Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 31.01.2014, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepšími hráčmi sú hosťujúci Ľubor Zuzin a domáci Rastislav Staňa. Keď Steel aréna vydržala tieto ovácie, vydrží už zrejme všetko.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera a víkendu. (20:01:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:26
    Dnešné stretnutie sleduje 8347 divákov.
     
    58:49
    Šimko sa už pýta von z bránky, ale namiesto toho by si mal v nej radšej dávať väčší pozor! Puk po košickej strele iba preletel bránkoviskom, ale skončil mimo čiary.
     
    58:06
    Samozrejme, chýba nám ešte i gól hosťujúceho Zvolenu. Niečo také ale bude pre hostí dosiahnuť veľký problém. Domáca defenzíva už odrátava posledné sekundy.
     
    27:39
    Bitka je snáď to posledné, čo nám v tomto dueli ešte chýba. Na ľade to začína iskriť, ale rozhodcovia všetko včas riešia.
     
    57:09
    Vylúčenie hostí. Domáci Bartoš inkasuje dvojminútový trest za podrazenie, hosťujúci Chovan 2 minúty za filmovanie a 10 minútový osobný trest.
     
    55:58
    Košice dali gól!

    Obrovský tlak Košíc napokon skončil v sieti hostí! MAREK BARTÁNUS využil obrovskú vyťaženosť Šimka a puk nekompromisne tvrdo prepálil za jeho chrbát. Asistencia: Marek Kolba.
     
    55:23
    Košičania v gólovej šanci! PO Spilarovej rane puk poskakoval v bránkovisku a spred čiary ho v polsednej stotine odpálil Mucha.
     
    54:59
    Košičania v ďalšej gólovej šanci! Sojčíkovi sa najskôr nepodarilo prekvapiť Šimka, ale následná dorážka Biceka už mala poriadne nebezpečný smer i rýchlosť, ale napokon puk tesne preletel okolo bránky hostí.
     
    54:39
    Minúty pomaly plynú a v Steel aréne sa stále nič nemení. Hosťujúci hráči sa pokúšajú o vyrovnanie, ale pozorná košická defenzíva je proti.
     
    52:29
    Zvolen sa opäť pokúša stále viac a viac tlačiť na súpera, ale hosťom sa vôbec nedarí. Klouček si pred vlastným gólmanom prevzal puk a vyrovnanie nepripustil.
     
    51:55
    Košická bránka je dnes ale pre hostí zrejme zakliata. nech Zvolenčania robia čo chcú, puk sa im do nej nedarí dostať.
     
    51:39
    Zvolen sa ale rozhodne nenecháva zahanbiť. Hostia sa pokúšajú využiť každučký puk a natlačiť sa pomocou neho do zakončenia.
     
    50:49
    Puk sa od Svatošovej hokejky kĺzal za bránkovú čiaru, ale hosťujúci gólman sa predviedol ukážkovým zákrokom, keď si priestor pri pravej žrdi vykryl a žiaden gól nepripustil.
     
    50:01
    Domáci hráči ostávajú nasťahovaní v útočnom písme. Košičania sa zahryzli do súpera a Zvolen sa z toho nevie vymotať.
     
    48:36
    V Steel aréne vládne šialená atmosféra. V tomto prostredí si ani jeden z celkov nemôže dovoliť poľaviť a na ľade sledujeme nadpriemerný výkon z oboch strán.
     
    47:59
    Hostia už medzičasom hrajú v plnom počte. Aj napriek veľkým problémom sa dokázali ubrániť a udržať tak iba jednogólový náskok súpera.
     
    47:32
    Obrovský tlak Košíc! Domáci hráči sa nasťahovali do pásma a Šimka zasypali strelami ako lavína českých turistov, ale puk v sieti napokon neskončil. Hosťujúci gólman nevedel kam skôr skočiť, no puk za svoj chrbát aj napriek tomu nepustil.
     
    46:59
    Pokračuje sa v domácej presilovke piatich proti štyrom. Košičania sa ale v jej úvode museli z pásma vysťahovať a puk zbierať až za vlastným brankárom.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 38. Hrnka (Sojčík), 56. Bartánus (Kolba)


    HC Košice: Staňa (Riečický) – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Macejko – Bartánus, Matúš Chovan, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Gmitter, Hrnka, Hinďoš, Jokeľ
    HKM Zvolen: Šimko – Obšut, Pokovič, Hraško, Hertl, Ťavoda, Mucha, Pichnarčík – Michal Chovan, Brabenec, Škvaridlo – Podkonický, Bortňák, P. Zuzin – Síkela, Jurík, Ľ. Zuzin – Ďaloga, Čanky, Fekiač

    Rozhodčí: Lokšík, Novák – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 8347
    bahis siteleri