Bournemouth – Liverpool 0:2 (kon.) | Bolton – Cardiff 0:1 (kon.) | Manchester City – Watford 4:2 (kon.)
Stevenage – Everton 0:4 (kon.)
konec
Stevenage FC
0:4 (0:2)
Everton FC
Sobota 25.01.2014, 18:30 • The Lamex Stadium, Stevenage • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    85
    Everton právě vstřelil branku!
    MAGAYE GUEYE se výborně uvolnil a řekl si o přihrávku do velkého vápna, kterou také obdržel. MAGAYE GUEYE uspěl proti dvěma bránícím protihráčům a poté překonal i bezmocného brankáře, který dnes inkasoval už čtvrtý gól.
     
    55
    Everton právě vstřelil branku!
    Hosté se pohybovali na soupeřově polovině a čekali, až se protivník dopustí chyby. Nůžky ve vápně si střihl Mirallas, ale jeho pokus do branky nemířil. Nicméně uvolnil se JOHNNY HEITINGA, který se k balonu dostal jako první a hlavou jej poslal za brankářova záda. Day nestihl včas zareagovat a inkasované brance nezabránil.
     
    32
    Everton právě vstřelil branku!
    STEVEN NAISMITH zaznamenává dnešní druhý gól a naprosto zaslouženě. Everton vybojoval míč ve středu hřiště a okamžitě vyrazil do útoku. NAISMITH se výborně uvolnil, čímž si řekl o přihrávku, kterou si ukázkově zpracoval a v souboji jeden na jednoho překonal domácího brankáře.
     
    6
    Everton právě vstřelil branku!
    Brankář Day si připsal výtečný zákrok, když zlikvidoval jedovatou střelu, kterou ze své kopačky vyslal Mirallas. Nicméně v pokutovém území vznikl obrovský zmatek a domácí fotbalisté působili rozhozeně. McGeady se dostal k odraženému balonu, zpětně přihrál do místa, kde byl STEVEN NAISMITH, jenž přesnou trefou rozvlnil soupeřovu síť, a poslal tak Everton do brzkého vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 6. Naismith, 32. Naismith, 55. Heitinga, 85. Gueye

    Karty:   38. Hartley (STV), 61. Smith (STV), 64. Naismith (STV)


    Stevenage FC: Day ─ Jones (73. Parrett), Ashton (C), Charles, Hartley ─ Morais (81. Andrade), J. Smith, Heslop, Freeman ─ Zoko (85. Deacon), Akins.
    Náhradníci: A. Smith ─ Wedgbury, Burrow, Parrett, Tounkara, Andrade, Deacon.

    Everton FC: Robles ─ Hibbert, Stones, Jagielka (C) (46. Heitinga), Baines ─ McCarthy, Barry ─ McGeady, Mirallas (81. Magaye), Oviedo (22. Osman) ─ Naismith.
    Náhradníci: Howard ─ Heitinga, Lukaku, Gueye, Osman, Vellios, McAleny.

    Rozhodčí: Taylor ─ England, Perry
    bahis siteleri