Č. Budějovice – Žižkov 1:1 (kon.) | Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Třinec – Brno 1:2 (kon.)
Pardubice – Táborsko 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Ostrava 2:0 (kon.) | Znojmo – Frýdek-Místek 4:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
4:1 (1:1)
FK Frýdek-Místek
Sobota 25.01.2014, 14:05 • TCM - Brno Ivanovice • Tipsport liga
     
    77
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Další branka totálně odevzdaného Frýdku. Ten už to bohužel zabalil a inkasuje další direkt. PETER GÁL ANDREZLY ukázal svou šikovnost, prodral se před pokutové území, udělal kličku vyběhnuvšímu brankáři Hlaváčovi a pohodlně zasunul balon počtvrté do sítě.
     
    75
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Teď už je troufám si tvrdit hotovo. MILOŠ RELJIĆ našel přetažený centr na levé straně vápna, byl sice v úhlu, ale nikým neobsazen si udělal prostor na střelu. Pro střelce tohoto formátu nebyl problém propálit bezmocného Hlaváče.
     
    61
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Je to gól, dlouho jsme čekali na něco zajímavého a je to tady. Znojmo otáčí výsledek po parádní trefě MILOŠE REJLIĆE, který se opřel do míče zhruba z dvaceti metrů a obstřelil jednak obránce a jednak plachtícího Hlaváče. Pěkná branka a stav 2:1.
     
    45+1
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nakonec přeci jen vyrovnání. Po rohu se míč dostal do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval DANIEL ODEHNAL a ačkoliv byl v tísni, dokázal propasírovat míč za bezmocného Hlaváče. V nastaveném čase prvního poločasu se tak Znojemští přeci jen dočkali.
     
    19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je zde úvodní gól zápasu a postaral se o něj poněkud šťastnou trefou PETR MAKOWSKÝ. Ten vystřelil z pravé straně hřiště, úhel to byl sice hodně těžký, ale zřejmě tam přišla teč jednoho ze znojemských hráčů a totálně tak zmátla přesunujícího se Drobisze.

    Roman Zajíček

    Branky: 45+1. Odehnal, 61. Reljić, 75. Reljić, 77. Andrezly – 19. Makowský


    1. SC Znojmo FK: Drobisz (46. Doleček) – Mudra, Hnaníček (C), Odehnal, Helísek – Lacko, Buchta (46. Glasnovič) – Gál Andrezly, Reljić, Crnkić (46. Faouzi) – Vašíček.
    Náhradníci: Doleček – Glasnovič, Faouzi, Jonov.

    FK Frýdek-Místek: Hlaváč – Uvíra (46. Švrček), Coufal, Židek (46.Milunovič), Literák (C), Zapalač, Mozol (60. Uvíra), Cigánek (46. Palko), Makowský, Vašeta, Kovařík.
    Náhradníci: Prepsl – Švrček, Milunovič, Palko.

    Rozhodčí: Zelinka – Dobrovolný, Hájek.
    bahis siteleri