Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 08.01.2014, 03:40 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis se nakonec dostali ze svého obraného pásma a Sobotka místo střely ještě zvolil přihrávku na PATRIKA BERGLUNDA, který z modré čáry potvrzuje vítězství svého týmu. Asistence: Vladimír Sobotka, Vladimir Tarasenko.
     
    57:37
    Oilers hrají bez brankáře!
     
    48:07
    Backes využil chyby domácího obránce Petryho a hnal se sám z pravé strany na Bryzgalova, kterého však svým zakončením někam do míst pravé šibenice nepřekonal, protože jej domácí brankáře vychytal svou lapačkou.
     
    46:11
    Nugent-Hopkins vybojoval puk v rohu kluziště a následně se uvolnil až k pravému kruhu, odkud orazítkoval pravou tyč za Elliottem!
     
    38:43
    Nugent-Hopkins posunul puk na Petryho, který následně vypálil na Elliotta, a ten vyrazil puk na hůl Eberleho, jenž se snažil rychle zakončit, ale trefil pouze tyč hostující brány.
     
    33:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A to se stalo domácím osudné, protože Sobotka vyhrál buly na hůl Leopolda, který ještě posunul puk na VLADIMIRA TARASENKA, a ten svou pohotovou střelou nad beton Bryzgalova navyšuje vedení hostujících. Asistence: Jordan Leopold, Vladimír Sobotka.
     
    30:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru!Pietrangelo nahrál na levou stranu DAVIDU BACKESOVI, který svou rychlou střelou do pravého růžku Bryzgalovovy brány posílá Blues znovu do vedení. Asistence: Alex Pietrangelo.
     
    29:30
    Ryan Jones (EDM) vyhodil puk z obranné třetiny až do hlediště, a domácí obránce je tak vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. St. Louis si zahrají svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    29:04
    Derek Roy se teď dostal až před Bryzgalova, který jeho zakončení dokázal nádherně vyrazit svým levým betonem!
     
    25:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Gazdic se dostal jako první k odraženému puku za bránou, odkud jej ihned poslal před bránu, kde se puk dostal až k MARKU ARCOBELLOVI, který překonal již ležícího Elliotta. Asistence: Luke Gazdic, Andrew Ference.
     
    22:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak nerozhodný stav nevydržel příliš dlouho, protože MAX LAPIERRE získal puk za bránou Edmontonu a následně se s ním procpal až před Bryzgalova, kde svým důrazným zakončením procpal puk do sítě Oilers. Bez asistence
     
    21:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Perron přistrčil na modré čáře puk do jízdy rozjetému NAILU YAKUPOVI, který se svou střelou prostřelil Elliotta mezi jeho betony, a domácí útočník tak vyrovnává stav utkání. Asistence: David Perron, Nick Schultz.
     
    20:50
    Pietrangelo udělal obrovskou minelu na modré čáře a Nugent-Hopkins zachytil jeho přihrávku a hnal se sám na Elliotta, na kterého však se svým blafákem do backhandu nevyzrál.
     
    18:55
    Máme tu další vyloučení na straně domácích. Na trestnou lavici je poslán Petry (EDM), který je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    12:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! CHRIS STEWART se nejdříve prohnal obranou hostí, ale jeho blafák skončil na tyči domácí brány. St. Louis však pokračoval v útoku a puk se dostal na modrou znovu k Stewartovi, který svou pumelicí otevírá dnešní utkání. Asistence: Derek Roy, Jordan Leopold.
     
    11:28
    Máme tu první vyloučení v utkání. Oshie se snažil procpat před Bryzgalova, ale Nick Schultz (EDM) jej podrazil, a hlavní rozhodčí tak posílá domácího obránce na dvě minuty na trestnou.
     
    08:06
    To byla obrovská šance domácích, kteří zahrozili ze svého protiútoku. J. Schultz byl zcela volný na pravé straně, odkud vypálil a Elliott jeho pokus vyrazil na hůl Eberleho, který svou střelou trefil lapačku hostujícího brankáře.
     
    04:35
    Tak tohle už je ale obrovský tlak hostů! Druhá útočná pětice držela Edmonton v jejo obraném pásmu a Bryzgalov měl co dělat, aby pochytal všechny pokusy hostujících útočníků.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 22. Yakupov (Perron, N. Schultz), 26. Arcobello (Gazdic, Ference) – 13. Stewart (Roy, Leopold), 23. Lapierre, 31. Backes (Pietrangelo), 34. Tarasenko (Leopold, Sobotka), 60. Berglund (Sobotka, Tarasenko)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Dubnyk) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Hunt, Marincin, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Yakupov, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Hemský – Gazdic, Arcobello, Jones.
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Leopold, Cole – Schwartz, Backes, Oshie – Sobotka, Berglund, Tarasenko – Morrow, Roy, Stewart – Paajavi, Lapierre, Reaves.

    Rozhodčí: Walsh, Meier – Murchison, Wheler.

    Diváci: 16839
    bahis siteleri