Dortmund – Frankfurt 4:0 (kon.) | Bayern – Freiburg 4:0 (kon.) | W. Brémy – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 4:1 (kon.) | Braunschweig – Hamburg 4:2 (kon.) | Leverkusen – Schalke 1:2 (kon.)
konec
Eintracht Braunschweig
4:2 (0:1)
Hamburger SV
Sobota 15.02.2014, 15:30 • Eintrach-Stadion, Braunschweig • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Braunschweig právě vstřelil branku!
    Poslední hřebíček do rakve. V poslední minutě nastavení dorazil do prázdné brány míč JAN HOCHSCHEIDT. Tomu přesně nahrál do otevřené obrany Bellarabi a je rozhodnuto o výhře posledního mužstva tabulky. Asistence: Karim Bellerabi.
     
    85
    Braunschweig právě vstřelil branku!
    V hokeji by už padaly čepice na led. DOMINICK KUMBELA stihl od svého nástupu do druhého poločasu dosáhnout čistého hattricku. A znovu nemá čisté svědomí brankář Adler. Ostrý centr Bolanda znovu neudržel, z rukou mu míč vypadl před Kumbelu, který byl si sice tísněn dvěma beky, ale dokázal se zorientovat a zakončit do hostující brány potřetí. Asistence: Ermin Bičakčić.
     
    76
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Neskutečná branka a je vyrovnáno. To byl přímo ping-pong. IVO ILIČEVIĆ vypálil, trefil hráče, znovu vypálil a trefil břevno, potřetí už mířil přesně. Kde byla ale domácí obrana, to už je složitější otázka. Chorvatský fotbalista si mohl střílet jak chtěl a pro SV je tohle strašně důležitý gól. Bez asistence.
     
    61
    Braunschweig právě vstřelil branku!
    Trenér Marwijk je mužem na odstřel. Naopak hrdinou dne se stává DOMINICK KUMBELA, Tomu dnes skutečně stačí málo a je u všeho podstatného. Nyní si naběhl na standardku a na malém vápně zvolil přízemní a ba co víc naprosto přesnou střelu do sítě bezmocného Adlera. Rychlá kombinace a obrat je během krátké chvíle skutečností. Postaral se o to hráč, který vstoupil do zápasu až od druhého poločasu. Asistence: Mirko Boland.
     
    51
    Braunschweig právě vstřelil branku!
    Změny u hostů nejsou v tuto chvíli podstatné, protože domácí trenér měl šťastnou ruku, když poslal do hry DOMINICKA KUMBELU. Ten byl na hřišti sotva pět minut a už se dostal k vyrovnávací brance. Nutno uznat, že je jako slepý k houslím. Bellerabi odcentroval z pravé strany, Adlerovi trestuhodně vypadl míč z rukavic a pohroma pro Hamburger SV je tu. Vyrovnáno 1:1. Bez asistence.
     
    23
    Hamburg právě vstřelil branku!
    A je to tady. Hosté se po dlouhé době dočkali gólu. Někdy k tomu je potřeba mít pořádný kopec štěstí. A aby se tým dostal do formy, stačí k tomu nějaká lidově řečeno haluz. A to se právě teď děje. Jansen hodil do vápna parádně dlouhý aut, na něj si naskočil PIERRE-MICHEL LASOGGA a jeho takový spíše dloubák proplachtil za záda Davariho, který tohle vůbec nečekal. Asistence: Marcell Jansen.

    Adam Soukup

    Branky: 51. Kumbela, 61. Kumbela (Boland), 85. Kumbela (Bičakčić), 90+3. Hochscheidt (Bellarabi) – 23. Lasogga (Jansen), 76. Iličević

    Karty:   15. Bellarabi (EBR), 31. Boland (EBR), 38. Theuerkauf (EBR), 45+2. Reichel (EBR), 65. Kumbela (EBR), 90+1. Hochscheidt (EBR) – 15. Diekmeier (HAM), 58. Rincón (HAM), 60. Westermann (HAM), 71. Bouy (HAM), 79. Arslan (HAM)


    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Correia, Reichel (C) – Elabdellaoui (26. Pfitzner), Boland, Theuerkauf (46. Kumbela), Hochscheidt, Bellarabi – Nielsen (90+2. Doğan).
    Náhradníci: Petković – Doğan, Vrančić, Pfitzner, Ademi, Kumbela, Khelifi.

    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Sobiech, Westermann, Jansen – Rincón (63. Çalhanoğlu), Bouy, John (84. Zoua), van der Vaart (C) (53. Arslan), Iličević – Lasogga.
    Náhradníci: Drobný – Djourou, Tah, Çalhanoğlu, Arslan, Jiráček, Zoua.

    Rozhodčí: Kircher – Kempter, Schiffner.

    Diváci: 23325
    bahis siteleri