Mladá Boleslav – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 2:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Pardubice 7:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 18.01.2014, 12:30 • Kajot Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno minutu a půl před koncem třetí třetiny zvyšuje skóre na 2:1. To po vyhraném buly a bezprostřední střele Zbořila od modré. Jeho ránu tečoval PETR MRÁZEK, který si tak připisuje druhou branku. Litvínov se ještě dohadoval, gól padl po vysoké holi, ale rozhodčí jej i zpětně uznal. Asistence: Jakub Zbořil, Adam Šidák.
     
    54:19
    Jakmile se Kometa ocitla v pěti, Raška ujížděl sám po pravém křídle. Jeho střelu Soukup vyrazil.
     
    52:34
    Fučík od pravé tyčky pálil na tu vzdálenější a jak se Klimeš přesunoval, puk trefil jeho bruslil a následně se ještě několikrát odrazil o jeho výstroj, takže brněnský brankář čekal, až se kotouč uklidní. Jakmile se tak stalo, brněnští beci puk odpálili ven z pásma.
     
    52:14
    Král (KOM) – 2 minuty za hákování.
     
    45:48
    Raška opět poslal výhodnou přihrávku, tentokrát na Kunceho! Ten pass vystihl, ale byl dobře bráněn litvínovským bekem, takže se k zakončení dostal v pádu, podle čehož střela také vypadala.
     
    44:21
    Raška si s kotoučem na holi sjel níže na levé křídlo, kde přihrál na Kuska v mezikruží, který mohl z první ohrozit Soukupa, ale Silvester Kusko pass minul!
     
    42:32
    Ujfaluši (LIT) – 2 minuty za podražení.
     
    40:46
    Raška se rozjel na pravém křídle a když si sjel trochu před Soukupa, rozhodl se pro bekhendové zakončení mezi betony. Soukup je ale scvakl včas, ovšem nevěděl, jestli má kotouč pod kontrolou. Proto se jej snažil Jenyš ještě vyšťourat, ale nepovedlo se.
     
    34:33
    Mical se dostal do útočného pásma domácích, kde mu střelu chtěl pokazit brněnský bek pádem na led, ale Mical jej přeskočil v těsné Klimešově blízkosti vystřelil. Domácí brankář ale střelu svou hrudí zpacifikoval.
     
    27:06
    Račický s pelikánem se dostali do přečíslení dva na jednoho! Pelikán dostal přihrávku na levé křídlo, ale dobře bránící litvínovský bek mu nedovolil přesné zakončení. Kotouč letěl mimo bránu.
     
    25:18
    Soukup byl po vyražení střely značně dezorientován a k odraženému puk se dostal Beneš, který mohl u otočky kotouč vystřelit do úplně prázdné brány, ale ležící bek mu v tom zabránil.
     
    23:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté potrestali Sedlákovo vyloučení a vyrovnávají! Kokeš od pravého hrazení křižně přihrál na nikým nehlídaného ROMANA FUČÍKA, který puk zametl do úplně volné brány. Asistence: Martin Kokeš, Jakub Zdeněk.
     
    21:21
    Sedlák (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    15:23
    Po několika vyhozeních se dostal do brejku v oslabení Adam Raška, na nějž byl nalepen hostující bek, takže brněnský útočník se nedostal k forhendovému zakončení, které zamýšlel.
     
    14:17
    Boltvan (KOM) – 2 minuty za zdržování hry.
     
    09:32
    Sedlák nastřelil Soukupa od modré a k odraženému kotouči se dostal Mrázek, který tentokrát díky dobře odvedené práci litvínovských beků neproměnil.
     
    08:53
    Válek (LIT) – 2 minuty za podražení.
     
    04:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mrázek napodruhé přeci jen proměnil. Po usazení v pásmu hostů dostal od Kunceho přesnou přihrávku a PETR MRÁZEK z pravého kruhu vymetl Soukupovu klec. Asistence: Daniel Kunce.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 5. Mrázek (Kunce), 59. Mrázek (Zbořil, Šidák) – 24. Fučík (Kokeš, Zdeněk)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mitiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Jenyš, Kozel, Račický, Raška, Mrázek, Kusko, Beneš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán , Kunce. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Litvínov: Soukup (Klečka) – Šesták, Fučík, Strejček, Cvrk, Kokeš, Wiedmann, Šefl, Kalina – Řehoř, Zdeněk, Weitz, Stříbrný, Ujfaluši, Mical, Řezníček, Čeřovský, Šimeček, Válek (C), Štěpka. Trenér: Radim Skuhrovec
    bahis siteleri