Etiopie – Ghana 0:1 (kon.) | Kongo – Libye 2:2 (kon.)
konec
Republika Kongo
2:2 (1:0)
Libye
Úterý 21.01.2014, 18:00 • Peter Mokaba Stadium, Polokwane • Africké mistrovství národů
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Libye právě vstřelila branku!
    Libye to dokázala! V závěru třetí minuty nastavení vypálil z dálky ABDELRAHMAN FETORI a jeho skákavá střela zapadla ke vzdálenější tyči brány Konga! Celý tým Libye nyní slaví u své střídačky pravděpodobně postupový gól!
     
    75
    Libye právě vstřelila branku!
    Máme tu zápletku! Al Badri našel přesným centrem ve vápně zapomenutého ABDULSALAMA OMARA, ten si míč nerušeně zpracoval a sám před Mouyabim nezaváhal.
     
    54
    Republika Kongo právě vstřelila branku!
    Nádherný gól střílí HARDY BINGUILA! Záložník Konga vypálil z 25 metrů a trefil se přesně do šibenice. Míč se ještě otřel o tyč a zapadl za záda bezmocného Abdauly – 2:0!
     
    36
    Republika Kongo právě vstřelila branku!
    Tenhle gól Konga již platí! MOÏSE NKOUNKOU na hranici šestnáctky z voleje napálil míč směrem na bránu a trefil se přesně k pravé tyči. Abdaula se natahoval marně.

    Martin Augustin

    Branky: 36. Nkounkou, 54. Binguila – 75. Omar, 90+3. Fetori

    Karty:   4. Miangounina (KGO) – 25. Elgadi (LBE), 90+4. Sabbou (LBE)


    Republika Kongo: Mouyabi – N'Kodia, Miangounina, Moubhio, Magnokele – Lakolo, Binguila, Ankira – Obassi (84. Bidimbou), Nkolo (87. Tchibota), Nkounkou (81. Mabiala).
    Náhradníci: Massa, Ndzila – Moukassa, Nkouka, Bhebey, Kinfounia, Beranger, Bidimbou, Andzouana, Baleckita, Mabiala, Tchibota

    Libye: Abdaula – Sabbou, El Trbi, Salama, Fetori – Elhouni (50. Saltou), Al Badri, Elgadi, Algritly (68. Omar) – Al Ghanodi, Abushnaf (68. Fadel).
    Náhradníci: Eshnayna, Elwerfelli – Al Maghasi, Al Alwany, Chtiba, Ali Al Gabsi, Fadel, Mahfud, Ali Mohamed, Saltou, Omar, Elhadi
    bahis siteleri