět menší trest na lavici hanby.
     
    22:43
    Přesilová hra Nižněkamsku však trvala pouhých osm vteřin, za nedovolené bránění je k časoměřičům poslán také Petr Koukal (NIZ). Pokračovat se tak bude čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    22:35
    Snaha Slovanu o vyrovnání je v tuto chvíli pasé, Martin Škoula (SBA) totiž vyfasoval dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    09:45
    Vzápětí se bude poprvé vylučovat. Tomáš Mojžíš (SBA) přidržel jednoho z unikajících hráčů a je poslán za katr. Rozhodnutí rozhodčího se navíc příliš nelíbilo Martinu Štajnochovi, který dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Taratuchin (Belousov), 11. Polyganov (Tolpeko), 49. Mamašev, 62. Polyganov – 22. J. Mikúš (Ölvecký), 30. Šatan (Sigalet), 37. Šatan (Radivojevič)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Sudnicin) – Jarullin, Bělov, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Romanov, Beljakov, Šulakov – Koukal, Milovzorov, Netík – Polygalov, Chochrjakov, Tolpeko – Taraťuchin, Truňjov, Bělousov – Kulikov, J. Alševskij, S. Alševskij
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (11. Janus) – Sigalet, Škoula, Trončinský, Mihálik, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák – Miklík, Bližňák, Vondrka – Bartovič, J. Mikuš, Ölvecký – Šatan, Hudáček, Radivojevič – T. Mikuš, Mráz, Matoušek – Šťastný.

    Rozhodčí: Kulakov, Bondar – Fatějev, Palej (všichni Rusko)

    Diváci: 4500
    bahis siteleri