Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Skalica – Žilina 5:6 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:8 (kon.)
Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 5:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:4 (0:0, 2:4, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 19.01.2014, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (18:36:29)
     
    59:36
    Domáci v pásme síce vyvinuli obrovský tlak, ale nedokázali nebezpečnejšie vypáliť a dokonca sa museli aj brániť. O víťazovi je už rozhodnuté.
     
    58:46
    Bránka Košíc je prázdna!
     
    58:46
    Oddychový čas domácich.
     
    58:23
    Na ľade sa nič nemení. Hostia hrajú to čo potrebujú a pomaly už môžu začať oslavovať víťazstvo.
     
    57:12
    Na ľade sa nič nemení. Reprezentant Marcinko sa mohol aj potrhať aby získal za bránkou puk, ale po prihrávke pred svätyňu hostí nik z jeho spoluhráčov v tomto priestore nebol a zakončenie neprišlo.
     
    56:30
    Do záverečnej sirény už ostáva stále menej a menej času a o víťazovi je pravdepodobne rozhodnuté. Domáci sa s tým ale ešte zmieriť nechcú, no ich nemohúcnosť v zakončení im vôbec nepomáha.
     
    55:12
    Takto Košice určite neznížia! Absolútne si nerozumeli pri rozohrávke pred vlastným gólmanom, ktorý ležal na zemi a k puku sa dostal White. Riečický v poslednej chvíli stihol zareagovať.
     
    54:45
    Banská Bystrica si dokonca dovolila obsadiť útočné pásmo. Hostia sa síce do lepšej šance neprebojovali, ale získali cennú minútu, ktorou sa priblížili k triumfu.
     
    54:02
    Obraz hry sa stále nemení. Košičania už musia byť zo svojich nepremenených príležitostí poriadne zúfalí.
     
    53:10
    Šeda z veľkého uhla nahodil puk pred bránu, tam ho ale jeho spolouhráč Češík tečoval iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    52:14
    Lunter si v strede klziska počkal na vysunutý puk a okamžite po ňom vyštartoval. Tesne pred prechodom do pásma ho ale zastavili domáci obrancovia.
     
    51:02
    Cebák svojou aktivitou narobil problémy defenzíve baranov. Spoza bránky sa pokúšal zasunúť puk za čiaru, ale to mu nevyšlo.
     
    50:34
    Košičania svojou bojovnosťou privádzajú súpera do zúfalstva. Hostia sa musia brániť všetkými hráčmi proti pokusom domácich, ktorí obsadili útočné pásmo a pália z každej pozície.
     
    50:39
    Hostia robia presne to, čo musia. Puk sa pokúšajú vyhadzovať čo najďalej od vlastnej bránky a nič zbytočne neriskujú.
     
    49:42
    Domáci Spilar opäť raz predviedol svoje šikovné ruky! Po rýchlej akcii pálil bekhendom, ale iba tesne vedľa.
     
    49:10
    Hosťujúci kouč si vyžiadal oddychový čas!
     
    48:55
    Snaha je to, čo Košiciam rozhodne nechýba. Sojčík si puk ťahal do zakončenia, ale bol výrazne tiesnený a nemohol strieľať.
     
    48:12
    Domáci hráči i fanúšikovia sa držia za hlavu po ďalšej nepremenenej tutovke Oceliarov. Na nemohúcnosť Košíc sa už niektorí fanúšikovia nemôžu pozerať a dávajú to najavo piskotom.
     
    47:36
    Bartoš v ťažkom súboji dokázal posunúť puk pred bránku, kde ho Spilar iba jemne tečoval, ale ani táto tutovka v banskobystrickej sieti nekončí! Hostia mali teraz veľké šťastie, ale dokázali situáciu zvládnuť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 24. Sojčík (Spilar), 39. Marcinko – 24. Rosandič (Lunter, Predajniansky), 26. Konečný (White), 28. Hudec (White), 38. Lamper (White, Bambúch)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Bicek (A) – Jokeľ, Češík, Skalický
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan – Lepine, Saracino, Macháček, Martin, Rosandič, Predajniansky, Gachulinec, Bambúch (A) – Hudec (C), White, Konečný – Kafka, Heizer (A), Handlovský – Lamper, Zigo, Lunter – Kadura, Gašpar, Bendík

    Rozhodčí: Kubuš, Lokšík – M. Korba, Smrek

    Diváci: 3297
    bahis siteleri