Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.) | Florida – Buffalo 2:0 (kon.) | Detroit – New Jersey 7:4 (kon.)
Calgary – NY Islanders 4:3 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:3 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.)
Colorado – St. Louis 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:4 (1:0, 4:3, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 08.03.2014, 01:40 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Ještě přichází kosmetická úprava výsledku ze strany New Jersey. ADAM HENRIQUE se dokázal natlačit do zakončení bekhendem a s pomocí pravé tyče uklidil kotouč do branky. Asistence: Michael Ryder, Ryane Clowe.
     
    52:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává do sítě Schneidera branku s pořadovým číslem sedm. Ihned po vhazování se dostal ke střele Bertuzzi, jehož pokus sice Schneider vyrazil, ale jen na hůl DREWA MILLERA, jenž kotouč doklepl k pravé tyči. Asistence: Todd Bertuzzi, Joakim Andersson.
     
    44:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroit se slaví šestá branka v síti Schneidera a také první trefa DAVIDA LEGWANDA v dresu Red Wings. Tento novic v týmu Detroit vybojoval kotouč pro Franzena, jehož střelu z mezikruží vyrazil Schneider právě k Legwandovi, který si už dokázal se zakončením do odkryté branky poradit. Asistence: Johan Franzen.
     
    37:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelná podívaná! Detroit se vrací zpátky do dvoubrankového vedení. Sheahan našel z pravého kruhu mezi kruhy volného KYLEA QUINCEYHO, který se do kotouče opřel vší silou a zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Riley Sheahan, Danny DeKeyser.
     
    35:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit si bere své ztracené vedení zpět! Skvělou individuální akcí se prezentoval GUSTAV NYQUIST, jenž zavezl kotouč do útočného pásma, udržel se u něj a poté z vrcholu levého kruhu vystřelil mezi betony Schneidera. Asistence: David Legwand, Jonathan Ericsson.
     
    33:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je opět vyrovnáno! Bertuzzi našel od levého mantinelu mezi kruhy postaveného JOHANA FRANZENA, který střelou bez přípravy poslal kotouč pod horní tyčku a Joe Louis Aréna bouří! Asistence: Todd Bertuzzi, Gustav Nyquist.
     
    31:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká obrat v utkání! New Jersey si dělá s hráči Detroitu v posledních chvílích, co se mu zachce a toto potvrzuje ADAM HENRIQUE, který se dostal ke střele z pravého kruhu, kterou Gustavsson sice vyrazil, ale na následnou dorážku tohoto útočníka již nestačil. Asistence: Mark Fayne, Andy Greene.
     
    30:20
    Devils právě vstřelili branku!
    V Detroitu máme během necelé minuty vyrovnáno! Druhou branku New Jersey zařídil JAROMÍR JÁGR, který se dokázal dostat k odraženému kotouči a poté střelou z mezikruží zamířil přesně pod horní tyčku. Domácí tedy promrhali během krátké chvíle dvoubrankový náskok. Asistence: Marek Židlický.
     
    29:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme tady branku v oslabení. V útočném pásmu vyrobil velkou chybu Tatar, který se nechal obrat o kotouč PATRIKEM ELIÁŠEM, jenž se tak dostal do samostatného úniku, který zakončil tvrdou střelou do pravé šibenice a nedal Gustavssonovi sebemenší šanci. Bez asistence.
     
    25:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Legwand zatáhl kotouč do útočného pásma, kde ho přenechal na vrcholu pravého kruhu Nyquistovi, jenž tvrdě vystřelil a jeho ránu do branky usměrnil tečí JOHAN FRANZEN. Asistence: Gustav Nyquist, David Legwand.
     
    13:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení! Aktivita domácích je odměněna úvodní brankou, když po přihrávce Franzena napřáhl na modré čáře BRENDAN SMITH a jeho dělovka skončila u pravé tyče. Asistence: Johan Franzen, Gustav Nyquist.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 14. Smith (Franzen, Nyquist), 26. Franzen (Nyquist, Legwand), 34. Franzen (Bertuzzi, Nyquist), 36. Nyquist (Legwand, Ericsson), 38. Quincey (Sheahan, DeKeyser), 45. Legwand (Franzen), 53. Miller (Bertuzzi, Andersson) – 30. Eliáš, 31. Jágr (Židlický), 32. Henrique (Fayne, Greene), 59. Henrique (Ryder, Clowe)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Kindl, Smith – Franzen, Legwand, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Glendening, Abdelkader – Bertuzzi, Andersson, Miller
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Gelinas, Salvador, Merrill – Jágr, Zajac, Clowe – Brunner, Eliáš, Henrique – Ryder, Zubrus, Ruutu – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Devorski, Miller

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri