Havlíčkův Brod – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Třinec – Opava 4:5 (kon.) | Jihlava – Slavia 9:1 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
po s.n. (1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 12.01.2014, 10:10 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    Autorem branky je JIŘÍ VLACH.
     
    43:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď jako hrom, v Kotlině je znovu vyrovnáno! Patrik Hrabaň vysunul do úniku VOJTĚCHA VEVERKU, který si sjel na pravém křídle blíže k brance a nad lapačku krásně propálil gólmana Žajdlíka! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    42:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká nepříjemnost pro mladé Rebely, kteří už prohrávají! Hosté založili bleskový protiútok a při přečíslení 2 na 1 na sebe navázal Marek Zachar pozornost na pravém křídle a předložil exkluzivní pas před branku na najíždějícího a volného PETRA WIENCEKA, jehož rána proletěla nad betonem padajícího brankáře Marka! Asistence: Marek Zachar.
     
    24:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je obrovská škoda pro havlíčkobrodské barvy, Tygři z ojedinělé akce vyrovnávají! Při útočném snažení jako kdyby domácí zapomněli na zadní vrátka, propadli ve středním pásmu, kotouče se ujal po Marku Zacharovi jeho parťák z elitního útoku MATYÁŠ KAČÍREK, při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe, sjel si až k bráně a zblízka zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Marek Zachar.
     
    13:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Bílé Tygry, mladí Rebelové jdou do překvapivého vedení! Při útočné kombinaci přiťukl Jiří Kopic kotouč na hůl VIKTORA MICHALIČKY, jenž si s pukem na holi vybruslil až před branku a podél Žajdlíkových betonů uklidil kotouč do sítě! Asistence: Jiří Kopic.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Michalička (Kopic), 44. Veverka (Hrabaň), rozh. náj. Vlach – 25. Kačírek (Zachar), 43. Wiencek (Zachar)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Kopic, Benák, Krtek, Němec, Vála, Hrabaň – Michalička, Vlach, Michálek (C) – Donda, Beran (A), Pilný – Veverka (A), Holenda, Hendrych – Petržílek, Březina, Kadleček.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Jiránek) – Turský, Eichler, Bálik, Kunst, Velechovský, Korecký – Wiencek, Kačírek, Zachar (C) – Chrtek, Jursa, Nezbeda – Mocek, Král, Bajer – Pekař.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Pavel Brýdl, David Přichystal