Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Novokuzněck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.)
Ufa – Lev 1:5 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
4:3 (2:0, 0:3, 1:0 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 07.01.2014, 14:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Hrubá chyba ve slovenské obraně dala příležitost IVANU POLYGANOVI, který uháněl sám na brankáře. Janus mu chtěl skočit pod nohy, jenže domácí útočník předvedl skvělou forhendovou kličku a poté již v poklidu trefil odkrytou branku Slovanu – 4:3! Bez asistence.
     
    48:26
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se slovenským hráčům podaří oslabení ubránit, chvíli před návratem vyloučeného hráče však přichází srovnání! Přesnou střelou se totiž prezentoval RENAT MAMAŠEV, který rozjásal publikum v Nižněkamsku – 3:3! Bez asistence.
     
    36:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hostující tým z Bratislavy otáčí během druhé třetiny skóre ve svůj prospěch! V přesilové hře vypálil Radivojevič, Dalton vyrazil kotouč pouze před sebe, kde si ho vzal MIROSLAV ŠATAN, který po bekhendové kličce střílí svůj druhý gól v dnešním zápase – 2:3! Asistence: Branko Radivojevič.
     
    29:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak MIROSLAV ŠATAN odpovídá na nenominování na olympijské hry tím nejlepším možným způsobem! Při vlastním oslabení se dostal do úspěšného zakončení a přesnou dorážkou rozjásal slovenskou střídačku – 2:2! Asistence: Jonathan Sigalet.
     
    21:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic tu máme branku, která dodává dnešnímu duelu opět náboj! Po vyhraném vhazování našel Peter Ölvecký na brankovišti nehlídaného JURAJE MIKÚŠE, který před prázdnou brankou pouze nastavil čepel a dopravil puk do sítě – 2:1! Asistence: Peter Ölvecký.
     
    10:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Neftěchimiku byla poměrně rychle zužitkována! Že není potřeba nic složitého vymýšlet předvedl IGOR POLYGANOV, který dostal puk za kruhy, napřáhl a příklepem ho poslal nekompromisně k levé tyči – 2:0! Asistence: Denis Tolpeko.
     
    04:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Pro slovenské hokejisty nezačíná zápas úplně nejlépe! Truňjov se velmi šikovně uvolnil na levé straně, v pádu posunul kotouč na kruhy na ANDREJE TARATUCHINA, který přesně mířenou ranou prostřelil Miroslava Kopřivu – 1:0! Asistence: Georgij Belousov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Taratuchin (Belousov), 11. Polyganov (Tolpeko), 49. Mamašev, 62. Polyganov – 22. J. Mikúš (Ölvecký), 30. Šatan (Sigalet), 37. Šatan (Radivojevič)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Sudnicin) – Jarullin, Bělov, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Romanov, Beljakov, Šulakov – Koukal, Milovzorov, Netík – Polygalov, Chochrjakov, Tolpeko – Taraťuchin, Truňjov, Bělousov – Kulikov, J. Alševskij, S. Alševskij
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (11. Janus) – Sigalet, Škoula, Trončinský, Mihálik, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák – Miklík, Bližňák, Vondrka – Bartovič, J. Mikuš, Ölvecký – Šatan, Hudáček, Radivojevič – T. Mikuš, Mráz, Matoušek – Šťastný.

    Rozhodčí: Kulakov, Bondar – Fatějev, Palej (všichni Rusko)

    Diváci: 4500
    bahis siteleri