CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | Atlant – Kazaň 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 7:3 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 4:5 (1:2 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 4:1 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Lev – Novosibirsk 3:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
SKA Petrohrad
4:5 (3:2, 0:2, 1:0 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 19.01.2014, 14:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    Ilja Kovalču už podruhé nepřekonal Kasutina a hosté tak získávají druhý bod. Rozhodující nájezd proměnil ve čtvrté sérii SAKARI SALMINEN.
     
    43:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si v přesilovce vytvořili velký tlak a nakonec puk dotlačili do branky. Hráčem, který poslal černou pryž za Kasutina, je DINAR CHAFIZULLIN. Asistence: Vadim Šipačjov a Roman Červenka.
     
    36:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku už ve chvíli, kdy byl vyloučený Martensson připraven naskočit na led! Po pěkné spolupráci finských hráčů v dresu Torpeda zakončoval na vzdálenější tyči do poloprázdné branky JUUSO HIETANEN. Sledujeme velký hostující obrat. Asistence: Jarkko Immonen a Sakari Salminen.
     
    29:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté dokázali vyrovnat z 0:3 na 3:3! Grigorjev z levé strany nahodil kotouč do brankoviště, kde se v souboji s obráncem nejlépe zorientoval WOJTEK WOLSKI a uklidil puk do odkryté klece, kam se Ježov nestačil přesunout. Asistence: Michail Grigorjev.
     
    17:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují krátce po skončení přesilovky. Střelu Valentěnka těsně před Ježovem tečoval SAKARI SALMINEN a domácí brankář nemohl nic dělat – 3:2. Asistence: Pavel Valentenko a Juuso Hietanen.
     
    13:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na 3:1. Střelu VLADIMIRA DENISOVA Ježov vyrazil pouze před sebe, hostující bek si odražený kotouč sám dojel a zblízka ho poslal za gólmana SKA. Asistence: Roman Ljuduchin a Maxim Potapov.
     
    06:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To byla nádherná kombinace! Kovalčuk nahrál napříč pásmem Ketovovi, který už mohl sám střílet. Domácí útočník však ještě nesobecky posunul kotouč na VADIMA ŠIPAČJOVA a ten měl před sebou už jen prázdnou branku – 3:0. Asistence: Ilja Kovalčuk a Jevgenij Ketov.
     
    03:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí diváci se ještě ani nedoradovali a už mohou slavit další gól! Do přečíslení 2 na 1 se dostali Kablukov s JEVGENIJEM KETOVEM, několikrát si vyměnili puk a Ketov zakončoval do odkryté branky. Asistence: Ilja Kablukov.
     
    02:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Panarin nahrál před branku úplně volnému IGORU MAKAROVOVI, který si doslova vykoupal Kasutina. Asistence: Artemy Panarin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Makarov (Panarin), 4. Ketov (Kablukov), 7. Šipačjov (Ketov, Kovalčuk), 44. Chafizullin (Šipačjov, Červenka) – 14. Denisov (Ljuduchin, Potapov), 18. Salminen (Valentěnko, Hietanen), 30. Wolski (Grigorjev), 37. Hietanen (Immonen, Salminen), rozh. náj. Salminen


    SKA Petrohrad: Ježov (od 41. minuty Šikin) – Kalinin, Dallman, Chafizullin, Čudinov, Rjasenskij, Alexandrov, Judin – Kovalčuk, Šipačjov, Ketov – Thoresen, Martensson, Červenka – Kučerjavenko, Panarin, Barabanov – Kablukov, Ponikarovskij, Makarov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Demidov) – Hietanen, Chomickij, Bernackij, Valentěnko, Denisov, Grigorjev, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Potapov, Ljuduchin, Kuljomin – Badjukov, Žarkov, Tverdochlebov – Potapov.

    Rozhodčí: Anisimov, Bondar – Morozov, Šichanov
    bahis siteleri