Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.) | Florida – Buffalo 2:0 (kon.) | Detroit – New Jersey 7:4 (kon.)
Calgary – NY Islanders 4:3 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:3 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.)
Colorado – St. Louis 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:4 (1:0, 4:3, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 08.03.2014, 01:40 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím a přeji hezký sobotní den. (04:16:31)
     
    Československá stopa v utkání:
    Jakub Kindl (DET) 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:27
    Tomáš Tatar (DET) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:04
    Tomáš Jurčo (DET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:35
    Patrik Eliáš (NJD) 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:55
    Jaromír Jágr (NJD) 1+0, 3 střely, čas na ledě 14:23
    Marek Židlický (NJD) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:57
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. David Legwand (DET) 1+2
    2. Johan Franzen (DET) 2+2
    3. Gustav Nyquist (DET) 1+3
     
    Dnešní utkání sledovalo 20 066 diváků.
     
    Dnešní utkání bylo reklamou na hokej. Vysoké nasazení a hlavně vysoký počet vstřelených branek, které udělaly zápas velmi zajímavým. Detroit v polovině utkání ztratil své dvoubrankové vedení a prohrával, ale poté se rozjela ofenzíva Detroitu a doslova smetla hráče New Jersey z povrchu zemského. Detroit tedy dnes poráží New Jersey výsledkem 7:4 a připisuje si do tabulky velmi cenné dva body, které Rudá Křídla upevní na osmém místě Východní konference. New Jersey se porážkou situace zase o něco více zkomplikovala.

    Střely na branku: 32 – 25.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté se ještě dopustili postavení mimo hru.
     
    59:12
    V hledišti Joe Louis Arény se slaví vítězství domácího celku.
     
    58:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Ještě přichází kosmetická úprava výsledku ze strany New Jersey. ADAM HENRIQUE se dokázal natlačit do zakončení bekhendem a s pomocí pravé tyče uklidil kotouč do branky. Asistence: Michael Ryder, Ryane Clowe.
     
    57:41
    Utkání se dohrává ve velmi vysokém tempu, což může být vzhledem k výsledku překvapivý fakt.
     
    56:31
    Jurčo obdržel před branku výbornou přihrávku od Tatara a mohl navýšit už dost velký náskok Detroitu. To se mu ale nepodařilo, jelikož se Schneider roztáhl na brankové čáře a jeho pokus bekhendem vyrazil.
     
    55:22
    Kindl si vybral v obraně Detroitu slabší chvilku, když nedokázal ubránit Cartera, jenž se dostal do úniku. Ten ovšem zakončil střelou do připraveného Gustavssona.
     
    54:45
    Ďáblové již vypadají velmi odevzdaně, jelikož Detroit jednoznačně vládne utkání.
     
    53:19
    Bertuzzi se opět pokoušel prosadit, když vystřelil z pravého kruhu bez obránce. Tentokrát dokázal Schneider jeho střelu vyrazit tak, aby nikdo z domácích hráčů nemohl dorážet.
     
    52:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává do sítě Schneidera branku s pořadovým číslem sedm. Ihned po vhazování se dostal ke střele Bertuzzi, jehož pokus sice Schneider vyrazil, ale jen na hůl DREWA MILLERA, jenž kotouč doklepl k pravé tyči. Asistence: Todd Bertuzzi, Joakim Andersson.
     
    52:15
    První lajna Detroit dnes hraje skvělé utkání. Nyquist našel na levém kruhu Legwanda, jenž to zkusil střelou zápěstím a trefil jen dobře postaveného Schneidera.
     
    51:37
    Kotouč se po sražené střele dostal do ochranné sítě za brankou Gustavssona. Následovat bude komerční přestávka.
     
    50:32
    Jágr si vyměnil v útočném pásmu kotouč s Židlickým a pokoušel se dostat ke střele z vrcholu pravého kruhu. Domácí obrana však s tímto záměrem české legendy počítala a o kotouč ho připravila.
     
