Třinec – Orlová 7:1 (kon.) | Zlín – Opava 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:1 (kon.)
Žilina – L. Mikuláš 3:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 2:2 (kon.)
Karviná – ROW Rybnik 2:0 (kon.) | Pardubice – HFK Olomouc 4:0 (kon.) | Brno – Sparta B 1:0 (kon.)
Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Žilina – Bardejov 2:0 (kon.) | Brno – Trenčín 2:0 (kon.)
Dynamo Drážďany – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Dunajská Streda – Vráble 2:0 (kon.) | Zagłębie – Teplice 1:2 (kon.)
Bochum – Most 2:2 (kon.) | Admira – Nitra 0:0 (zruš.) | MTK Budapešť – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 01.02.2014, 11:00Přípravný zápas
     
    Dnešný prvý prípravný zápas domáceho tímu sa práve skončil víťazstvom 3:0, keď víťazstvo Žiliny zabezpečili svojimi gólmi Hučko a dvakrát sa presadil William. Pár krásnych zákrokov v dôležitých momentoch predviedol brankár Le Giang a aj on má zásluhu na dnešnom víťazstve.

    To je z tohto prenosu všetko, lúčia sa s Vami Dávid Švec, ktorý Vám priniesol informácie priamo z dejiska zápasu a Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (12:42:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    79
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Králik, prichádza Plec.
     
    78
    Pekná akcia domácich futbalistov, ku lopte sa dostal Lupčo v 16-tke hostí, ale jeho strela letí mimo bránu hostí.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza číslo 3,7, prichádza číslo 12,15.
     
    68
    Žilina dala gól!

    Domáci dávajú tretí gól v zápase, ku odrazenej lopte sa v 16-tke hostí dostal WILLIAM, ktorý kŕasne umiestnenou strelou ku pravej tyči dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 3:0 !
     
    64
    Obrovská šanca hráčov hostí, konkrétne ju mal hráčom s číslom 7, keď sa krásne predral cez Pečovského, ocitol sa sám pred domácim brankárom Le Gaingom, ale trestuhodne poslal loptu mimo bránu domácich !
     
    60
    Krásna individuálna akcia domáceho útočníka Williama, predral sa s loptou do 16-tky hostí, kľučkou sa zbavil obrancu, tvrdo vypálil po zemi, ale brankár hostí vytiahol krásny zákrok nohou a zabránil tak inkasovanému gólu.
     
    56
    Domáci zahrávali rohový kop, loptu od rohovej zástavky centroval Škavrka, lopta sa dostala ku Gubovi, ale jeho pokus letí mimo bránu hostí.
     
    51
    Pekná kombinácia domáceho tímu, Čmelík sa zbavil hne´d niekoľko hráčov hostí a placírkou skúšal prekonať brankára hostí, avšak jeho pokus letí mimo bránu hostí.
     
    48
    Rýchly brejk na strane Liptovského Mikuláša, do šance sa následne dostal hráč s číslom 19, tvrdou strelou pálil pod brvno, ale brankár domácich Le Giang sa prezentoval fantastickým zákrokom a zachránil tak opäť čistý gól !
     
    47
    Žilina dala gól!

    Druhý gól v zápase dávajú domáci futbalisti hneď v úvode druhého polčasu, keď WILLIAM sa zmocnil lopty, otočil sa s ňou v 16-tke hostí a krásne preloboval brankára hostí – 2:0 !
     
    46
    Pekná útočná kombinácia hneď v úvode druhého polčasu na strane hostí, hráč s číslom 18 vysunul do šance hráča s číslom 7, ktorý v dobrej streleckej príležitosti netrafil bránu domácich.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase je stav zápasu 1:0, keď sa v 31.minúte po rohu hlavou presadil Tomáš Hučko.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    43
    Čmelík vyslal peknú strelu na bránu hostí, brankár však jeho pokus vyrazil na rohový kop. Domáci však roh zahrali zle a žiadne nebezpečenstvo to pre hráčov hostí neznamenalo.
     
    38
    Po faule Hučka pred 16-tkou domácich mali výhodu priameho kopu hostia, loptu si postavil hráč s číslom 20, ale jeho pokus priamo na bránu domácich letel niekam do nebies.
     
    34
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, hráč s číslom 7 vyhral bežecký súboj s domácim Škriniarom, vyslal pomerne slabšiu strelu, ale brankár Le Giang musel zasahovať. Následne sa domáci dostali do protiútoku, Guba potiahol po pravej strane loptu, ktorú získal Čmelík, prihral ju Williamovi, ktorý sa už skoro radoval z gólu, ale loptu na poslednú chvíľu odkopol stopér hostí z bránkovej čiari.
     
    31
    Žilina dala gól!

    Prvý gól v zápase je na svete, domáci zahrávali rohový kop, loptu od rohovej zástavky centroval Škvarka, lopta padla na hlavu TOMÁŠA HUČKA, ktorý bez problémov poslal loptu do siete hostí – 1:0 !

    Dávid Švec

    Miroslav Revaj

    Branky: 31. Hučko, 47. William, 68. William


    MŠK Žilina: Le Giang – Mabouka, Škriniar, Králik, Hučko – Pečovský – Lupčo, Škvarka – Čmelík, William, Guba.
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš:
    bahis siteleri