Neapol – Chievo 1:1 (kon.) | Lazio – Juventus 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (1:0)
Juventus FC
Sobota 25.01.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím (kapacita: 72 700) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    85
    Hosté se snažili rozehrát rychle, ale to je stálo draho, protože Biancocelesti ukořistili míč zamířili s ním dopředu. Co se nestalo – měli úplně volnou cestu a novic na hřišti Keita z 20 metrů napálil tyčku!
     
    84
    S. S. Lazio střídá: Candreva má dohráno, místo něj přichází bývalý hráč barcelonské juniorky Keita.
     
    81
    Na druhé straně po výborné pobídce směrem do vápna zachytil míč Vidal, ten z pár metrů namířil míč jen do brankáře Berishy, který jej skvěle vyúhloval a dostal do horší střelecké pozice.
     
    79
    Bonucci vidí žlutou kartu za svůj faul na Ledesmu.
     
    75
    Ledesma našel volného Kloseho, jenž z bezprostřední blízkosti nastřelil Storariho, ten ještě ránu stihl vytáhnout do břevna a od něj se míč odrazil dál. Tohle je byla šance jako hrom!
     
    72
    ..na druhé straně výborně zachytil míč za obranu Llorente, ten sice nestihl vystřelit, ale včas mu přiběhl Tévez, jenž se střelou neváhal. Ten ale nastřelil hráče stojícího před ním a Lazio se tak ve svém vápně v perných chvílích stihlo ubránit.
     
    71
    Klose se objevil v další velké šanci! Chybělo je velmi málo, aby jeho střela z malého vápna neskončila v síti, místo toho minula levou tyčku a skončila v reklamních panelech. Následovat bude odkop.
     
    66
    S. S. Lazio střídá: unaveného Cavandu mění Gonzalez.
     
    64
    Na druhé straně se ve velké šanci objevil Klose, kterému chyběli jen centimetry, aby dopravil míč do sítě po přihrávce Hernanese do vápna. Zápas má velký spád.
     
    60
    Juventus právě vstřelil branku!
    FERNANDO LLORENTE zachytil přihrávku ze strany, kterou mu poslal Stephan Lichtsteiner a hlavičkou na zadní tyč vyrovnává stav na 1:1! krásná akce Juve.
     
    58
    Už se ovšem hraje dále. Hernanes je ve středu hřiště jako ryba ve vodě. Hodně hráčů a překážek mu viditelně nevadí. Následně pak vybídl volného Candrevu po pravé straně, jenž tvrdě vystřelil. Jeho střela minula jen těsně levou tyčku brankáře Storariho a ten se tak postará o odkop.
     
    58
    Biava vidí za svůj ošklivý faul na Téveze žlutou kartu.
     
    36
    Berisha nyní drží svůj tým nad vodou. Skvěle zachytil střelu Llorenteho z hranice 6 metrů, i když nutno podotknout, že střela byla z těžké pozice a z otočky.
     
    27
    Lazio právě vstřelilo branku!
    ANTONIO CANDREVA svůj penaltový kop bezpečně proměňuje! Nerozchytaného brankáře soupeře zmátl a nechal a poslal mu míč na opačnou stranu po zemi k tyči. 1:0!
     
    26
    Juventus FC střídá: Asamoah jde ze hry, aby přenechal místo brankáři Storarimu.
     
    24
    Byla nařízena penalta pro Lazio.
     
    24
    Buffon vidí červenou kartu za faul na Kloseho! Ten také neměl jinou možnost a půjde předčasně do sprch. Obránci ho nyní zrovna dvakrát nepodrželi.
     
    14
    Buffon si nyní hodně zavařil, když zaváhal s rozehrávkou a toho málem využil Klose. Ten mu míč stihl vypíchnout, ale už ne přesně vystřelit a z pár metrů skončil míč jen těsně vedle levé tyčky.

    Jakub Martiňák

    Branky: 27. Candreva (pen.) – 60. Llorente (Lichtsteiner)

    Karty:   58. Biava (LAZ) – 79. Bonucci (JUV)   24. Buffon (JUV)


    S. S. Lazio: Berisha – Biava, Cana, Dias – Cavanda (66. González), Ledesma (C), Biglia, Konko – Candreva (84. Keita), Klose, Hernanes.
    Náhradníci: Strakosha, Marchetti – Ciani, Pereirinha, Freitas, Novaretti, Crecco, Anderson, González, Keita, Perea, Floccari.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Ogbonna – Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah (26. Storari) – Llorente, Tévez.
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Peluso, Pepe, Padoin, Pirlo, Isla, Giovinco, Quagliarella.

    Rozhodčí: D. Massa – M. Barbirati, A. Marzaloni
    bahis siteleri