Trnava – Prešov 4:1 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 9:2 (kon.) | Senica – Lipt. Mikuláš 2:5 (kon.)
Detva – Michalovce 1:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
9:2 (1:1, 1:0, 7:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Sobota 15.02.2014, 17:30 • ZŠ Bardejov • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    59:27
    Bardejov dal gól!

    Padne desiatka? Diváci si myslia, že áno. Ďalší gól v sieti Spišskej Novej Vsi. Tak tomu sa vraví poriadny debakel. MATÚŠ MATIS zoči-voči brankárovi, a úspešnejší domáci hráč, ktorý zvyšuje už na hrôzostrašný výsledok.
    Asistencie: Alexander Valentín, Oliver Jokeľ.
     
    58:36
    Bardejov dal gól!

    A prosba je vyplnená. Bardejov pridáva ďalší gól. Hostia už úplne prestali brániť a tak si domáci celok robí, čo chce. Autorom ďalšieho gólu je LADISLAV ŠČURKO, ktorý zúžitkoval krížnu prihrávku od Vaška. Gólman bol bezmocný.
    Asistencie: Filip Vaško, Ladislav Hopkovič.
     
    54:30
    Bardejov dal gól!

    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú. Po prihrávke od Gmittera sa presadzuje aj MARTIN KRČULA.
    Asistencie: Ondrej Gmitter, Milan Takáč.
     
    52:56
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Ešte pred bitkou padil gól. ROMAN IHNAŤO znížuje, ale čo z toho, keď mužstvo prehráva tak vysokým rozdielom.
    Asistencie: Patrik Rosenberg, Radovan Cútt.
     
    51:41
    Bardejov dal gól!

    Jeden gól za druhým! Bardejov ovládol dianie na ľade a hostia po štvrtom góle už dohrali. Na dvakrát sa presadil PETER SLIMÁK, ktorý bol opustený pred Smikom.
    Asistencie: Oliver Jokeľ, Matúš Chovan.
     
    51:07
    Bardejov dal gól!

    Puk v strede zachytil ONDREJ GMITTER, ktorý si urobil obrancu ako malé dieťa. Brankár nemal šancu a puk mu prešiel pomedzi betóny. Asistencie: Martin Krčula, Milan Takáč.
     
    50:11
    Bardejov dal gól!

    Je rozhodnuté. Bardejov dnes už zvíťazí a vyrovná stav série na 1:1. Nahodená strela Hričinu ešte v bráne neskončila, ale DOMINIK KRAMÁR posiela puk za Smika.
    Asistencie: Ladislav Hopkovič, Ladislav Ščurko.
     
    47:07
    Bardejov dal gól!

    Rýchly útok domácich. Puk si na hokejku zobral Mihálik, ale mieril iba do Smika. Následne hosťujúci hráči puk mohli vyhodiť, namiesto toho si chceli prihrať, ale urobili chybu. K puku sa dostal MARCEL BALÁŽ a doslova prestrelil brankára Smika.
    Asistencie: Jozef Mihálik, Ondrej Gmitter.
     
    31:03
    Bardejov dal gól!

    Využitá presilovka domácich. Po minúte sa troch sekundách sa domáci celok upäť ujíma vedenia. Po strele Vaška, ktorú vyrazil jeden z obrancov, sa k puku dostal MARCEL BALÁŽ, ktorý si z brankára urobil dobrý deň a strieľa gól.
    Asistencie: Jozef Mihálik, Milan Takáč.
     
    12:55
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Blesková odpoveď na opačnej strane klziska. Rýchle vysunutie od Rosenberga, puku sa ujal TOMÁŠ GONDA, ktorý Blažíčekovi poslal puk do opačnej strany.
    Asistencia: Patrik Rosenberg.
     
    12:12
    Bardejov dal gól!

    Hneď po tom, čo Ištocy naskočil na ľad, Bardejov skóruje. Pokračovanie útoku dotiahol do úspešného konca MATÚŠ CHOVAN, ktorý zúžitkoval prihrávku od Matisa.
    Asistencia: Matúš Matis.

    Jozef Mačejovský

    Branky a nahrávky: 13. Chovan (Matis), 32. Baláž (Mihalík, Takáč), 48. Baláž (Mihálik, Gmitter), 51. Kramár (Hopkovič, Ščurko), 52. Gmitter (Krčula, Takáč), 52. Slimák (Jokeľ, Chovan), 55. Krčula (Gmitter, Takáč), 59. Ščurko (Vaško, Hopkovič), 60. Matis (Valentín, Jokeľ) – 13. Gonda (Rosenberg), 53. Ihnaťo (Rosenberg, Cútt)


    HK Bardejov: Blažíček – Krčula, Takáč, Baláž, Gmitter, Mihalík – Ščurko, Vaško, Hričina, Kramár, Hopkovič – Valentín, Chovan, Dancsák, Hajnik, Jokeľ– Chovan, Matis, Šimčák, Slimák, Gajdoš
    HK Spišská Nová Ves: Smik – Rojkovič, Cútt, M. Findura, Ihnaťo, Džerenga – Gurčík, Koky, Smotrila, Škovira, P. Findura – Gonda, Ištocy, Rosenberg, Kadlubiak, Vartovník

    Rozhodčí: Korba – Riš, Vyšný
    bahis siteleri