    49:14
    Útočná snaha Detroitu končí postavení mimo hru. Domácí mají utkání pod kontrolou a blíží se k důležitému vítězství.
     
    48:30
    Detroit aktivní hrou nepouští svého soupeře do hry. Po kombinaci v útočném pásmu se kotouč dostal na modrou čáru na hokejku Smitha, jenž nahodil kotouč na branku a prověřil pozornost Schneidera, jenž dnes už šestkrát lovil kotouč ze své branky.
     
    47:32
    Přečíslení dva na jednoho v podání Jurča s Tatarem nevyšlo ideálně, když druhý jmenovaný pokazil přihrávku a ke kotouči se dostal jeden z bránicích hráčů.
     
    46:12
    Před brankou Schneidera se dostal kotouč na hokejku Bertuzziho, který ale nedokázal ve velké rychlosti přesně vystřelit a poslal kotouč ve velké šanci nad branku.
     
    45:52
    S Ďábly to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře, když už prohrávají o tři branky. Jejich snaha o zdramatizování utkání však stále trvá.
     
    44:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroit se slaví šestá branka v síti Schneidera a také první trefa DAVIDA LEGWANDA v dresu Red Wings. Tento novic v týmu Detroit vybojoval kotouč pro Franzena, jehož střelu z mezikruží vyrazil Schneider právě k Legwandovi, který si už dokázal se zakončením do odkryté branky poradit. Asistence: Johan Franzen.
     
    44:38
    Domácí v plném počtu.
     
    43:50
    Detroit se v oslabení brání velmi dobře, hosté se nemohou dostat do zakončení. Přitom polovina přesilové hry už uplynula.
     
    43:23
    V oslabení se na útočný výlet vydal po pravé straně Abdelkader, jenž se nakonec dokázal dostat až ke střele přes obránce, která skončila v náručí Schneidera.
     
    42:38
    Ďáblové budou hrát přesilovou hru. Za hákování je vyloučen na 2 minuty Ericsson.
     
    42:30
    New Jersey vstoupilo do třetí třetiny aktivněji, ale to se dalo předpokládat, když se hosté musí prosadit hned dvakrát, aby si z dnešního utkání odnesli alespoň bod.
     
    41:10
    Jágr se dostal s kotoučem mezi kruhy, kde mu při zakončení sjel z hole. Ke kotouč se však dokázal dostat Clowe, který z velkého úhlu nedokázal dostat kotouč za Gustavssona.
     
    40:26
    Hned zkraje třetí třetiny se pokoušel prosadit individuální akcí Jurčo, když se dokázal dostat přes bránícího hráče až do zakončení. Schneider si připsal úspěšný zákrok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Diváci bouří, trenéři jsou na infarkt. I takto by se dala popsat druhá třetina. Detroit se dokázal v úvodu druhé třetiny dostat do vedení o dvě branky. New Jersey ale dokázalo během tří minut otočit vývoj utkání, když se dostalo do vedení. Kouč Mike Babcock si vzal po třetí brance hostí oddechový čas, který pomohl domácím hokejistům k velkému zvratu, když se jim podařilo nejen vyrovnat, ale znovu se vrátit do dvoubrankového vedení, které do konce druhé třetiny udrželi. Po druhé třetině je tedy stav 5:3. Třetí třetina začne přibližně v 3:32.

    Střely na branku: 24 – 15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    New Jersey se pokouší před koncem druhé třetiny snížit na rozdíl jediné branky, ale domácí kontrolují hru, když se drží u kotouče.
     
    38:33
    Hosté chybovali při rozehrávce a Detroit se mohl navýšit své vedení, ale střela Bertuzziho z pravého kruhu byla nepřesná.
     
    37:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelná podívaná! Detroit se vrací zpátky do dvoubrankového vedení. Sheahan našel z pravého kruhu mezi kruhy volného KYLEA QUINCEYHO, který se do kotouče opřel vší silou a zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Riley Sheahan, Danny DeKeyser.
     
