Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
New York Islanders
Středa 08.01.2014, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    O vítězi dnešního duelu je definitivně rozhodnuto, sám na prázdnou branku mířil CAL CLUTTERBUCK, jenž z mezikruží razantně rozvlnil síťku klece Maple Leafs – 3:5! Asistence: Michael Grabner.
     
    56:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak až nyní začal ten pravý hokejový tlak, který rázem vykřesává pro Maple Leafs velkou jiskru naděje! Střelu Nazema Kadriho tělem tečoval JOFFREY LUPUL, který tak šikovně změnil směr střely, že puk zapadl do sítě – 3:4! Asistence: Nazem Kadri.
     
    46:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Šok pro Toronto pokračuje! Hosté rázem odskakují na rozdíl dvou branek, když se po vyhraném vhazování na červené čáře napřáhl CALVIN DE HAAN a jeho střela k úžasu všech skončila až v síti! Bernier zde vůbec nemá čisté svědomí a je to již jeho druhá branka, kterou si musí připsat na svůj vrub – 2:4! Asistence: Travis Hamonic a John Tavares.
     
    43:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilová hra vyšla hostujícímu týmu na jedničku! Newyorští se velmi dlouho drželi v útočné třetině a nakonec využívají hned svoji první početní převahu. FRANS NIESEN se dostal na kruzích k odraženému puku, který příklepem poslal přímo za záda bezmocného Berniera – 2:3! Asistence: Thomas Vanek a Kyle Okposo.
     
    28:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přece jen se Maple Leafs radují z vyrovnávací branky a z využité přesilové hry! Ač dělal Poulin, co mohl, na dorážku MASONA RAYMONDA z bezprostřední blízkosti již prostě neměl šanci dosáhnout – 2:2! Asistence: Jake Gardiner a Nazem Kadri.
     
    23:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vzápětí hosté udeřili a daří se jim otočit skóre ve svůj prospěch! Bernier udělal obrovskou chybu, když se nechal za brankou obehrát MICHAELEM GRABNEREM, který mu sebral kotouč, obkroužil branku a zasunul ho do odkryté klece – 1:2! Bez asistence.
     
    19:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak přece jen byl souvislý tlak hostujícího týmu v závěru první periody zužitkován! KYLE OKPOSO navazuje na včerejší narození dcery vstřeleným gólem, s pukem se na hranici kruhů zastavil a přesně mířenou ranou do horního rohu srovnal stav zápasu – 1:1! Asistence: John Tavares a Travis Hamonic.
     
    05:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nyní však již ani Poulin nestačil! Nenápadná akce Maple Leafs končí vedoucí brankou v síti newyorských Islanders! TYLER BOZAK šikovně tečoval střelu Rangera od modré čáry a usměrnil kotouč přesně k tyči – 1:0! Asistence: Paul Ranger a James van Riemsdyk.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Bozak (Ranger, van Riemsdyk), 29. Raymond (Gardiner, Kadri), 57. Lupul (Kadri) – 20. Okposo (Tavares, Hamonic), 24. Grabner, 44. Nielsen (Vanek, Tavares), 47. de Haan (Hamonic, Tavares), 60. Clutterbuck (Grabner)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gleason, Gardiner, Franson, Ranger, Rielly – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Raymond – Kuljomin, McClement, D´Amigo – Orr, Holland, McLaren
    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – MacDonald, Hickey, Hamonic, de Haan, Strait, Carkner – Okposo, Tavares, Vanek – Regin, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Strome, Grabner – Nelson, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Jackson, Rehman – Brisebois, Murray
    bahis siteleri