Opava – Orlová 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 5:2 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Milevsko 7:5 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
7:5 (3:1, 2:2, 2:2)
HC Milevsko 1934
Středa 05.02.2014, 18:00 • Bouchalky • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    52:30
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Další nepozornost v domácí obraně využil LUKÁŠ SUMERAUER, který nechává pokračovat v gólové přestřelce v závěru třetí třetiny. Asistence: Jan Stoklásek.
     
    51:47
    Žďár právě vstřelil branku!
    A opět odpověď na druhé straně, kterou zařídil po skryté přihrávce na druhou stranu JIŘÍ DÍTĚ a zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Josef Hron, Luboš Kunstmüller.
     
    51:12
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Parádní souhra při situaci 2 na 1, kterou využil po přihrávce Procházky JOSEF URBÁNEK, který propálil přesouvajícího se domácího brankáře. Asistence: Pavel Procházka.
     
    45:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tvrdá rána z pravého kruhu v podání JIŘÍHO MANA, která končí za zády hostujícího brankáře. Plameny zřejmě definitivně zlomily svého soupeře. Asistence: Luboš Kunstmüller, Martin Jícha.
     
    39:05
    Žďár právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Plamenů, kteří si pohrály s hostující obranou. Kaňka našel na své pravé straně úplně volného PAVLA STAŇKA, který propálil přesouvajícího se Exnera. Asistence: Michal Kaňka.
     
    38:29
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Velký zmatek před Slámou, který vyvolala opět první formace hostů Decsy, Urbánek a střílející JAN STOKLÁSEK, který snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: David Decsy.
     
    27:28
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Z rychlého a smrtícího protiútoku hosté snižují, když LUKÁŠ SUMERAUER převzal kotouč na vlastní modré a prosadil se přes svého strážce, když prudkou ránou do horního rohu prostřelil Slámu. Bez asistence.
     
    22:07
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další parádní souhra žďárské pětice, která vykombinovala obranu. Periferní přihrávka Pavla Staňka na najíždějícího JIŘÍHO DÍTĚTE, kterému stačilo pouze nastavit hůl a kotouč se třepal v síti. Asistence: Pavel Staněk, Luboš Kunstmüller.
     
    08:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce domácích. Když Beneš převzal přihrávku z poza brány a přihrál na druhou stranu, kde stál úplně volný MICHAL KAŇKA a vrací Plamenům dvoubrankové vedení. Asistence: Petr Beneš.
     
    04:33
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Laxnost domácí obrany, která nechala JANA STOKLÁSKA projít po pravém křídle. Ten tvrdou ránou pod víko gólmana snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Jakub Hamerle, Marcel Dvořák.
     
    03:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další rychlý úder domácího celku. Když od vlastní brány převzal kotouč LUBOŠ KUSTMÜLLER a přes čtyři hráče se protlačil ke koncovce a prostřeluje Exnera. Bez asistence.
     
    01:24
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vynikající prúnik PETRA BENEŠE, kterého vyslal do samostatného úniku Staněk a kličku do backendu zvládl. Asistence: Pavel Staněk.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 2. Beneš (Staněk), 4. Kunstmüller, 9. Kaňka (Beneš), 23. Dítě (Staněk, Kunstmüller), 40. Staněk (Kaňka), 46. Man (Kunstmüller, Jícha), 52. Dítě (Hron, Kunstmüller) – 5. Stoklásek (Hamerle, Dvořák), 28. Sumerauer, 39. Stoklásek (Decsy), 52. Urbánek (Procházka), 53. Sumerauer (Stoklásek)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Zelený) – Staněk, Jícha, Pleva, Šír, Smejkal, Vítek M. – Beneš, Kaňka, Plachý (C), Kunstmüller, Hron, Dítě, Vítek D., Kotlík, Man, Bednář, Gregar.
    HC Milevsko 1934: Exner (Škubal) – Štych (C), Procházka, Dvořák, Hlinka, Štěrba, Srdínko, Bartůnek – Reiniš, Hamerle, Decsy, Stoklásek, Urbánek, Sumerauer, Drda, Novák, Fořt, Radosta, Korous.

    Rozhodčí: Stolín – Urbčík, Huryta
    bahis siteleri