Finsko – Rakousko 8:4 (kon.) | Rusko – Slovinsko 5:2 (kon.) | Slovensko – USA 1:7 (kon.)
Kanada – Norsko 3:1 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Norsko
Čtvrtek 13.02.2014, 18:00 • Bolšoj Ice Dome • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    41:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to se Norové neradovali příliš dlouho. Mezi kruhy dostal hodně prostoru obránce DREW DOUGHTY a bekhendovým blafákem vrací Kanadě vedení o dvě branky. Asistence: Ryal Getzlaf a Patrick Marelau.
     
    40:22
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl nástup Norů do třetí třetiny! Využitá přesilovka, poté co Price nevyhodil dobře u mantinelu se zmocnil puku Mathis Olimb, sjel si na pravý kruh a před Pricem jeho střelu tečoval puk PATRICK THORESEN. Asistence: Mathis Olimb.
     
    35:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak teď to Kanada sehrála perfektně, Bergeron na pravém křídle naznačil postup k brance, ale na druhé straně našel do prostoru najetého JAMIEHO BENNA a ten zavěsil do horního rohu. Asistence: Patrice Bergeron a Drew Doughty.
     
    26:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném trestu se Kanada prosazuje. Na modré čáře si srovnal puk obránce SHEA WEBER a tvrdou střelou do pravého horního rohu nedal Haugenovi šanci. Kanada vede 1:0. Asistence: Duncan Keith a Patrice Bergeron.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 27. Weber (Keith, Bergeron), 36. Jamie Benn (Bergeron, Doughty), 42. Doughty (Getzlaf, Marelau) – 41. Thoresen (M. Olimb)


    Kanada: Price – Keith, Weber (A), Vlasic, Doughty, Bouwmeester, Pietrangelo, Hamhuis – Kunitz, Crosby (C), Carter – Marleau, Getzlaf, Perry – Sharp, Toews (A), Nash – St. Louis, Tavares, Bergeron – Jamie Benn. Trenér: Mike Babcock.
    Norsko: Haugen – Bonsaksen, Holös (A), Tollefsen (C), Trygg, Solberg, Ödegaard – Thoresen (A), K. A. Olimb, Zuccarello – Roselli Olsen, Ask, M. Olimb – Skröder, Forsberg, Röymark – Dahlström, Lund Hansen, Roest Trenér: Roy Johansen.

    Rozhodčí: Leggo (USA), Vinnerborg (SWE) – McElman (USA), Woodworth (USA)
    bahis siteleri