    36:28
    New Jersey zmáčklo pětici hráčů Detroitu v útočném pásmu, když dlouho kombinovalo za brankou Gustavssona. Domácí se nakonec dokázali osvobodit pomocí zakázaného uvolnění.
     
    35:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit si bere své ztracené vedení zpět! Skvělou individuální akcí se prezentoval GUSTAV NYQUIST, jenž zavezl kotouč do útočného pásma, udržel se u něj a poté z vrcholu levého kruhu vystřelil mezi betony Schneidera. Asistence: David Legwand, Jonathan Ericsson.
     
    34:23
    Tak poslední minuty jsou v Detroitu ukázkou výborného hokeje. Kdy za osm minut padlo pět branek. Hra je nyní přerušena kvůli komerční přestávce.
     
    33:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je opět vyrovnáno! Bertuzzi našel od levého mantinelu mezi kruhy postaveného JOHANA FRANZENA, který střelou bez přípravy poslal kotouč pod horní tyčku a Joe Louis Aréna bouří! Asistence: Todd Bertuzzi, Gustav Nyquist.
     
    33:17
    Merrill vyhodil kotouč do hlediště a je vyloučen na 2 minuty. Detroit bude hrát přesilovou hru.
     
    32:58
    Hostující obraně dokázal ujet Abdelkader, který ale nedokázal poslat kotouč za Schneidera, když ten předvedl úspěšný zákrok betonem.
     
    31:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká obrat v utkání! New Jersey si dělá s hráči Detroitu v posledních chvílích, co se mu zachce a toto potvrzuje ADAM HENRIQUE, který se dostal ke střele z pravého kruhu, kterou Gustavsson sice vyrazil, ale na následnou dorážku tohoto útočníka již nestačil. Asistence: Mark Fayne, Andy Greene.
     
    30:31
    Hokejisté Detroitu budou mít další chvíli na zklidnění, když na řadu přichází komerční přestávka.
     
    30:20
    Kouč Mike Babcock reaguje na situaci oddechovým časem.
     
    30:20
    Devils právě vstřelili branku!
    V Detroitu máme během necelé minuty vyrovnáno! Druhou branku New Jersey zařídil JAROMÍR JÁGR, který se dokázal dostat k odraženému kotouči a poté střelou z mezikruží zamířil přesně pod horní tyčku. Domácí tedy promrhali během krátké chvíle dvoubrankový náskok. Asistence: Marek Židlický.
     
    29:47
    Hosté v plném počtu.
     
    29:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme tady branku v oslabení. V útočném pásmu vyrobil velkou chybu Tatar, který se nechal obrat o kotouč PATRIKEM ELIÁŠEM, jenž se tak dostal do samostatného úniku, který zakončil tvrdou střelou do pravé šibenice a nedal Gustavssonovi sebemenší šanci. Bez asistence.
     
    28:36
    Nyquist obešel okolo hostující obrany jako nůž máslem a dostal se do velmi zajímavé pozice pro střelu, ale ta skončila nad brankou.
     
    28:00
    Z pravého kruhu se dostal ke střele Alfredsson a byl to velmi zdařilý pokus, když minul pravou tyč jen o pár centimetrů.
     
    27:47
    Detroit si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen na 2 minuty Fayne. Toto je velmi slibná šance pro Detroit, jelikož třetí branka by mohla New Jersey definitivně zlomit.
     
    27:43
    Druhá inkasovaná branka srazila New Jersey hodně dolů, když nyní dělají zejména obránci mnoho chyb při rozehrávce. Jedné takové chyby se pokoušel využít Alfredsson, ale jeho střela z levého kruhu skončila na výstroji Schneidera. Po přerušení hry přichází na řadu komerční přestávka.
     
    26:21
    Detroit tedy vede o dvě branky ale zřejmě mu to nestačí, když mladá lajna Detroit kombinuje v útočném pásmu. Ovšem nedaří se ji dostat do zakončení.
     
    25:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Legwand zatáhl kotouč do útočného pásma, kde ho přenechal na vrcholu pravého kruhu Nyquistovi, jenž tvrdě vystřelil a jeho ránu do branky usměrnil tečí JOHAN FRANZEN. Asistence: Gustav Nyquist, David Legwand.
     
    24:55
    Menší rozmíška před brankou Detroitu. Zajac totiž na hranici brankoviště srazil Gustavssona a ten upadl k ledu. Hra byla okamžitě přerušena, ale vhazovat se bude v útočném pásmu Ďáblů. Zajac vyloučen nebyl.
     
    24:30
    Ruutu je v prvním utkání za New Jersey hodně vidět, když už měl v průběhu utkání dvě slibné šance, ale i při rozehrávce a zavážení kotoučů do útočného pásma se jeví velmi dobře.
     
    23:33
    Domácí v plném počtu.
     
    23:22
    Trápení New Jersey nadále pokračuje, když ho Detroit vůbec nepouští do útočného pásma. Oslabení se Detroit v této sezóně opravdu daří.
     
    22:45
    Hosté ale nepřesně zakombinovali a kotouč jim utekl do středního pásma. Detroit toto oslabení zase zvládá na výbornou, když Gustavsson zatím nemusel zasahovat.
     
    22:15
    Ďáblové se již usadili v útočném pásmu, když do něj zavezl kotouč Jágr. Ten jednoduše nejde od kotouče odstavit, což zjistil i Quincey.
     
    21:33
    Přesilová hra Detroitu je u konce. V útočném pásmu se dopustil krosčeku Legwand a je vyloučen na 2 minuty. Nás čeká patnáct vteřin hra čtyři na čtyři, poté přesilová hra New Jersey.
     
    21:04
    Schneider si připisuje první zákrok ve druhé třetině. Na pravém kruhu dostal mnoho prostoru Nyquist a tento šikovný hokejista se toho rozhodl využít. Napřáhl tedy ke střele, která skončila na výstroji hostujícího brankáře.
     
    20:20
    Detroit se zatím nedokázal v přesilové hře usadit v útočném pásmu, když přihrávka Alfredssona z pravé strany nebyla přesná a Eliáš mohl kotouč vyhodit do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nám přinesla velmi kvalitní podívanou. Hra se přelévá ze strany na stranu a už jsme také viděli jednu branku. O tu se postaral ve 14. minutě tvrdou střelou od modré čáry Smith, jenž zamířil přesně k pravé tyči. Detroit byl mimo jiné v první třetině střelecky aktivnější, když vícekrát ohrozil soupeřova brankáře a můžeme tedy tvrdit, že jeho vedení je zasloužené. Druhá třetina začíná ve 2:32.

    Střely na branku: 11 – 6.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Detroit dohraje první třetinu v početní výhodě. Na trestnou lavici totiž usedne za hákování na 2 minuty Zajac. V této třetině už Detroit přesilovou hru zřejmě nevyužije, ale na začátku druhé třetiny budou mít domácí možnost, navýšit své jednobrankové vedení.
     
    19:08
    Navýšit vedení Detroitu mohl v poslední minutě první třetiny Franzen, nakonec tomu tak ale není, jelikož jeho střelu z levého kruhu dokázal do lapačky ukrýt Schneider, který si připsal velmi dobrý a hlavně důležitý zákrok.
     
    18:22
    Domácí v plném počtu.
     
    17:48
    Hosty nyní zastavilo úmyslné postavení mimo hru, takže se hra opět stěhuje před Schneidera. Tato přesilová hra se New Jersey vůbec nedaří, ale je nutno podotknout, že Detroit se ve hře v oslabení řadí k nejlepším v celé NHL.
     
    17:09
    Detroit však dokázal zahrozit i v oslabení. Po levé straně se dokázal do útočného pásma dostat Andersson, jenž si popojel na levý kruh a střelou zápěstím poslal kotouč do připraveného Schneidera, jenž dokázal kotouč udržet na své hrudi a hru přerušil. To hraje domácím do karet, když můžou v klidu vystřídat.
     
    16:45
    Ďáblové nadále pokračují v obléhání branky Detroitu. Od modré čáry se ke střele dostal Židlický, ale i jeho pokus dokázal brankář Detroitu bez problémů zneškodnit.
     
    16:30
    Hned zkraje přesilové hry se pokoušel prosadit střelou zápěstím český útočník Eliáš, ale Gustavsson byl na tento přízemní pokus připraven a vyrazil jej betonem do rohu.
     
    16:22
    Uvidíme první přesilovou hru v utkání. Tu si zahrají Ďáblové, když se v útočném pásmu dopustil zcela zbytečného faulu Bertuzzi. Ten je vyloučen na 2 minuty za sekání. Před přesilovou hrou bude ještě následovat komerční přestávka, takže se hosté mohou na početní výhodu důkladně připravit.
     
    15:45
    Domácí ale pokračují v aktivním výkonu ze samého úvodu utkání a pokouší se donutit napadáním hostující obranu k chybám.
     
    14:40
    Gustavsson se po delší době zapojil do hry a hned vytasil ze své sbírky velmi dobrý zákrok vyrážečkou, když domácí obrana zapomněla mezi kruhy na Ruutua, jenž měl dostatek času pro přesné zakončení. Nakonec pro domácí všechno dobře dopadlo.
     
    14:00
    Toto svěřenci trenéra Babcocka potřebovali. Dostat se do vedení a mít utkání ve svojí moci. Uvidíme, jak na inkasovanou branku zareagují Ďáblové, jelikož v minulém vzájemné utkání dokázali nepříznivý stav otočit.
     
    13:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení! Aktivita domácích je odměněna úvodní brankou, když po přihrávce Franzena napřáhl na modré čáře BRENDAN SMITH a jeho dělovka skončila u pravé tyče. Asistence: Johan Franzen, Gustav Nyquist.
     
    12:58
    Ve velmi krátké chvíli přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    12:35
    Ďáblové dnes mají problém s tím, aby se dokázali dostat do zakončení. V útočném pásmu sice velmi často kombinují, ale bez ohrožení Gustavssonovy branky. Švédský brankář zatím mnoho ošemetných situací neřešil.
     
    11:50
    Do velmi zajímavé šance se mohl dostat Bertuzzi, když dostal výborný pas za obranu a ujížděl sám na branku. Bohužel pro Detroit se ukázalo, že Bertuzzi už není nejmladší a jeden z bránicích hráčů ho dojel a o kotouč jej připravil.
     
    11:08
    K NHL neodmyslitelně patří komerční přestávky. Jedna taková přišla na řadu v tento moment, když byla hra přerušena kvůli postavení mimo hru hostujícího celku. Týmy mají krátkou chvilku na odpočinek.
     
    10:46
    New Jersey se ovšem Detroitu dokáže vyrovnat, což předvedl Zubrus, který si v útočném pásmu podržel kotouč a poté se pokusil vystřelit přes obránce z pravého kruhu. Při jeho smůle trefil právě onoho obránce, jenž střelu srazil do rohu kluziště.
     
    9:41
    Zatím můžeme sledovat velmi kvalitní utkání, které je plné pohybu a rychlých pokusů o dostání se do šance. Mírně aktivnějším týmem jsou domácí.
     
    8:50
    Legwand byl nyní velmi blízko své první brance v dresu Detroitu. Při přečíslení dva na jednoho vzal zodpovědnost sám na sebe a střelou z pravého kruhu nechal vyniknout Schneidera, který zabránil brance jen díky velmi pohotovému zákroku vyrážečkou.
     
    7:28
    Veseleji mohlo být na straně Detroitu, kdyby dokázal Tatar zúročit přihrávku Alfredssona, který svého spoluhráče našel na pravém kruhu. Slovenský útočník dokázal přihrávku zpracovat, ale jeho střela byla zablokována.
     
    6:25
    Velký závar před brankou Detroitu gólem nekončí, když se Gustavsson roztáhl v brankovišti a s vypětím všech sil dokázal vleže střelu Ruutua vyrazit.
     
