Opava – Orlová 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 5:2 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Milevsko 7:5 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:5 (1:1, 2:3, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 05.02.2014, 18:00 • ZS Ostrava Poruba • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Rozhodnuto! JAN KOLIBÁR se jako poslední dotknul kotouče, který po domácí velice špatné přihrávce zamířil do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    39:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Coufalovu střelu ještě Kubáň vyrazil,ale jen ke zcela osamocenému LUKÁŠI DUBOVI, který vrací vedení na stranu Prostějova. Asistence: Viktor Coufal.
     
    39:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak přece! Po nevyužité Stránského obrovské šanci se k dorážce dostal JAROMÍR GOGOLKA, který se nemýlil.. Asistence: Vít Stránský.
     
    35:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení ujel domácí obraně FRANK KUČERA, který se v zakončení nemýlil, když vymetl pavučiny Kubáňovy branky. Bez asistence.
     
    33:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vedení Jestřábů dlouhého trvání nemělo. Po šanci Podešvy se k puku dostal MAREK IVAN, který se nemýlil. Asistence: Ondřej Podešva.
     
    32:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Dobře sehráli hosté svou početní výhodu, když se po Jedličkově pokusu dostal k zakončení FRANK KUČERA, který namířil přesně nad ležícího Kubáně. Asistence: Robert Jedlička a Michal Černý.
     
    10:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se po střele JANA SLUŠTÍKA z kruhu prosazují a srovnávají krok se svým soupeřem, když Kociánovi střela propadla. Asistence: Jan Kolařík a Ondřej Měkýš.
     
    03:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté trestají domácí zaváhaní a ve vlastním oslabení se po střele LUKÁŠE LUŇÁKA ujímají vedení. Asistence: Matouš Venkrbec.

    Mario Schüler

    Branky a nahrávky: 11. J.Sluštík (Kolařík, Měkýš), 34. Ivan (Podešva), 40. Gogolka (Stránský) – 4. Luňák (Venkrbec), 33. Kučera (Jedlička, Černý), 36. Kučera, 40. Duba (Coufal), 60. Kolibár


    HC Frýdek-Místek: Kubáň, Chvostek, Samiec, Podešva, Čintala, Ovšák, Měkýš, Gajda, Gogolka, Ivan, Stránský, Slovák, Kopún, Mach, Mamula, J.Sluštík, O.Sluštík, Kolařík
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián, Vydržel, Veselý, Knesl, Polák, Kolibár, Malý, Nedbálek, Jedlička, Švaříček, Antončík, Luňák, Kučera, Černý, Venkrbec, Duba, J.Jurík, Coufal, Sršeň, Kryl, D.Jurík, Indra

    Rozhodčí: Fiedler, Novák, Smílek

    Diváci: 93
    bahis siteleri