Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.) | Florida – Buffalo 2:0 (kon.) | Detroit – New Jersey 7:4 (kon.)
Calgary – NY Islanders 4:3 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:3 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.)
Colorado – St. Louis 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:4 (1:0, 4:3, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 08.03.2014, 01:40 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:38
    Ďáblové budou hrát přesilovou hru. Za hákování je vyloučen na 2 minuty Ericsson.
     
    33:17
    Merrill vyhodil kotouč do hlediště a je vyloučen na 2 minuty. Detroit bude hrát přesilovou hru.
     
    27:47
    Detroit si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen na 2 minuty Fayne. Toto je velmi slibná šance pro Detroit, jelikož třetí branka by mohla New Jersey definitivně zlomit.
     
    21:33
    Přesilová hra Detroitu je u konce. V útočném pásmu se dopustil krosčeku Legwand a je vyloučen na 2 minuty. Nás čeká patnáct vteřin hra čtyři na čtyři, poté přesilová hra New Jersey.
     
    19:49
    Detroit dohraje první třetinu v početní výhodě. Na trestnou lavici totiž usedne za hákování na 2 minuty Zajac. V této třetině už Detroit přesilovou hru zřejmě nevyužije, ale na začátku druhé třetiny budou mít domácí možnost, navýšit své jednobrankové vedení.
     
    16:22
    Uvidíme první přesilovou hru v utkání. Tu si zahrají Ďáblové, když se v útočném pásmu dopustil zcela zbytečného faulu Bertuzzi. Ten je vyloučen na 2 minuty za sekání. Před přesilovou hrou bude ještě následovat komerční přestávka, takže se hosté mohou na početní výhodu důkladně připravit.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 14. Smith (Franzen, Nyquist), 26. Franzen (Nyquist, Legwand), 34. Franzen (Bertuzzi, Nyquist), 36. Nyquist (Legwand, Ericsson), 38. Quincey (Sheahan, DeKeyser), 45. Legwand (Franzen), 53. Miller (Bertuzzi, Andersson) – 30. Eliáš, 31. Jágr (Židlický), 32. Henrique (Fayne, Greene), 59. Henrique (Ryder, Clowe)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Kindl, Smith – Franzen, Legwand, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Glendening, Abdelkader – Bertuzzi, Andersson, Miller
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Gelinas, Salvador, Merrill – Jágr, Zajac, Clowe – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Zubrus, Ruutu – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Devorski, Miller

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri