NY Rangers – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:2 (kon.) | Boston – Vancouver 3:1 (kon.)
Florida – Toronto 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:1 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:5 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Tampa 2:1 (kon.) | Arizona – Dallas 1:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
New York Islanders
Středa 05.02.2014, 01:45 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Možná jedna z posledních šancí pro Capitals. Alex Ovečkin, kdo jiný, se znovu proháčkoval do šance. Zakončení mu nedovolil Ľubomír Višňovský (NYI), který si proti kapitánovi Washingtonu pomohl podražením.
     
    50:31
    Marcus Johansson (WSH) se pokoušel obejít jednoho ze zadáků Islanders, při tom se však provinil nebezpečnou hrou vysokou holí, což rozhodčímu neuniklo.
     
    47:15
    Vylučuje se až nyní. Matt Donovan (NYI) nestíhal rychlému Ovečkinovi bez toho, aniž by ho zastavil v rámci pravidel.
     
    40:00
    Connor Carrick (WSH) se necelou půlminutu před koncem druhé třetiny provinil faulem na Thomase Vaneka, který uháněl sám na Neuvirtha. Až do sirény se čekalo, jaký verdikt sudí vlastně určitý. K údivu hráčů Isles se jedná "pouze" o vyloučení, ne o trestné střílení.
     
    38:39
    Početní výhoda Caps poměrně rychle končí, docela zbytečným faulem se totiž v útočném pásmu provinil Troy Brouwer (WSH).
     
    37:41
    Matt Martin (NYI), který dnes už inkasoval trest za bitku, si teď počkal na Dmitrije Orlova (WSH), kterého u mantinelu sejmul. Domácí obránce se poté pustil do pěstního souboje, stejně jako Casey Cizikas (NYI). To znamená, že na přesilovou hru se chystají Capitals.
     
    31:28
    Přesilová hra Capitals končí, ba naopak za pár okamžiků začne přesilová hra Islanders. Na lavici hanby totiž zamířil Joel Ward (WSH) za nedovolené bránění.
     
    29:32
    Nicklas Bäckström se prodíral do další příležitosti, nyní už však nebyl odstaven čistě. Na trestnou lavici putuje za hákování znovu Thomas Vanek (NYI).
     
    21:41
    Troy Brouwer odvedl svkělou práci, když minimálně 15 vteřin držel v prostoru okolo branky Islanders kotouč na své holi. Thomas Vanek (NYI) kanadskému hráči nestíhal, a nakonec ho nedovoleně atakoval. Přesilovka pro Caps.
     
    17:23
    John Erskine (WSH) dává před ještě před koncem první třetiny šanci Islanders zahrát si přesilovku. Dvě minuty dostal za vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    12:16
    Při svém zakončení byl ale zahákován Joshem Baileyem (NYI), který tak putuje na trestnou lavici. Washington má k dispozici první přesilovku utkání.
     
    02:34
    K vidění byla bitka mezi domácím Tysonem Strachanem (WSH) a hostujícím Mattem Martinem (NYI). Oba kohouti inkasovali po pěti minutách.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 43. McDonald (Nelson)


    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Carlson, Alzner, Carrick, Orlov, Strachan, Erskine – Ovečkin (C), Bäckström, Erat – Brouwer, Beagle, Johansson – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Wellman, Laich.
    Trenér: Adam Oates.

    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – MacDonald, Strait, Višňovský, Hickey, de Haan, Donovan – Okposo, Tavares (C), Vanek – Clutterbuck, Nielsen, Grabner – McDonald, Nelson, Bailey – Regin, Cizikas, Boulton.
    Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: Lee, Rehman – Heyer, MacPherson.

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri