Poprad – Žilina 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 4:3 (po pr.) | Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:3 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 31.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu popradských hokejistov opäť oveľa úspešnejšia, keď sa najskôr gólovo presadil Matúš Paločko, ktorý v 48. minúte poslal Popradčanov do štvorgólového vedenia. Ešte predtým však nepremenil trestné strieľanie. Následne v 51. minúte skóroval aj Samuel Mlynarovič, ktorý v oslabení prekvapil žilinskú defenzívu.

    Popradčania si po skvelom výkone na domácom ľade pripisujú do tabuľky jasné tri body a gólman Edgars Masalskis už druhý shutout v tejto sezóne. Žilinčania sú po tomto kole bez bodov a stále na poslednej desiatej priečke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Po peknej prihrávke od Stalsa sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Sýkora, no jeho projektil bol napokon len veľmi nepresný.
     
    59:28
    Vaic sa snažil dobrou prihrávkou z ľavej strany nájsť pred bránou gólmana Lizáka svojho spoluhráča Nagya, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1344 divákov.
     
    58:52
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode aj v závere zápasu. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Žilinčan Marek Slovák.
     
    58:20
    Marek Nagy sa snažil predrať cez stred až k žilinskej bráne, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný obranca Šterbák ho od puku s prehľadom odstavil.
     
    57:59
    Žilinčania sa previnili v útočnom pásme prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    57:24
    Z ľavej strany sympaticky zakončoval Martin Chovan, no ani jeho projektil neprekonal popradského gólmana Masalskisa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    56:52
    Lapšanský sa snažil na ľavom krídle obtočiť okolo pozorného Ďuráka, no napokon sa mu to nepodarilo. Žilinskí obrancovia ho v medzikruží od puku odstavili.
     
    56:23
    Hra sa v tomto zápase začína poriadne kúskovať. Tentokrát sa hokejisti Žiliny previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred žilinskou bránou.
     
    56:11
    Puk sa po súboji v strednom pásme ocitol na žilinskej striedačke, a tak uvidíme vhadzovanie v neutrálne strednej tretine.
     
    55:40
    Žilinčania sa vo svojej početnej nevýhode dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Momentálne sú však pri puku Popradčania, ktorí stále útočia.
     
    55:13
    Marek Slovák nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon neprekvapila gólmana Masalskisa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    54:50
    Popradskí Kamzíci si poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:25
    Mário Kurali sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Lizákom, no jeho tvrdú strelu napokon ochranca žilinskej svätyne zblokoval svojim ľavým betónom do bezpečia.
     
    53:58
    Z hranice pravého kruhu dobre zakončoval Kurali, no jeho projektil bol zblokovaný len k obrancom Žiliny, ktorí upokojú tempo hry a následne sa oslobodzujú.
     
    53:21
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť žilinský útočník Roman Tomas.
     
    52:35
    Po skvelej krížnej prihrávke z ľavej strany od Stalsa sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Sýkora, no jeho delovka nedokázala prekonať betóny pozorného gólmana Lizáka.
     
    51:59
    Zakázané uvoľnenie sme mohli vidieť aj na druhej strane. Previnil sa ním žilinský obranca Látal. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Lizákom.

    Branky a nahrávky: 3. Paukovček (Drábek, Takáč), 18. S. Takáč (Belluš, Makovský), 40. Kroták (TS), 48. Paločko (Kroták, Mlynarovič), 51. Mlynarovič (Kroták, Gaborčík)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Brejčák, Gaborčík, Fabian ("A"), Kurali, Dinda, Makovský, Gápa – Lapšanský, Stals, Sýkora – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Belluš, Drábek, Paukovček – Nagy, Takáč, Vaic ("A")
    MsHK Žilina: Koutský (51. Lizák) – Chovan, Šterbák, Leško, Dlouhý ("A"), Ďurák, Bagin, Ostrčil, Látal – Valášek, Kalla ("A"), Slovák – Klouda, Varga, Tomas ("C") – Linet, Lipovský, Drevenák – Piják, Rehák, Bene

    Rozhodčí: Lauff, Holienka – Valach, Beniač

    Diváci: 1344
    bahis siteleri