    5:34
    Hosté nehodlají zůstat pozadu a to potvrzoval nyní především Carter, který se dokázal dostat po pravé straně do útočného pásma, kde posléze hledal přihrávkou před branku Giontu. Přihrávka ale nebyla přesná.
     
    4:40
    Mladí útočníci Detroitu dnes zahájili utkání též velmi aktivně, když Tatar předložil od pravého mantinelu kotouč Jurčovi, který z pravého kruhu vystřelil těsně vedle pravé tyče.
     
    4:02
    Třetí lajna Detroitu pobývala velmi dlouhou dobu v útočném pásmu, ale Alfredsson či Abdelkader se nedokázali dostat od mantinelu k brance, aby se pokusili propasírovat kotouč do branky.
     
    3:10
    Smith poslal fotbalově kotouč obloučkem za obranu hostí na rozjetého Legwanda, který ale nedokázal skákající kus gumy zpracovat a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    2:20
    New Jersey se stále pokouší hned od začátku utkání najít recept na domácí obranu, ale zatím jej hledá neúspěšně. Domácí hrají velmi aktivně a především pozorně.
     
    1:25
    Hostům se nepovedl přechod zpátky do útočného pásma a dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    1:02
    Lajna New Jersey vedená Zubrusem se dokázala dostat do útočného pásma, kde si párkrát vyměnila kotouč. To ale bylo z jejího pohledu vše, když se ke kotouči dostali domácí obránci.
     
    0:30
    Detroit začal aktivně a hned při prvním útoku musel Schneider zasahovat. Z pravé strany se nejprve snažil prosadit Nyquist, brankář Devils však kotouč vyrazil na hůl Legwanda, jenž také se svým pokusem neuspěl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Kindl, Smith – Franzen, Legwand, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Glendening, Abdelkader – Bertuzzi, Andersson, Miller

    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Gelinas, Salvador, Merrill – Jágr, Zajac, Clowe – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Zubrus, Ruutu – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Devorski, Miller.
     
    New Jersey Devils

    New Jersey se ve Východní konferenci nachází na jedenáctém místě a boj o postup do vyřazovacích nevzdává. Dnes má velmi dobrou příležitost, když by se v případě vítězství dotáhlo právě ne Detroit. Poslední utkání odehráli Ďáblové právě proti Detroitu, kde získali v závěru velmi cenné dva body. Porazí Detroit i dnes?
     
    Detroit Red Wings

    Detroit se ve Východní konferenci nachází na osmém místě, takže se stále drží v bojích o play-off. V posledním utkání to ale Detroitu úplně nevyšlo, když sice Colorado na vlastním ledě přehrál, ale nakonec prohrál 2:3 v prodloužení. Dneska Detroit bude chtít určitě naplno bodovat, aby si postupové místo trochu upevnil.
     
    Přeji krásnou hokejovou noc u sledování textového přenosu z utkání NHL. Přesně po třech dnes se proti sobě znovu postaví hokejisté Detroitu Red Wings a New Jersey Devils. Předešlé utkání skončilo lépe pro Ďábly, kteří o svém vítězství 4:3 rozhodli v poslední minutě utkání. Jak dopadne dnešní utkání, se začneme dozvídat od 1:30, kdy bude vhozeno úvodní buly. Utkáním Vás provede Jan Šlapáček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 14. Smith (Franzen, Nyquist), 26. Franzen (Nyquist, Legwand), 34. Franzen (Bertuzzi, Nyquist), 36. Nyquist (Legwand, Ericsson), 38. Quincey (Sheahan, DeKeyser), 45. Legwand (Franzen), 53. Miller (Bertuzzi, Andersson) – 30. Eliáš, 31. Jágr (Židlický), 32. Henrique (Fayne, Greene), 59. Henrique (Ryder, Clowe)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Kindl, Smith – Franzen, Legwand, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Glendening, Abdelkader – Bertuzzi, Andersson, Miller
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Gelinas, Salvador, Merrill – Jágr, Zajac, Clowe – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Zubrus, Ruutu – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Devorski, Miller

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri