New Jersey – Washington 2:1 (kon.) | Detroit – Montreal 4:1 (kon.) | Florida – Colorado 2:3 (kon.)
Calgary – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Arizona 3:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 6:3 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:4 (0:3, 1:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Sobota 25.01.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Elitní formace Oilers ukázala, jak umí být nebezpečná a je z toho kontaktní branka! RYAN NUGENT-HOPKINS si vyměnil kotouč s Eberlem a bekhendem překonal gólmana Phoenixu. Asistence: Jordan Eberle, Taylor Hall.
     
    41:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel dvou gólů. Potterova nepřesná střela se odrazila k pravému mantinelu, tam si pro puk dojel DAVID PERRON a prokličkoval až k zakončení, v němž se nemýlil. Asistence: Corey Potter, Martin Marinčin.
     
    33:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali gólu! Po vyhraném gólu se puku ujal Jones a nahodil ho do ohně, tam stál zaparkovaný MATT HENDRICKS a o jeho brusli se puk odrazil do nepokryté části branky. Asistence: Ryan Jones, Boyd Gordon.
     
    23:00
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Olejáři mají zaděláno na debakl! Z trestné lavice se vracející David Moss od mantinelu nahodil na Bryzgalova, kde číhal připravený MIKE RIBEIRO a puk nechytatelně tečoval za záda ruského brankáře. Asistence: David Moss, Mike Smith.
     
    18:18
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovku po vyloučení Hendrickse, DERREK MORRIS zvyšuje dělovkou od modré na 3:0 pro Phoenix! Asistence: Jeff Halpern, Rob Klinkhammer.
     
    17:10
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Dlouho to vypadalo, že se hosté v této přesilovce nedostanou ani do pásma, nakonec ji využívají! Hanzal vybojoval puk v rohu, dostal ho k Ribeirovi, ten mu ho vrátil a český reprezentant našel před brankou volného RADIMA VRBATU, který dopravil puk do sítě. Asistence: Martin Hanzal, Mike Ribeiro.
     
    14:17
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Asi jsem to zařekl, hosté otevírají skóre. Vermette vyhrál souboj u levého mantinelu a nahrál na modrou na volného MIKKELA BOEDKERA, ten si najel ke kruhu a nechytatelně o břevno překonává Bryzgalova. Asistence: Antoine Vermette, Lauri Korpikoski.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 34. Hendricks (Jones, Gordon), 42. Perron (Potter, Marinčin), 48. Nugent-Hopkins (Eberle, Hall) – 15. Boedker (Vermette, Korpikoski), 18. Vrbata (Hanzal, Ribeiro), 19. Morris (Halpern, Klinkhammer), 23. Ribeiro (Moss, Smith)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Ference, J. Schultz, Belov, Potter, Petry, Marinčin – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Perron, Gagner, Jakupov – Smyth, Gordon, Hendricks – Joensuu, Arcobello, Jones. Trenér: Dallas Eakins.
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Stone, Morris, Rundblad – Doan, Hanzal, Vrbata – Korpikoski, Vermette, Boedker – Kennedy, Ribeiro, Moss – Klinkhammer, Halpern, Chipchura. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Joanette, VanMassenhoven – Cvik, Shewchyk
    bahis siteleri